Hae Anna.fi-sivustolta

Kylässä käyttäytyminen

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Kurja mummo, 24.10.2017.

 1. Kurja mummo Vierailija

  En tiedä, olisko pitänyt tämä viesti kirjoittaa tuonne Isovanhemmuus osioon, mutta laitan sen nyt kuitenkin tänne, kun kasvatuksesta tai paremminkin kasvatuksen puutteesta tässä on kyse.

  Oltiin näet lapsenlapsen syntymäpäivillä tässä joku viikko sitten ja sinne sitten oli kutsunut naapurin poikakin itsensä.

  Mentiin synttäreille ja pakettikin oli ja päivänsankari oli ihan tyytyväinen lahjaansa, vaikka se olikin vaatimaton. Mutta kuinkas ollakaan, tämä kaveri ei ollut lahjaan tyytyväinen vaan kajautti isoon ääneen, että eihän tuo ole mikään kunnon lahja! No, minä sanoin, että kyllä Jaakolle hyvin kelpasi. Mutta vieras poika vaan jatkoi, että hän saa isovanhemmiltaan paljon hienompia lahjoja, niitä jopa kuulemma oikein tilataan netistä, kun ei omasta kaupungista saa riittävän hienoja.

  Sanoin vain, että se on heidän asiansa, mihin rahansa laittavat ja että meillä nyt ei ole niin kauhesti varaa ostaa kalliita leluja. Tästäkös vieras poika oikein sai vettä myllyynsä ja sanoi, että kyllä meillä ihan varmasti on rahaa, koska on varaa matkustellakin niin paljon.

  Ensin pöllämystyin ihan todella moisesta kommentista. Mutta sitten vain sanoin, että eiköhän jätetä tämä asia rauhaan, koska me käytämme rahamme juuri niinkuin parasta meille itsellemme on.

  Myöhemmin juttelin lapsenlapseni vanhempien kanssa ja he sanoivat, että tuo kyseinen poika on todella uhmakas eikä ollenkaan ymmärrä kieltoja. Kotonaan saa tehdä mitä haluaa ja saa kaiken, minkä haluaa.

  Eikö vanhemmat oikeasti välitä, miten lapset kyläpaikassa käyttäytyy?
   
 2. Mmmmmm Vierailija

  Hirveä kakara, porttikielto tuollaiselle kermaperseelle.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti