Hae Anna.fi-sivustolta

Kummituspalvelu

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Amri kirjautumatta, 14.01.2014.

 1. Amri kirjautumatta Vierailija

  Onko teistä kukaan tutustunut ko Kummituspalvelun palveluihin, jossa Tiina Lindholm hoitaa maanläheiset vainajat, kummitukset yms sellaiset sinne minne pitääkin, eli valoon ?

  http://kummituspalvelu.net/tietoa-kummituspalvelusta.html

  Tiina Lindholm on Esko jalkasen työn jatkaja Luonnonvoimat yhdistyksestä.
  Ihmettelen vaan tuota hintaa minkä hän ottaa palveluistaan, 39-99 €. Aika suolainen hinta, kun Esko Jakasen mukaan jokaista avun tarvitsijaa on autettava, eikä siitä saa ottaa maksua.

  Kun ihmettelin tuota maksun suuruutta, niin sain vastaukseksi, että " tästä eritysipalvelusta pitää maksaa, ettei avun saajalle tule karmavelkaa eikä ole hyväksikäyttäjä. Hinta on kuulemma kohtuullinen. No joo, ilmaisia lounaita ei ole, mutta karmavelkaan vetoaminen on jo aika syvältä.
   
 2. hetkeä Vierailija

  Kyseisestä palvelusta ei ole kokemusta, mutta sanoisin, että kaikki tuollaiset palvelut ovat silkkaa huijausta. Ei kummitukset tarvitse ihmisiä valoon pääsyyn: henkimaailma hoitaa itse henkimaailman asiat.

  Ei kannata tuhlata rahojaan tuollaiseen. Enemmän karmavelkaa sinulle siitä tulee, kun alkaa harmittaa, kun joskus tajuat, että maksoit turhaan. laita rahat vaikka hyvälaatuisiin ruoka-aineisiin + viinipulloon ja nauti yhden illan ajan laadukkaasta ruumiin ravinnosta.
   
 3. Amri kirjautumatta Vierailija


  :D :D Pisti hymyilyttämään tuo sinun komenttisi, siis oikein hyvässä mielessä alkoi hymyilyttämään. Nyt äkkiä herkkuja hakemaan :D

  Alkuperäisen asiaan vielä, niin kyllä olen saanut henkilökohtaisesti apua tuolta Luonnonvoimat yhdistyksestä, kun minuakin vaivasi maanläheinen vainaja, mutta silloin siitä avusta ei pyydetty mitään maksua. Ja justiinsa se maksun pyytäminen ja noinkin korkean maksun pisti kyllä sapen kiehumaan ja vielä se, että jos et maksa olet hyväksikäyttäjä ja karmavelkasi kasvaa.
   
 4. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jatkuvalla syötöllä ilmestyy näitä uusia huijareita , jotka ottaa ykisinkertaisilta rahat pois.
   
 5. Tk Vierailija

  Kuulostaa tosi pahalta. Rahanahneutta. Todella harmillista.
   
 6. tgats Vierailija

  "karmavelka" ja "hyväksikäyttäjä" ovat aika rajuja sanavalintoja. Mutta jos hinta tuntuu pahalta, jos palvelu ei tunnu sen arvoiselta, miksi edes tilata. Aika harvalla on varaa tehdä pelkästään ilmaistyötä, se on ihan realismia. Nyt-liitteen artikkelin mukaan Jalkasen yhdistys saa hurjan määrän erilaisia avunpyyntöjä, noin 20,000 vuodessa. Niitä ei ihan kahvitunnilla tai illansuussa kotona omien askareiden lomassa hoideta vaan kyllä vaikuttaa ihan kokopäiväduunilta, stressaavaltakin. Kyseessä ilmeisesti on aika harvinainen taito, eli Lindholm lienee aika työllistetty. Jalkasen ajatus auttamisesta hyväntekeväisyytenä on kaunis, mutta epärealistinen. Raha ja henkisyys on monimutkainen kysymys.

  Tiina Lindholm metsästää työkseen aaveita ? Nyt | HS
   
 7. Liekö Vierailija

  enää olemassakaan, joita Tiina Lindholm voi ylipäävään metsästää, sillä ajat ovat muuttuneet.
   
 8. Amri kirjautumatta Vierailija


  Joo tuota mieltä minäkin olen, että "karmavelka" ja "hyväksikäyttäjä" ovat aika rajuja, Oikeastaan ne ovat törkeitä ja ala-arvoisia. Olisi voinut sanoa, että tarvitsee rahaa elääkseen, eikä voi enää ilmaiseksi tehdä tätä auttamistyötä, niin sen olisi sulattanut paljon paremmin, kuin nuo kyseenalaiset syyllistämiset karmaveloista ja hyväksikäytöistä. Mutta silloin pitäisi toimia omana itsenään, eikä enää Esko Jalkasen työn jatkajana.

  Olen lukenut myös nuo Hs:n Nyt liitteet ja monet muut kirjoitukset aiheesta, googlettamalla löytyy aika paljon. Harvinainen taito on ei sen puoleen, mutta se korvaus jonka pyytää on aika suolainen. Työllistettykin voi olla, mutta tuskin enää kauaa, kun meni laittamaan noin kovat hinnat.
  Heillä on myös kursseja, joilla voi auttaa itse itseään ja muitakin siinä sivussa. Näillä kursseilla on myös omat hintansa ja niitä tuputetaan joka kerta, kun ottaa yhteyttä Luonnonvoimat yhdistykseen. Omaa karmavelkaansa voi kuulemma heidän mukaansa pienentää paljonkin toisia auttamalla, joten senkään vuoksi en voi ymmärtää, että siitä syntyisi autettavalle velkaa auttajaansa kohtaan. Nämä kumoavat toisensa. Noh tämä on nyt vaan tämmöitä pohdiskelua.
   
 9. Amri kirjautumatta Vierailija


  Niin liekö niitä sitten enää, voiko tuota kukaan sanoa varmaksi.
   
 10. Liekö Vierailija

  tosiaankaan.

  Jos joku osaa sanoa varmaksi, niin sanokoon vaikka tähän ketjuun.
   
 11. sulla Vierailija


  on vanhaa tietoa. Onko nykyajan henkisyys todella tälläistä? Mitä hakaniemen puliukot sanoo tähän?
   
 12. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihminen on satuileva olento.
  Eikä vielä ole niin suurta valetta keksitty, etteikö siihen uskovia löytyisi.
  Ihminen , joka on hyvin kiinnostunut " yliluonnollisista ilmiöistä " on yleensä vähemmän kiinnostunut yhteiskunnan toiminnoista ja elämän realiteeteista yleensä.
   
 13. No mutta :) Vierailija


  Ne sanoo: "öööhhh...tota noin...ans brenkkuu...
   
 14. Amri kirjautumatta Vierailija

  Peukku tälle!
  No niin, nyt olis mahdollisuus hänellä, jolla on asiasta todellakin varmaa tietoa valaista meitä muitakin ! :)
   
 15. Topi Vierailija

  yksi kalleimmista asuinalueista Helsingissä, joten kukaan täällä ei sano: "öööhhh...tota noin...ans brenkkuu.

  Brenkkumiehet ja naiset ovat muuttaneet muualle, en tiedä mihin.

  Ehkä Helsingin Töölöön.
   
 16. No mutta :) Vierailija


  ne samat jotka ennen oli Hakaniemessä sanois niin. Ne, joista ainakin osa on nyt Tokoinrannassa.
  Kyllä Helsinginkadulle ja Flemarille mahtuu vielä brenkkumiehiä. Brenkkuiehet on vähentyneet. Nykyään taitaa olla enempi nistejä ja sekakäyttäjiä ja ne on eri paikassa kuin brenkkumiehet.
   
 17. No mutta :) Vierailija

  että menis oikein lillukanvarsiksi tämän ketjun aihe niin

  "Missä Helsingin alueen asunnottomat ovat?
  Helsingin asunnottomat ovat hajautuneet ympäri Helsinkiä"
  Asunnottomat | Tarinoiden Helsinki
   
 18. Sem. Vierailija


  Vetosivat siihen että avunpyytäjä ei jäisi velkaa ihan karman suhteen. Ei muuten jää. Jos avunantaja oikeasti on Voimassaan Oleva niin avunsaaja aivan varmasti ymmärtää tämänkin asian ja aikanaan sen rahankin tuo oikeisiin tilanteisiin samaa asiaa auttaen jossain uudessa tilanteessa. Muuhun en usko se kun olisi sithien olemusta aivan liikaa.:)
   
 19. Sem. Vierailija


  Amrille voin sen verran lisää sanoa että kun vetoavat sinuun ja sieluusi ehdoitta niin voit sanoa suoraan heille että kokeilkoon karman suhteen minuun sitä mitä muille tarjoavat; en olisi yllättynyt lainkaan että he itse itseään silloin polkisivat. Sitähän he tekivät jo ehdoitta sinuun.
   
 20. Vaikka yleensäottaen olen sitä mieltä että miksei parantajan yms. töitä saisi tehdä elääkseen ja ottaa siitä myös maksun ja maksaa sitten kuuliaisesti veronsa, eihän pappikaan ilmaiseksi työtään tee eikä lääkäri, niin tuo karmavelkaan vetoaminen kyllä tökkii.

  Ennemmin perustais oikeasti firman ja hinnoittelis sitten palvelunsa tietty ei mitään kiskurihintaa vaan kohtuullisesti ja maksais veronsa ja tekis niinkuin leipätyökseen. Kyllä leipätyöstään palkan on sallittua ottaa. Tietty sen firman pitää kannattaa. Jos taas tekee hyväntekeväisyyttä ilmaiseksi niin sitten on kyllä oikeus rajoittaa milloin ja kuinka paljon. Emmä ainakaan jaksaisi leipätyön lisäksi toista rupeamaa ihan ilman mitään korvausta. Ihminen ei ole robotti, pitää sen levätäkkin.
  Sitten on taas tietty eri jos eläkkeellä tekee sitä niinkuin harrastuksekseen. Se eläke sitten elättää sut.
   
 21. Otsikko oli hauska. Kummituspalvelu. Tuli mieleen että se on palvelu josta tilataan kummitus kummittelemaan! :)
   
 22. Aivan totta. Vierailija

  Olen kanssasi samaa mieltä.Kyllä täytyy maksaa esim.hierojalla käynnistä.
  Papitkin palkan, elikkä rahan edestä puhuvat/saarnaavat.

  En kannata kiskurihintoja, olipa kyse sitten vaikka vaatteiden myynnistä esim netissä.

  En tajua tuota karmavelkaa minäkään.
   
 23. Amri kirjautumatta Vierailija


  Kiitos Sem, mutta en oikein ymmärtänyt mitä tässä sanot. Voisitko selventää ? :)
   
 24. Amri kirjautumatta Vierailija


  Jep, ihmettelin kyllä itsekin moista nimeä. Heikompihermoiset tuo nimi karkottaa kylkä kauas pois :)
   
 25. Gerberan kosto Vierailija

  Väitteellesi ei taida löytyä oikein tieteellistä pohjaa. Vai miten olet tutkinut asiaa?

  Lukaisepa iltojesi ratoksi vaikka Ilkka ja Harri Virolaisen kirja Yliluonnolsten ilmiöiden ensyklopedia. Kirja löytyy myös kirjastosta, ettei mene tässä mainostamisen puolelle. Kirjan kirjoittajat Harri Virolainen ja Ilkka Virolainen ovat neljäkymppisiä identtisiä kaksosia ja tiedemiehiä, joilla kummallakin on neljä maisterintutkintoa ja yksi tohtorintutkinto. Kirjoittajaesittelyn mukaan he ovat perehtyneet yliluonnollisiin ilmiöihin jo kahdenkymmenen vuoden ajan niin kokemusperäisesti kuin tieteellisen tutkimuksen näkökulmasta.

  Oletko sitä mieltä, että nämäkin kaksi viiden tutkinnon tohtorismiestä ovat 'vähemmän kiinnostuneita yhteiskunnan toiminnoista ja elämän realiteeteista yleensä'?

  Tutkintoja on kummallakin KTT, KM, LitM, TtM, KTM, jotka ovat minun vähäpätöisen empiirisen käsitykseni mukaan kaikki varsin hyvin kiinni 'yhteiskunnan toiminnoissa ja arjen realiteeteissa'.

  No niin Engel, nyt sitten tutkinnot pöytään. Voimme sitten arvioida, miten paljon sinä olet perillä 'yhteiskunnan toiminnoista ja arjen realiteeteistä yleensä'.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti