Hae Anna.fi-sivustolta

Kuulumisia Ruotsista

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 15.04.2015.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Ruotsissa on silti hyvä elää. Olen asunut täällä monet vuosikymmenet ja koskaan en ole varsinaisesti kokenut rikollisuutta ympärilläni. Ruotsi on sen verran suuri valtio, että ei kaikki ongelmat ole kaikkien kansalaisten kokemia ongelmia. ja olen ollut paperittominekin kanssa joskus tekemisissä. En heitä pelkää. En anna pelolle valtaa. On osattava elää normaalia elämää. Jos pelolle antaa vallan, silloin on vaikea elää ja silloin helposti alkaa kytätä muita ja alkaa syyllistää muita, kuvitellen, että syyllistäminen ja pelkotila jollakin tavalla parantaisi tilannetta, siis omaa elämää. Omat ongelmat työntävät sivuun ja etsivät ongelmilleen ratkaisuja syyllistämällä muita ja siitä se heidän pelko lisääntyy lisääntymistään ja lopulta alkaa vihainen liekki palaa heissä. Ei tuollainen ole omien eikä muidenkaan ongelmien ratkaisua, päin vastoin sanoisin.
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  3 205
  Saadut tykkäykset:
  0
  Totta, että Ruotsi on asukkailleen hyvä maa elää, joten ehkäpä kannattaa ottaa sisäisen turvallisuuden kannalta piileskelijät esiin. Osa kadoksissa olevista elää huumekaupalla tai ehkä myymällä itseään - siis niin naiset kuin miehet - alehintaan piilossa virkavallalta.

  Tietysti kadunkulmien huumekaupustelijat voivat olla uhka myös aivan tavallisille perheille, joilla on jälkikasvua nousemassa uhmaikään. Ja totta kai yhteiskunnan on kyettävä toimimaan siten kuin laillinen valtakoneisto vaatii, joten jo pelkän lain kunnioittamisen vuoksi on tärkeätä poistaa paperittomat karkotetut maasta.

  Tanska otti tai ottaa käyttöön rajavalvonnan Ruotsin vuoksi ja samoin tulisi Suomen toimia, sillä yhteisen pohjoisrajan lisäksi maiden välillä on paljon laivaliikennettä. Kysymys ei ole pelon poistamisesta, vaan siitä, että kaikki ovat laillisesti maassa.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Kai niitä paperittomia on Suomessakin? En luule, että Suomeen tulleet pakolaiset olisi sen erilaisempia mitä Ruotsiinkaan tulleet. Jotkun vaan häipyvät piiloon kun eivät halua lähteä pois. Se voi olla, että kun Suomessa on niin vähän pakolaisia, niin paperittomilla ei olisi helppoa olla piilossa.
  Monet romanikerjäläisetkin on paperittomia. Romaneista puheenollen, yksi yli 80 vuotias romanikerjäläisnainen loukkaantui siinä terroriiskussa ja joutui sairaalaan. Se istui siellä kadun laidalla kuormaauto tönäisi sen jalkaa ja jalka meni poikki. Se pääsi johonkin hoitolaan muutamaksi päiväksi, kun ajateltiin, että vanha ihminen ja jalka uudessa kipsissä, niin varmasti olisi ollut hankalaa elää asunnottomana kadulla, jalka paketissa.
  Se on vaikeaa poliisin jahdata paperittomia, sillä paikoissa missä se jahtaaminen olisi mahdollista ja varmasti löytyisi aina muutama, mutta sitä ei sallittu täällä, koska se kohdistettiin vain ulkoalisten nököisiin. Poliisi teki siis noin, mutta heille sanottiin että eivät saa tehdä niin.
  En tiedä millä tavalla saavat luvan toimia nyt.
   
 4. Saksan ministeri Vierailija

  Saksa joka on ottanut todennäköisesti lukumääräisesti eniten matuja alkaa kyllästymään siihen, että tulijat eivät edes halua sopeutua eurooppalaiseen elämänmenoon eikä lakeihin. Suorasanaisesti hän toimittelee palaamaan takaisin sellaisiin maihin jossa on heille ominaninen elämän meno jatkuu nykyäänkin.
  Näin tulee käymään aikaa myöten vielä monissa paljon maahanmuuttajia ottaneissa maissa, Saksa ei jää tässä asiassa ainoaksi maaksi.
  Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble sanoo selkokielellä sen, että:
  MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA POIS.

  ULKOMAAT YLE TORSTAI
  Saksan Schäuble jyrähti muslimeille
  Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble on ottanut varsin tiukasti
  kantaa maahanmuuttajien asenteeseen kotoutumisesta. Schäublen mukaan mikäli
  muslimitaustaiset maahanmuuttajat eivät halua hyväksyä eurooppalaista elämän-
  tapaa, heidän on syytä ymmärtää hakeutua muualle.
  - Tällaisille maahanmuuttajille, jotka eivät hyväksy eurooppalaista
  elämäntapaa, tulee kertoa, että "olet tehnyt väärän päätöksen".
  On olemassa parempia paikkoja maailmassa elää islamilaisen lain mukaan kuin Eurooppa,
  Schäuble sanoi Berliinissä. Schäuble on kristillisdemokraatti.
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Vastaan uudelleen.
  Ruotsin kaikki vankilat tarjoaa vangeille pappia tai imaamia ja jos vangit haluaa, he saa keskustella papin tai imaamin kanssa, vaikka eivät uskovaisia olekkaan. Samoin vangeilla on oikeus vaatia puolustusasianajajakseen ketä itse haluavat, vaikka sellaiseen pyyntöön harvoin suostutaan.
  Luukletkos sinä, että melkein kaikki Ruotsin vankiloissa on uskovaisia muslimeja uskovaisia kristittyjä kun enemmistö vangeista joskus haluaa kesklustella papin ja imaamin kanssa? :)
  **Esim. tämä heppu, jo kahdesti tuomittu elinkautiseen vankeuteen, hänkin on sitten sinun ajattelusi mukaan uskovainen kristitty, koska hän ensimmäisen murhansa jälkeen luki Raamattua vankilassa :) ja sen jälkeen kun oli permis vankilasta hän murhasi tyttöystävänsä. Tuokin murhaaja sitten mielipiteesi mukaan niin tavattoman uskovainen kristitty.
  **Outoa, että eräät suomalaiset uskoo rikollisten sanoihin sokeasti :)
   
 6. garrison Vierailija

  Ei silloin mitään näe, kun kulkee vaaleanpunaiset laput silmillä ja nenä koraanissa. Mutta otapa joskus pääsi peiton alta pois ja lakkaa kuvittelemasta, että paperittomat olisivat joitakin sankareita. Jokin painava syy siihen on jokaisen kohdalla ettei ole saanut pakolaisstatusta ja oleskelulupaa.
   
 7. jooopajoo Vierailija

  Juu, ateistitkin yleensä aina Ruotsissa vaatii muslimi/imaami asianajajaa.
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Joo ja ateistirikollinenkin vaatii saada keskustella papin tai imaamin kanssa joskus. Siinä ei mitään erikoista ole.
   
 9. Miksi ei käy Vierailija

  Ruotsissa ei huomioda Saksassakin ehdotettua mallia: maassa maan tavalla tai maasta pois!
  On olemassa monia maita joissa voi elää koraanin vaatimalla tavalla, pohjoismaissa se ei ikävä kyllä pitkän päälle käy, ei Ruotsissakaan.
  Suomessakin on alettu toteuttamaan tämän Egyptiläisen professorin neuvoa raiskata vääräuskoiria naisia opetus mielessä, sillä alkuvuonna raiskaukset Suomessa ovat lisääntyneet kolmanneksen viimevuoteen verrattuna.
  Toivottavasti ainakin suomessa matujen palautus prosentit lähtömaihinsa ovat paljon suuremmat kun heidän raiskausprosenttinsa, sillä on tullut selväksi se, etteivät matut haluakkaan sopeutua "vääräuskoisten hallitsemiin maihin ja heidän lakeihinsa".

  Pitkän tuomion saaneet vangit hyvin usein ottavat raamatun tai koraanin käteensä yrittäessään osoittaa katumistaan tekemistään rikoksistaan, näin se on myös matuilla.
   
 10. 1111111 Vierailija

  Linkitäppäs tuohon lähde mistä tuon tiedät.
   
 11. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Usein rikolliset katuu jollakin tavalla rikostaan, etenkin jos rikos on raskas, esim. murha. Ja jollei kadu, niin tuntevat jonkin aikaa omantunnontuskia ja haluavat puhua papin kanssa jos ovat kristillistaustaisia. Samoin muslimitaustaiset joskus haluaa puhua imaamin kanssa. Samoin täysin ateistit haluaa joskus puhua papin tai imaamin kanssa.

  Esim. tämä murhaaja joka on jo murhannut kaksi ihmistä, ei varmasti ole uskovainen kristitty. Ensimmäisen murhan jälkeen hän luki Raamattua vankilassa, haki mukamas anteeksiantoa teolleen. Kun hän sai permis, hän murhasi tyttökaverinsa mustasukkaisuuksissaan ja oli juuri aikaisemmin lukenut Raamattua ja etsi anteeksiantoa itselleen.
  Onko hän mielestäsi uskovainen kristitty? Missä on sinun raja kuka on uskovainen kristitty? Onko tuo suomalainen murhaaja uskovainen kristitty sinun mielestäsi sillä hän luki Raamattua ja etsi anteeksiantoa? Ja hän on puhunut papin kanssa, kuten useimmat murhaajista tekee, ihan samalla tavalla kuin muslimitaustaiset puhuu imaamin kanssa, silti olematta uskovaisia muslimeja.
  **Minäkin olen puhunut papin kanssa, vaikka en kuulu kirkkoon, mutta se ei tee minusta uskovaista kristittyä.

  Att han var ångerfull och börjat läsa Bibeln för att förlåtas för sin synd
  http://www.expressen.se/nyheter/han-forsoker-komma-ut-fran-fangelset/


  PS:
  Ruotsin krimilavård on andlig vård, mitä he antaa vankilassa istuville. Hengellistä apua tarjotaan kaikille vangeille.
  https://www.kriminalvarden.se/globa...srapporter/andlig-vard-inom-kriminalvardenpdf

  PS.2:
  On tapakristittyjä ja on tapamuslimeja.
  On uskovaisia kristittyjä ja uskovaisia muslimeja.
  Esim. Ruotsissa on noin 500 000 muslimitaustaista ja heistä on vain ainoastaan hieman yli 100 000 mukana uskollisissa seurakunnissa.
  Sen sijaan kristillistaustaisista prosentuaalisesti on paljon enemmän, yli puolet jotka kuuluu kirkkoon. ja monet kirkkoon kuuluvat ei ole uskovaisia joten heidän joukossta sitä enimmäkseen löytyy niitä kristillistaustaisia rikollisia ja siihen päälle täysi ateistiset rikolliset
  Ja muslimirikollisista suurin osa löytyy niistä jotka ei kuulu uskonnollisiin seurakuntiin.
   
  Last edited: 21.04.2017
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Sveriges Förenade Muslimer förlorar bidrag – tvingas betala 535 000 kr
  Sveriges Förenade Muslimer, SFM, blir av med sitt statliga bidrag – och tvingas betala tillbaka 535 000 kr.
  Beslutet kommer efter granskningar som Aftonbladet och liberala tankesmedjan Timbro gjort av föreningens verksamhet.
  ”De uttalanden som gjorts om kvinnor i föreläsningar arrangerade av SFM strider mot demokratins idéer”, skriver statliga Mucf i sitt beslut.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/s...mer-forlorar-bidrag--tvingas-betala-535000-kr
   
 13. Naisen lyöminen Vierailija


  http://mvlehti.net/2017/04/20/video-mies-nain-hakkaat-vaimoasi-allahia-kunnioittaen/

  Video: Mies, näin hakkaat vaimoasi Allahia kunnioittaen


  Videolla imaami opastaa harrasta muslimia hakkaamaan vaimoaan oikein.

  Vaimon pahoinpiteleminen fyysisesti on oleellinen osa islamin harjoittamista:

  Australiassa islamilainen naisryhmä: ”Vaimon lyöminen on kaunis siunaus”

  http://mvlehti.net/2017/04/20/video-mies-nain-hakkaat-vaimoasi-allahia-kunnioittaen/

  Sydneyssä toimivan Hizb ut-Tahrir-ryhmän video käsittelee perhe-elämää puolustaen perheväkivaltaa, jota ”vastenmieliset” kansanedustajat ja oikeusryhmittymät olivat moittineet. Muslimien opetusvideossa peruskoulun opettaja Reem Allouche painottaa miehen oikeutta lyödä vaimoaan.
  “Allah kunnioittaa naista antamalla tälle lyöntirangaistuksia.”
  “Profeetta Muhammad sanoi: ‘Älä lyö häntä kasvoihin, äläkä tee hänestä rumaa.‘”
  “Kun mies hakkaa vaimoaan, ei mies saa kirota tätä”

  Mies lyö naista pitääkseen tämän kurissa.
  “Luita ei saa rikkoa, hampaita ei saa rikkoa, eikä silmiä puhkoa. On olemassa lyömisen etiketti.”
  “Kurittaessaan naista mies ei saa nostaa (lyövää kättään) korkealle. Pitää lyödä rinnan tasolta.”
  Pitääkö tyytyä pelkkään käsin hakkaamiseen, vai saako käyttää apuvälineitä?
  “Mies voi käyttää lyömiseen lyhyttä sauvaa.”

  “Miehellä on oikeus hakata vaimoaan, mikäli tämä kieltäytyy seksistä.”

  Lähde: Memri TV
   
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Vai Hizb ut-Tahrir sanomisiin sinä uskot :) anna minun nauraa, miksi haette aina noita radikaaleja fanaatikkojen sanomisia ja kuvittelette sitten kaikkien muslimien olevan sellaisia ja kuvittelette, että Islam on sellainen?
  Miksi terroristit ja muut radikaalit muslimit kiinnostaa niin kovasti? Saatko ehkä itsekkin radikaalisia ajatuksia? Luultavasti saat kun niin kovasti uskot radikaaleihin heppuihin :) Olet helposti vietävissä, uskot aivan liian helposti kaikkeen pahaan.
  Varo, että et joskus itse retkahda pahantekoon ja pahoihin sanoihin.
  PS:
  Lähteesi ei ole mikään Memri TV.
  Lähteesi näkyy olevan se mv-lehti joka levittää sitä Trumpin tapaista alternatiiva faktaa :)
  PS.2:
  Islam kieltää naisten pahoinpitelyn. Kaikki mitä olet kopioinut naisen lyömisestä, ei lue Koraanissa eikä lue sunnassakaan. Tuollaiset lyömishimot tulee noitten miesten omista aivoista, he pelkää menettävänsä valtansa naisiin, sillä nykyaikana naiset ei ole enää täysin miehen alamaisia, joten miehet yrittää pitää yllä naisvainoa edelleenkin ja kehoittavat vielä muita hakkaamaan naisiaan. Jo pitäisi järjen sanoa, että tuollaista ei lue Koraanissa ja sunnassa.
  Onko eräät länsimaalaiset vielä noin alkeellisia kun uskovat fanaattisten radikaalien muslimien karmeita puheita olevan Islamia? En olisi uskonut että suomalaisista jotkut hurahtaa tuollaiseen.
   
  Last edited: 20.04.2017
 15. Engel Vierailija

  Jo sana islam tarkoittaa alistumista uskonnolle ja musliminaiselle se tarkoittaa alistumista myös aviomiehelle. En ole kuullut että yhdessäkään muslimimaassa aviomies olisi saanut tuomion vaimon pahoinpitelystä, jos pahoinpitely on suoritettu koraanin sääntöjä noudattaen.
   
 16. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  He jotka hakkaavat naisiaanm, eivät toimi Koraanin sääntöjen mukaisesti.
  Kerrohan minulle mitä Koraani sanoo tästä asiasta jos kerran ajattelet tietäväsi???
  Laita Koraanin sitaatit ja kerro mitä miehen tulee tehdä?
  Ja laita Koraanin sitaatteja missä sanotaan millainen suhde aviopuolisoilla täytyy olla toisiaan kohtaan?
  Voisit siis ensin vaivautua edes sen verran, että etsit Koraanista todistuksen puheillesi, ennen kuin alat kertoa omia mielipiteitäsi totuuksina.
  **Sen myönnän, että Koraanissa mainitaan uppiniskaisen vaimon kurittamisesta, mutta ennen kuin kurittaminen tapahtuu, on käytävä eräitä asiuoita läpi ensin ja luuletko todellakin, että tapamuslimit jotka vaimojaan hakkaavat, tietää mitä Koraanissa lukee ja että he ajattelee Koraania kun vaimojaan hakkaavat niin pahasti, että sairaalaan joutuvat tai kuolevat???
  **Ne suomalaiset tapakristityt jotka hakkaavat naisiaan ja jopa tappavat naisiaan, mitäs heidän Raamattu sanoo naisten hakkaamisesta, saavatko Raamatun kautta luvan hakata ja tappaaa naisiaan???
  PS:
  Jään odottamaan vastaustasi suurella mielnkiinnolla, laita nyt sitten Koraanin sitaatit mukaan ja myös Raamatun sitaatit missä annetaan luka kristityille hakata vaimojaan ja tappaa heitä???
   
  Last edited: 21.04.2017
 17. Sinä näköjään oletat, että muslimit seuraa tarkkaan koraanin ohjeita. Jotkut seuraa tarkempaan ja jotkut ei lähes ollenkaan. Muslimeja ovat kaikki jos itseään muslimina pitävät, sekä terroristit että lainkuuliaiset. Se että vain lainkuuliaiset ja koraania noudattavat muslimit olisivat muslimeja on vain sinun oman mielikuvituksesi tuotetta, jota yrität kovasti muillekin syöttää.
   
 18. P.S. Vierailija


  Toteutat erittäin hyvin koraanin lupausta, jonka mukaan vääräuskoiselle saa valehdella!
   
 19. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Sana, muslimi
  Arabiankielistä sanaa "muslimi" tarkoittaa kirjaimellisesti "ihminen joka alistuu Jumalan tahtoon".

  "Tosi" muslimit Koraanissa

  Allah määrittelee "tosi" muslimit Koraanissa:

  [25: 63-64]
  Laupeimman armahtajan palvelijoita ovat ne, jotka nÖyrinä vaeltavat maan päällä ja tietämättÖmien heitä puhutellessa lausuvat: »Rauha!»

  Sekä ne, jotka viettävät yÖn Herransa edessä, rukoillen maahan vaipuneina tai seisaaltaan.

  [2: 177]
  Hurskautta ei ole se, että käännätte kasvonne Itään tai Länteen, vaan hurskaita ovat ne, jotka uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään, enkeleihin, Pyhään kirjaan ja profeettoihin ja rakkaudesta Häneen antavat omaisuudestaan omaisilleen, orvoille, kÖyhille, vaeltajille, kerjäläisille ja orjien vapauttamiseksi sekä harrastavat oikeata rukouselämää, antavat almuja, tehtyään jonkun sopimuksen täyttävät sen, jotka ovat kärsivällisiä ahdistuksessa, vastoinkäymisessä ja puutteen aikana; nämä ovat niitä, jotka ovat vanhurskaita, niin, nämä ovat jumalaapelkääväisiä.
   
 20. Ja ennen kaikkea Vierailija


  Pitää käyttää taqiyyania, Koraanin sallimaa valehtelua vääräuskoisille.
   
 21. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Missä paikkaa Koraanissa lukee, että saa valehdella vääräuskoisille?
  Jos tuollaista väität, niin todisteet esille?

  Ei saa valehdella

  Muslimeja usein syytetään, mukamas valehdella saavat ihan miten vain, mukamas Islam sallii valehtelun, Islam ei salli uskovaisten muslimien valehdella noin vain. Valehtelulla täytyy olla hyvä tarkoitus. Valehdella ei saa miten tahansa. Nåja, katsotaan, ahadith Sahih Muslim, bok 32, nummer 6303 sanoo, vain kolmessa tapauksessa saa puhua totuuden sivusta. 1.sodassa - 2.yhteiskunnassa kun sovintoa etsitään - 3. vaimon ja miehen kesken kun sovintoa etsivät. Sivusta puhuminen, epäselvä puhe, sen avulla sovintoa etsitään, Valehdella saa ainoastaan vain noissa kolmessa tapauksessa ja tarkoitus on oltava hyvä :)

  Sahih Muslim, bok 32, nummer 6303
  Humaid b. ’Abd al-Rahman b. ’Auf berättade att hans moder Umm Kulthum dotter till ’Uqba b. Abu Mu’ait som var bland de första emigranterna som svor lojalitet till Allahs apostel (fred vare med honom), sade att hon hade hört Allahs Budbärare (fred vare med honom) säga: En lögnare är inte den som försöker nå försoning bland människor och som talar gott (för att förhindra tvist), eller han som frambringar gott. Ibn Shihab sade att han inte hörde att det undantaget var beviljat i någonting där folk talar utifrån lögn utom i tre fall: under krig, för att skapa försoning mellan människor, och ordväxling av en man till hans fru och ordväxling av en fru till hennes man (i en förvriden form för att skapa försoning mellan dem).


  Älä valehtele

  Profeetta Muhammed (saw) sanoi:

  Teidän täytyy puhua totta....

  Pysykää poissa valheista....

  Profeten Muhammad (saw)sade:
  "Ni måste tala sanning, för sanning leder till dygd och dygd leder till Paradiset. En människa som alltid talar sanning och syftar till sanningen ses av Allah som sannfärdig. Håll er borta från lögner, för lögn leder till det onda och det onda leder till helveteselden, och en människa som ständigt ljuger och syftar till lögn ses av Allah som lögnare.
  [Bukhari och Muslim]
   
  Last edited: 21.04.2017
 22. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Jatkoa edelliseen kirjoitukseeni sinulle:

  Taqqiyya

  Taqqiyya, al-taqiyaa (förställning),

  är en doktrin inom shiitisk islam som tillåter att en troende döljer eller på andra sätt gör avsteg från sin tro, om de annars skulle riskera döden eller allvarlig förföljelse.
  Etymologi
  Begreppet taqīyya(تقیة) (uttalas tagiyeh på persiska) härrör från den arabiska roten Waw-Qaf-ya, som betyder "fromhet, hängivenhet, uppriktighet, och gudsfruktan, och det betyder den ljusstarkaste stjärnan".[2] Ordet självt betyder ursprungligen "försiktighet", men har inom shiitisk jurisprudens alltså kommit att beteckna rätten att förneka eller dölja sin tro för att skydda det egna livet.
  Ursprung
  Bruket att dölja sin tro under farliga förhållanden har sitt ursprung i Koranen som inte klandrar dem som döljer sina övertygelser i dessa fall.[3] Både sunnitiska och shiitiska kommentatorer anser att Q 16:106 specifikt hänvisar till fallet med Ammar Ibn Yasir, som tvingades avstå från sin tro under fysiska påtryckningar och tortyr.[4]
  På samma sätt ålägger Koranen (3:28) troende att inte ta sällskap med tvivlarna om de inte gör det som ett sätt att skydda sig själva. "Låt inte de troende ta dem som förnekar sanningen för sina allierade i stället för de troende - eftersom han som gör detta avskär sig från Gud i allting - om det inte vara att skydda dig mot dem på detta sätt ..."[5] När det gäller 3:28 skriver Ibn Kathir, en framstående auktoritet: "Den som vid någon tidpunkt eller rädsla placera sin [otrogna '] ondska kan skydda sig själv genom yttre show." Som bevis för detta citerar han Muhammeds kamrat, al-Hassan, som sade, "taqiyya är acceptabelt tills Domedagen [dvs, för all framtid]."
  Al-Tabari å sin sida skriver i sin berömda Koran-kommentar: "Om någon tvingas till att uttrycka otro med sin tunga för att undkomma sina fiender, under det att hans hjärta säger motsatsen, skall han inte klandras för detta, ty Gud dömer sina tjänare efter deras hjärtas tro." Al-Tabari förklarar dock vidare att det bara är rättfärdigat för en muslim att dölja sin tro om han befinner sig i dödlig fara, och att martyrskapet är att föredra. Om han hotas bör han dock i första hand utvandra till en fredligare plats, där han tillåts praktisera sin religion öppet, "ty Guds jord är vidsträckt".[2]
  Shiitisk användning
  Som en minoritet som lever under politisk dominans av sunnimuslimer, skyddade shiiter ofta själva genom försiktighet. I den shiitiska juridiska litteraturen finns det en rad situationer där taqiyya kan användas och behövas. För shiitiska muslimer innebär taqiyya att dölja sin tro när avslöjandet av den skulle resultera i fara
  Sunnitisk synpunkt
  Medan sunniter är överens om att det är tillåtet att dölja sin tro för att skydda sitt liv, skiljer de sig dock mycket i jämförelse med den shiitiska synvinkeln. Begreppet taqiyya finns inte sunnitisk teologi eller jurisprudens. Att på olika sätt bryta mot trons föreskrifter sin tro under extrema eller krävande omständigheter kallas "idtirar" (إضطرار, ordagrant "nödsituation, undantagsfall"). Detta syftar inte specifikt på att dölja sin tro, utan på att det är tillåtet för den troende att exempelvis konsumera förbjuden (haram) mat som vin eller griskött, om detta krävs för att skydda dennes liv. Under inga omständigheter kan denna doktrin rättfärdiga ett "taktiskt" undanhållande av de egna trosföreställningarna, exempelvis för att exempelvis främja religionen. I sunnitiska sammanhang tillmäts det tvärtom stor betydelse att tillkännage sanningen (det vill säga den sanna tron), och personer som på olika sätt fått utstå lidande eller martyrskap för att de framhärdat i sin tro framhålls ofta som förebilder för andra troende.[10]

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Taqqiyya

  https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya
   
 23. Vainoamisen voi Vierailija

  Aina kuvitella jolla perusteella voi aina valehdella niille jota eivät omasta mielestä kuulu samaan koraania kunnioittavaan uskontoryhmään. Katso uudestaan Tanskassa salaa kuvattu video, siinä imaamit valehtelevat vääräuskoisille niin, että korvat heiluvat. Uskon sisarilleenluetaan kokonaan päinvastaiset madonluvut.
   
 24. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  2 925
  Saadut tykkäykset:
  250
  Se jos joku valehtelee, se ei tule Koraanista, siis Islamista, valehtelu on paha tapa jota eräät käyttää hyväkseen ja hyvinhän ne valehtelijat näkyy valehtelevan kun jopa eräät suomalaiset uskoo niitten valehteluun ja uskovat, että se lukee Koraanissa, että valehtelijat saa valehdella :)
  Aika hurjaa, että sinäkin uskot fanaattisia extreemejä ukkeleita :)
   
 25. Naisten asemasta Vierailija

  Ja vähän muustakin muslimimaissa Wikipediasta kopsattuna:
  • DjiboutiTyttöjen kouluun pääsyä on lakien avulla yritetty helpottaa
  • Saudi-ArabiaNaisten asema on maassa erittäin heikko
  • AfganistanNaisista suuri osa on lukutaidottomia (v. 2000 arvio 88 prosenttia

  • Pakistan Jopa 80 prosenttia Pakistanin vankiloissa olevista naisista on tuomittuina
  • raiskaussyytöksistä, Naiset ja ei-muslimit eivät ole todistajiksi kelpaavia

  • Iran Atefah Sahaalehin tapaus vuonna 2004. Hän joutui 16-vuotiaana julkisesti hirtetyksi avioliiton ulkopuolella harrastetusta seksistä.
  • BangladeshMaassa on ollut merkittävää epätasa-arvoa, sillä vuonna 1995 lukutaitoaste oli miehillä 50,4 prosenttia ja naisilla vain 28,5 prosenttia (vuonna 1995). Lukutaito on kuitenkin noussut useiden sen parantamiseen tähtäävien ohjelmien ansiosta.

  • Egypti kolme uskontoa islamin noin 85 prosenttia, kristinuskon ja juutalaisuuden.

  • Algeria[37] Algeriassa Islamin sunnisuuntaus on dominoiva uskonto Algeriassa, se on myös valtionuskonto ja siihen kuuluu väestöstä 99 %
  • Marokko Keskimäärin lukutaitoisia on 39,6 % naisista ja 65,7 % miehistä, mutta maaseudun naisista lukutaito on vain kymmenellä prosentilla

  • Irak Muut kuin islaminuskoiset voivat vaihtaa uskontoaan, mutta islaminuskoiset eivät saa kääntyä muuhun uskontoon
  • Malesia Maassa on käyty oikeutta siitä, saavatko muut kuin muslimit käyttää sanaa Allah

  • Jemen Jemenissä ei ole lakeja alaikäisen avioliiton estämisiksi ja kansainvälistä huomiota on herättänyt takavuosina 10-vuotiaan Nojoud Alin hakema avioero miehestä, jolle hänet oli naitettu. Vuonna 2010 lapsiavioliitot kiellettiin uudella lailla, joka herätti myös sitä vastustavia mielenosoituksia.. Lakia ei kuitenkaan saatettu voimaan vaan Šaria-lakia tulkitseva parlamentin komitea hylkäsi sen islamin vastaisena. Vuonna 2006 52,1% jemeniläisistä tytöistä avioitui alle 18-vuotiaana Näistä tytöistä neljäsosa avioituu alle 15-vuotiaana, joka aiheuttaa heille huomattavia fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia
  • Syyria [ Syyrian valtio on virallisesti maallinen, eikä ota kantaa uskonnollisiin asioihin
  • TunisiaMoniavioisuus kiellettiin ensimmäisenä arabimaista
  • Jordania Vuonna 2007 aikuisista 92,7 % osasi lukea

  • Yhdistyneet arabiemiirikunnat Sukulaisten väliset avioliitot ovat yleisiä, serkusten tai pikkuserkkujen välillä avioliitoista solmitaan yli puolet. Synnynnäisiä epämuodostumia esiintyy jopa 4,5–6 prosentilla serkkujen välisistä lapsista.

  • Kuwait Useimmat avioliitot ovat järjestettyjä. Nainen tarvitsee iästään riippumatta isänsä luvan avioliittoon. Mies voi ottaa yhdestä neljään vaimoa
  • Oman Islamin ibadilaisuus-muoto on maan valtionuskonto, mutta noin neljännes tunnustaa islamin sunnalaista suuntausta
  • Qatar Islam on Qatarin valtauskonto. Vuonna 2004 noin 77,5 prosenttia maan väestöstä oli muslimeja
  • Bahrain Useimmat avioliitot ovat edelleen järjestettyjä, mutta nykyisin sulhanen ja morsian usein tapaavat jo ennen häitä. Aiemmin tytöt naitettiin noin 12-vuotiaina, nykyisin odotetaan usein että he ehtivät käydä koulunsa loppuun. Häät ovat suurellisia, vieraita on usein yli 500
  • Komorit Vuonna 2007 ala-asteikäisistä 73 prosenttia kävi koulua, ja 62 prosenttia jatkoi ainakin viidennelle luokalle asti
  • Brunei Lokakuussa 2013 sulttaani ilmoitti ottavansa käyttöön šaria-lain ankarimmat rangaistukset kuten kivitystuomiot, käden katkaiseminen varkaalta sekä piiskarangaistus alkoholinkäytöstä. Kuolemantuomion voi saada esim. homoseksistä, aviorikoksesta sekä raiskauksesta. Laki koskee vain muslimeja.

  • Malediivit Islamismi on ottanut nopeasti jalansijaa Malediiveilla. Joulukuussa 2011 järjestettiin 100 000 hengen mielenosoitus, jossa vaadittiin kaiken islamin vastaisen toiminnan kieltämistä. Pääosin turismista elävillä saarilla suljettiin vuoden 2012 alussa hotellien kylpyläosastot ja kauneushoitolat, koska islamistinen oppositiopuolue Adhaalath väitti niissä harjoitettavan prostituutiota. Alkoholin nauttiminen julkisilla paikoilla on kielletty, mutta hotelleista sitä saa.

  • Somalia Naisten sukupuolielinten silpominen on Somaliassa laajalle levinnyt käytäntö. Vuonna 1995 arvioitiin, että toimenpiteen oli kokenut 98 % Somalian naisista.

  • Mauritania Orjuus kiellettiin virallisesti vuonna 1981, mutta käytännössä se on yhä erittäin yleistä. Tyypillisesti orjuus kulkee suvuissa: orjien lapsista tulee orjia
  Palestiinalaishallinto Homoseksuaalien oikeusjärjestön mukaan Palestiinalaishallinto käyttää yleensä homojen vainon tekosyynä näiden leimaamista kollaboraattoreiksi mutta myös homoseksuaalisuudesta tuomittuja on teloitettu.Gazan kaista on julistanut homoseksuaalisuudesta kuolemanrangaistuksen.

  Hamasin itsemääräämislait ovat miltei täysin šariasta, mikä syrjii pahasti naisia perheväkivallan, perinnöissä, avioliitoissa ja avioeroissa. Raiskaukset, perheväkivalta ja "kunniamurhat" ovat yleisiä ja ne jätetään usein rankaisematta
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti