Hae Anna.fi-sivustolta

Kun jäämme eläkkeelle

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä mietin, 31.08.2013.

 1. turhake Vierailija


  Just noin. Mitä vielä?
  Vanhat jalkahien kostuttamat reinot voisi laittaa takan eteen ja kumiteräsaappaat jalkarätteineen eteiseen, vastaanottamassa vieraita, kolhiintunut emalipotta sängyn alle, mistä löytyis vanha emalinen kolhittu sylkykuppi, kerrostalon ulkoportaille tupakoitsijoille, oppisivat sylkemään sylkykuppiin eikä portaille.

  Modernia..
   
 2. Laadukkaita Vierailija

  Vinkki lakanoiden uusiokäyttöön. Tein makuuhuoneeseen kesäverhot mummoni valkoisista pitsilakanoista kääntämällä reilusti pitsit näkyviin ja ompelemalla toisen lakanan taitoksen alle että pituutta tuli riittävästi. Romanttiset ja valoisat. Toisesta lakanasta tein tyynynpäällisen, jossa pitsit ja nimikirjaimet näkyvissä. Kolmannesta ompelin ruokailutilan pöydälle kauniin ison, valkoisen pitsiliinan. Vanhat lakanat ovat aivan eri laatuisia kuin nykyiset. Jos ei muuta niin värjäämällä ja ompelemalla niistä saa kauniita pussilakanoita.
  Joku oli valmis maksamaan maltaita vanhoista hyvälaatuisista äänilevyistä, joten laita myynti-ilmoitus nettiin niin pääset levyistä ja saat niille hyvän hinnan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti