Hae Anna.fi-sivustolta

Kummituspalvelu

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Amri kirjautumatta, 14.01.2014.

 1. nameless Vierailija

  On tuota taitoa muillakin, että taloja puhdistellaan ja henkiä häädetään. Siitä ei vain paljoa puhuta. Osa tekee sitä ihan ilmaiseksikin.

  Ei kai se nyt niin harvinainen taito ole. :)

  Toisilla vaan on enemmän aikaa tehdä ja keskittyä näihin, ja ei haluta nimeä liitettävän noihin asioihin julkisesti.
   
 2. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Samaa mieltä. Voima on lukuisissa muodoissa ympärillämme ja meissä, aina.
   
 3. pexi Vierailija

  Esko Jalkanen luonnonvoimat.yhdistys on tehnyt jo vuosia maksutonta avunvälitystä. Kuten edellä mainittiin niin ahunvälityspyyntöjä tulee montakymmentä tuhatta vuosittain ja paljon ovat ihmiset apua saaneet. Taannoin pari japanilaiset tutkijatkin totesivat, että maapallo koostuukin horisontaalisista ulottovuuksista. Ei tiede tiedä läheskään kaikkea vielä. Mm voidaan kysyä, että missä painovoima on ja mistä se muodostuu. Henkiseltä kantilta maailmaan tutustunut henkilö osannee antaa vastauksen, mutta pelkillä ihmisen luomilla teknisillä mittareilla varustettu tutkija onkin vähän ahtaalla. Teosofia osaa selittää näitä hyvin.

  Tiina Lindholmin kummituspalvelu on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen. Onhan Englannissa ja Amerikassakin ""Meedioita"" jotka osaavat.tulla paikalla ja todeta, että vainajia on,mutta koittakaa elää sen kanssa. Tiina laittaa vainajat.eteenpäin Eskon ohjeiden mukaan ja monesti kolkko ja vieras tunnelma häviää vainajien poiston myötä. Kummitispalvelu on paljon muutakin ja tutkimukseen käytetään tunteja. Siinä mielessä ja goobaalistikin ajateltuna hintahaarukka 39-99e on melko vähån. Siivooja ottaa kotisiivouisesta 30-40e/h. Autonasentajat 50-110e/h. Yrittäjien tuntiveloitus yleensäkin pyörii 40-100e välissä oli ala mikä hyvänså.

  Elämme fyysisessä.maailmassa ja sen sääntöjen mukaan on toimittava. Ei ole toimitila,.ei puhelin, netti, tulostinpaperit, kirjanpitäjät jne ilmaisia. Ei kellään yrittäjllä. Mitä maksaa meediolla tai ennustajalla käynti tai vaikka reikihoito. Verrattuna työmäärään, on 39e malko vähän. Eikö sivuilla kuitenkin eritellå mitå tutkimukseen kuuluu ja sitä kautta voitte arvata montako yliaistillista mittausta tulosten saamiseen vaaditaan. Tehokas se kuitenkin on ja jos elämässä.on ollut haasteita liiankin kanssa, niin pieni hinta se on mielenrauhasta.

  Kaikkea hyvää teille
   
 4. ruusu Vierailija

  Olisi mukava haastatella goodset oyn omistajaa Laura Lindhomia...että mikä hänen kantansa on tähän? Mitenköhän Lauran Lindhomiin saisi yhteyttä esim. tavata jossain?
   
 5. asioista jotain tietävä ! eikö nyt puhuta leif ja tiina lindholmista olivat autoliike lindholm group oy omistajat tekivät valtavan konkurssin josta tuli jopa ehdotonta vankeutta ! löytynyt uusi toimiala !
   
 6. Asiakas Vierailija

  Lindholm on luopunut perinteisestä palkkatyöstä ja tehnyt jo vuosia auttajan työtä.
  Mitä mieltä olette tilanteesta, jossa pyydetään toista kertaa vierasta ihmistä tekemään työtä ilmaiseksi ja valitetaan kun toinen kertoo paljonko työsuoritus maksaa? Eikö energian olisi hyvä kulkea molempiin suuntiin?

  Ilmeisesti tuon alan ammattilaisista on suuri pula mitä en ihmettele. Kuinka moni pystyy/haluaa tehdä palkatonta työtä? Asenteiden pitäisi kyllä muuttua, jotta auttajia löytyy tulevaisuudessakin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti