Hae Anna.fi-sivustolta

Kuriasiat kuntoon

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Eräs aviomies, 09.10.2006.

 1. Shika Vierailija

  Onks tää taas niitä vartiotornin tarinoita?
   
 2. masokisti Jäsen

  liittynyt:
  19.06.2014
  Viestejä:
  121
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vartiotorni on Vakttornet ja se on Jehovan todistajan lehti!En tiedä mitä sinä tarkoittaa?
   
 3. Hyvästä... Vierailija

  Meillä ainakin piiskaus on ollut niin hyvästä, että kun piti tupakoinnista luopua (oli vaikeaa!!!) niin aina jokaisesta savukkeesta/päivä tuli 10 lyöntiä vaimolta illalla.... kesti useammman kuukauden, mutta sitten se oli niin tuskaisaa, että lopetin polton. Yleensä en seuraavina päivinä voinut istua, aluksi vaimo ei pitänyt asiasta, mutta sitten kuumeni aina kun tuli enemmän piiskaa... autoin häntä suulla piiskauksen jälkeen.

  Nykyään hän on ruvennut polttelemaan enemmän, mutta minä en ja piiskaa tulee muista asioista, jos jotain en ole ymmärtänyt, mutta järkevästi. En tiedä miksi hän aloitti tupakoinnin kun lopetin, mutta minä ainakin lopetin kovan kuurin kautta. Jos kommentoin polttelustaan, niin piiskaa tulee....
   
 4. Kurissa Vierailija

  Meillä rouva pitää miehensä kurissa raipoilla ja piiskalla. Takapuoli on lähes kaiken aikaa viiruilla ja mustelmilla. Joskus tehtiin sellainen sopimus.
   

 5. Harrastatteko seksiä piiskauksen jälkeen? Ja eikös jos " kotikuria " harrastaa pitäisi olla puolin ja toisin? Sen pitää siinäkin olla tasapuolista. Molempien pitäisi tietää että piiskaa voi tulla kummankin niin halutessa. Mutta tärkeintä on että asia sovittu ja vapaaehtoista
   
 6. kurissa Vierailija

  Jos harrastetaaan, niin nämä asiat eivät suoraan liity toisiinsa. Talon rouva määrää mitä tehdään milloinkin
   
 7. strykpojke Vierailija

  En minä haluaisin harrastaa seksiä piiskauksen jälkeen eli minulla on erektiöhäiriköitä,voin tietysti halata ja hyväillä toinentoisens mutta ei naida!
   
 8. Petteri Vierailija

  Puolin ja toisin, ainakin periatteessa. On ratkaistu tuo niin, että vuoroviikoin on toisella kurinpito-oikeus. Se on sitten eri asia kuinka usein oikeuttaan käyttää. Harvemmin alan itse toimiin, ellei vaimo selvästi tahallaan provosoi siihen. Viime aikoina olen ollut useimmiten itse kurituksen kohteena. Joka kerta ei tule piiskaa. Esimerkiksi tunti nurkassa häpeämässä 10 pyykkipoikaa palleissa on sopiva kurinpidollinen toimi.

  Piiskauksen tai muun kurinpidon jälkeen on annettava suuseksiä, luonnollisesti loppuun asti. Se on palkinto kurittajalle. Kurituksen kohde jää ilman.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti