Hae Anna.fi-sivustolta

Kummituksista eroon

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Patsy01, 31.08.2007.

 1. Patsy01 Uusi jäsen

  liittynyt:
  31.08.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Asumme yli sata vuotta vanhassa hirsitalossa, jossa todennäköisesti kummittelee. Välillä mieheni tai itse kuulen lapsen ääntä, vaikka lapsia ei ole sillä hetkellä edes kotona. Vintille menevissä rappusissa olen nähnyt vaalean pienen pojan, jota ensin luulin omaksi pojakseni. Poikamme(3v) on myös kunnostautunut havainnoimaan henkiä kodistamme; hän puhuu näistä hahmoista kuin luonnollisena osana perhettämme. Jokin aika sitten hän oli vaatekaapissa piilossa jotain "väytä". Myös anoppini väittää nähneensä talossa jotain ja kuulleensa lapsen ääniä. Mieheni on tuntenut jaloissaan selvän kosketuksen vailla järkevää selitystä, saunassa saunan ovi aukesi vaikka hän oli sitä laittamassa kiinni. Viime sunnuntaina kuulin aivan selvästi lapsen sanovan, että "sattuu polveen". Ei mennyt kuin pari tuntia ja lapsemme kaatui pihalla satuttaen polvensa.

  Voiko joku henki kulkea mukana, vai liittyykö se tähän taloon? Kysyn siksi, koska mieheni oli aikaisemmassa asunnossamme yksin kotona heräten keskellä yötä tunteeseen, että kotona on joku. Hänen ihonsa oli mennyt kananlihalle, ja kohta makuuhuoneeseen ilmestyi tumma nainen mekko päällä, kulki jalkopäädyn ohi makuuhuoneen ikkunalle ja katosi. Vai olemmeko vain herkempiä yleisesti ottaen havainnoimaan näitä ilmiöitä? Onko olemassa jotain, jota voimme tehdä auttaaksemme näitä henkiä, jotka ehkä ovat jääneet eräänlaiseen elämän ja kuoleman välimaastoon?
   
 2. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  VOIT AUTTAA HENKIÄ SUINAAMALLA KOTISI ELI TARVITSET joko valosapelin ,vihkiraamatun ,suola astian tai ison ristin.

  LKÄYT JOKA NURKAN LÄPI JA SANOT SUINAAN TÄMÄN NURKAN KORKEIMMNVOIMAN TOIMESTA KUN OLET KÄYNYT JOKA NURKAN LÄPI .

  JA muista taphtui mitä tahansa et saa lopettaa toimenpidettä kesken.

  tai voi tapahtua kauheita . Kun olet käynyt joka NURKAN läpi menet huoneiston keskelle ja sanot nämä sanat kormeimmanvoimantoimesta pudistan ja siunaan kodin valoon ja tämän jälkeen sano korkeimmanvoiman enkelit ohjatkaa nämä sielut valoon ja sanoot nyt teidänn on aika lähteä kirkkauteen.

  t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  VOIMA OLKOON KANSSASI
   
 3. Patsy01 Uusi jäsen

  liittynyt:
  31.08.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun teen kyseisen toimenpiteen, ilmeisesti suolaastian kanssa(muita ei ole), niin voiko muu perhe olla kotona? Joku sanoi, että nurkkiin tulisi heittää merisuolaa, polttaa samalla salviaa ja pyytää henkiä poistumaan, ikkunoiden tulisi olla auki ja suola pitäisi imuroida, jotta henget poistuisivat. Talossa on "miljoona" nurkkaa, joten en ryhtynyt ko. toimenpiteeseen. Antamanne ohje kuulosti kyllin helpolle (näin maallikollekin), toivottavasti tehoaa. En kyllä tunne pelkoa tämän hengen/henkien kanssa, mutta ilmankin tullaan toimeen=) Kiitos teille!
   
 4. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  TALOSSA VOI OLLA MUITA JOS HE TIETÄVÄT TILANTEEN . ja eivät pelkää kyseistä toimenpidettä . Tuon suolan voi imuroida jälkikäteen ja ikkunoiden ei tarvitsw olla auki kyllä hengent osaa kulkea seinien läpi no jos haluat voit yhden ikkunnan aukaista auki ja toimenpiteen voi tehdä myös kaksi henkilöä jos nurkkia on todella paljon tai jopa usueampi kunhan jokainen muistaa sanat oikein . ja kokooontuu lopuksi huoneiston keskelle.

  t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  VOOIMA OLKOON KANSSASI
   
 5. herra huuu Vierailija

  valosapelin? voi hyvä ihme. saman sapelinko jonka teko-ohjeet on tuossa toisessa ketjussa? lelukaupasta vaan osta maan tarpeet ja kummituksia häätämään..... haloo???

   
 6. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19


  Hyvä tehokeino jossa sinun ei tarvitse pintapuolisilla asioilla leikkiä on hiljentyminen. Istut tai makaat rauhallisesti itsessä hiljentyen ja rauhoittuen ja pyydät syvältä sydämestä rakkautta ja ymmärrystä jota lähetät näille energiakoostumuksille jotka talossa oleilevat. He vastaavat siihen, jos ovat valoa niin talon energioita nostaen jos ovat hieman häiriintyneempiä lähtevät tai jäävät kuuntelemaan ja oppimaan sinun rauhasta ja rakkaudesta. Kun teet sitä säännöllisesti niin saavat osasen sinun välittämistä energioista ja ymmärtävät niiden totuuden. Vahvistavat ja löytävät siten oman todellisuuden. Tämä on mitä kestävin ja parhain muoto näissä asioissa. Se on myös luonnollisin.

  Rakkaudella.
   
 7. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jedin valosoapeli vastaa teholtaan ristiä/liiton aarkkia kun se on voimaan kastettu ja pyhäksi tehty . KARS SKYWALKER JEDIMWSTARI

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 8. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19

  Samaa vastaa oman miekan takominen ja kastaminen voimassa. Tiedät kyllä.
   
 9. KRAS FIKTIOSOTURI Vierailija

  Kars uppoo koko ajan syvemmälle ja Sem antaa vauhtia. Hyvältä näyttää.
   
 10. liukas luikku Vierailija

  Jep. Ihan lepposta vitsailua niin mikäpä tuossa :)
  "kastettu valosapeli"... siis dipataanko SITÄ jossakin puhtaan veden lähteessä kaveriporukalla ja eikä kun kaapua päälle ja maiharit jalkaan? Kuulostaa loogiselta. Pirttivelhon käsikirja ja pari taiteltavaa kuvaa niin jonkin sortin nuoret voisivat nuitakin ostaa.
  Harmi vaan että jedeilläkin näyttää olevan suuria myllerryksiä ja egokriisiä ym :( Jos ei kerta edes jedi niin tuskin kukaan on täydellisesti tasapainoinen.
   
 11. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 116
  Saadut tykkäykset:
  69
  kras fiktio mestarsri älä sekaannu asioihin mistäö et mitään ymmärrä .ja luikas luikku meillä on aina täydellnen mielenrauha ja< tyyynyes kastaminen on siis korkeimman voiman valonkansoiden taholta tulöeva voima kaste no tässä sulle selitys myös kras fiktiomestarille älä sekaannu aioihin joita et mitään ymärrä . ops meilä on vahva poistiivinen itsetunti´´o emme egoile tiedämme mitä osaamme tirdämme mihin pysrymme kyvyillä 22 kyvykllä 22 lisä kyvyllä tiedsdämme mihin pydstymme soturitaidoilla . kaikki tämä on sitä vahvaa positiivista itsetutntoa jediritsrlaa jedisoturilla jedimestarilla se näkyy meidän vahvasta soturí olemuks4esta keromme sen muille jediviitoilla univormuilla ja tunikalla ja jediritari´ logolla ja jedibootseilla /saappailla

  t. Kars Skywalker Jedimestari
   
  Last edited: 22.09.2015
 12. liukas luikku Vierailija

  Ai sä tiedät myös kaiken kaikesta? Tervetuloa kerhoon Kars! Ei meitä täällä vielä montaa miljardia olekaan. Kaikki meistä ei valitettavasti elä fantasioidensa luomassa fiktionaalisessa roolissa. Elämme suurimmakseen ihmismaailman luomassa harhassa, antamalla sielumme päättäjien ja johtajien käskyvallalle jotta emme olisi epäonnistuneita persoonia.
  Olemme niin toivottomia tapauksia että meidän käsityksemme ei suvaitse kaltaistasi käytöksellään muista eroavaa henkilöä. Olet uhka. Siksi erilaisuutta on kiva haukkua koska emme osaa olla erilaisia, omanlaisia. Kaikki on samaa energiaa, paitsi materiaali ja rahanmahti on pala Jumalasta.
   
 13. vierailija Vierailija

  Rukoile Jeesus Kristuksen kautta heidän puolestaan, että löytäisivät tien valoon. Sano, että menkää valoon,te kuulutte sinne ,löytäkää tie !Valoon on meidän mentävä, he elävät välitilassa ja eivät sopeudu.(rauhaa ei ole )
  Pyhä Raamattu auki aina, ei ole minulla enään tapahtunut mitään.
  Rukous Jeesuksen Kristuksen avulla !
   
 14. Joutavia Vierailija

  Totta se on että valo on voiman yksilöistä vahvin, mutta Raamattu ei ole välttämätön sen löytymiselle. Toki se on hyvä apuväline, mutta saattaa myös tyrehdyttää jonkun kohdalla. Toisen kohdalla auttaa. Silloin kannattaakin miettiä, että haluaako löytää puhtaimman valon ihan vain katsomalla omaan minuuteen. Sen löytämällä itsestäsi ilman apukeinoja, valo tulee alkuperäisenä voimana. Niin aitona kuin mahdollista, koska löysit sen itsestäsi ja kasvatit sen jo pienestä sikiöstä asti omaksi lapseksesi. Nyt se on aidosti osa sinua.

  Ihmisen historiassa on tapana vääristellä monia vaikutusvaltaisia tekstejä. Kuten Raamattua. Sen kansien väliin mahtuu paljon muutakin kuin hyvää ja alkuperäistä. Siksi on hyvä olla erityisen tarkkaavainen, ettei käy köpelösti.

  Kauniilla teoilla, eleillä, toisia huomioimalla, altruismilla, rakkaudella, oman egon murtamalla ja monilla muilla hyvillä toimilla valon voi löytää myös suoraan itsestään. Täytyy ymmärtää alkuun että on kykeneväinen muuttumaan. Kannattaa myös vältellä liikoja itsesyytöksiä tms matkan varrella, kuten myös itsensä vähättelyä.
  "Jumala rakastaa". Nyt oletkin itse oma Jumalasi, eli muista myös rakastaa itseäsi!

  Tämä ei ole Jumalanpilkkaa, vaan pikkuinen vinkki siitä että meissä kaikissa on rajaton voima nykypäivän henkisyyteen nähden. Tosin tämä on vain toinen puoli tasapainoisesta henkisyydestä. On myös hyvä ymmärtää varjojen puoli, jotta osaa kuunnella ja rakastaa myös heitä aidosti, koska se luo kokonaisuuden.

  Niitä taitoja mitä oppinut jalo henki omaa, ei tarvitse alkaa edes erikseen käyttää työkaluina (kuten esim "pahojen henkien" häätämiseen), jos ne on oppinut aidosti. Se kaikki voima kumpuaa silloin itsestään kuhunkin ja jokaiseen yhteisenä voimana. Kuullen kuitenkin mestarinsa "oikeat" ja "väärät" valinnat.
  Tosin saattaahan mestarikin olla toisinaan hivenen tukossa, jolloin voiman jatkuvaa virtaamista voi ohjeistaa vaikka sanoin tai elein.

  He jotka ovat kuolleita ovat myös enemmän "aitoja" ihmisiin verrattuna. Sitä en tiedä miksi. Vaikuttaako ihmisruumiissa asuvan sielun ego niin valtavasti? Ilmeisesti. Kummitukset enemmänkin tuntevat asiat värähtelynä, aitona voimankulkuna. Jolloin aiemmin mainitsemani "aito valon voima" kertoo heille heti alkuun kaiken. Koska he tuntevat suuren voiman, he myös noudattavat pääasiassa sen henkilön tuntemuksia josta voima kumpuaa.
  Jos he eivät ole toivottuja henkilön lähelle joka omaa puhtaan valon, kyseinen henkilö ei omaakkaan puhdasta valoa, koska hän ei ole suotuisa kaikkia kohtaan.
  Vaikka tapaisit rikollisen joka on tehnyt kamaluuksia, muista antaa myös heille mahdollisuus muutokselle.
  Jos jokainen toimisi näin, niin ihmisväestö oppisi enemmän rakkaudesta, eikä henkien häätöä enää tarvitsisi edes ajatella.

  Ei sitä että olisin jokin suuri valon opettaja. Tämä on pelkästään omakohtaista kokemustani, jonka näen omana totuutenani. Sinulla on omasi.

  Olen nähnyt murhamiehiä jotka ovat antaneet kyyneleensä murhaamisen sijaan. Ihmismanipuloijia jotka alkoivatkin arvostamaan toisia ihmisinä. Rikkoutunut nuoruuselämä monilta osin, jolle en osaa antaa vihaa. Se kaikki on opettanut minua ymmärtämään elämästä. Miksi siis vihaisin opettajaani?

  Pahuus on kurjaa. Sitä ei halua osata hyväksyä. En itsekään pedofiiliä osaisi armahtaa. Ennemmin tappaisin hänet.
   
 15. vierailija Vierailija

  (y)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti