Hae Anna.fi-sivustolta

Kysely lapsen oikeuksien haasteista ja valvonnasta peruskouluissa

Viestiketju osiossa 'Koululaiset' , käynnistäjänä vierailija, 13.10.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Kysely lapsen oikeuksien haasteista ja valvonnasta peruskouluissa
  https://link.webropolsurveys.com/S/9303AF1CE34D28DC
  Hei huoltaja tai sinä, joka olet itse käynyt peruskoulua 2000-luvulla! Auta Vaasan yliopiston tutkijaryhmää selvittämään haasteellisia tilanteita ja lasten oikeuksien valvontaa 2000-luvun peruskouluissa. Vastaukset ovat täysin anonyymejä. Voit vastata suomeksi tai ruotsiksi. Vastaa aikavälillä 29.9.-29.10.2020. Tarvittaessa saat lisätietoa hankejohtajalta, apulaisprofessori Niina Mäntylältä ([email protected]). Tai voit lukea lisää hankkeen kotisivuilta: https://sites.univaasa.fi/kukavalvooperuskouluja/

  Frågeformulär om utmaningar och tillsyn av barnens rättigheter i grundskolorna

  https://link.webropolsurveys.com/S/9303AF1CE34D28DC
  Hej vårdnadshavare eller du som har gått i skolan på 2000-talet! Hjälp Vasa Universitets forskargrupp, som utreder utmanande situationer och tillsynen av barnens rättigheter i grundskolorna på 2000-talet. Svaren på enkäten är helt anonyma. Du kan svara på finska eller på svenska. Svara mellan 29.9.-29.10.2020. Vid behov får du mera information av forskningsprojektet från projektledaren, biträdande professor Niina Mäntylä ([email protected]). Eller läs mer från projektets hemsida: https://sites.univaasa.fi/kukavalvooperuskouluja/
   
 2. vierailija Vierailija

  Hienoa, että joku tutkii asiaa. Tutkimuksen pitäisi saada nopeasti valmiiksi. Perukoulu on täysin epäonnistunut. taitamattomat ihmiset kehittelevät Kiva-koulu tyylisiä ratkaiusja jotak kaatuvat siihen, että passiiviset opettajat eivät tee mitään.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ongelma on ainan sama. Siellä kentällä ihmiset eivät ole hyviä. He ovat samnalaisi itsekkäitä, tyhmiä ja isterakkaita lusmusreita kuin muutkin. He eivät sitten millään haluaisi tehdä mitään.
  Se saattasi auttaa, että presidentti ojentaisi heille kunniamitalin joka vuosi. Tosin silloin tietenkin paljastuisi, että opettaja oliskin pedofiili.

  Jonkun pitäsi tehdä jotain, mutta kukaan ei tee mitään.
   
 4. vierailija Vierailija

  Opettajat itsekkin käyttäytyvät huonosti ja varmasti opettajanhuoneessa käy valtataistelua ja juoruiluja. Suurinosan opettajista on ihmisiä jolla ei ole empatiakykyä ja taitoa eläytyä oppilaiden tilanteisiin. He voivat olla hyvin suppeakatseisia. He juoruilevat ja puhuvat pahaa. Osa on oikeastaan aika tyhmiä ihmissuhdetaidoissa. Heillä ei ole ymmärrystä lapisa kohtaan.
  Opettajiin mahtuu monenlaista hiipparia ja ilkeää akkaa.
  Osa opettajista on pornon suurkuluttajia ja osa on samalaista matalamielista sakkia kuin muutkin.
  Jos joku ylittää itsensä hän toivoo kiitosta kuten kaikki muutkin.
  Systeemi suosii henkilöitä jotka ajattelvat vain itseään.

  Ulkokultaisuuden takia on vaikea erottaa edes hyvää opettajaa huonosta. Kaikki ovat maireita ja mielinkielin, mutta arjessa se todellisuus näkyy.
  Harvemmin kukaan tekee mitään muuta kuin pakollisen työnsä.
  Siksi se palkitseminen on hyvä asia. Tosin henkilöt jotka valitsevat sen palkitun opettjan voivat olla juuri sitä teennäsitä mielinkielin sakkia joka palkitsee vain sen ulkokultaisen opettajan.
  Todellisuus kuullaan sitten tulevaisuuden keskusteluissa, kun aikuisiksi kasvaneet oppilaat kertovat kokemuksistaan.

  Miten asia ratkaista? Tämä on se vaikein kysymys.
  Hyvin tehneitä pitäisi palkita se on selkeää. Vanhemmilla täysisi olla paikka jonne valittaa niin, että heitä kuullaan ja kunnioitetaan. vanhempi on yleensä alakynnessä koska vastassa on iso koneisto.
  Se on täysin epäoikeudenmukaista.
   
 5. vierailija Vierailija

  Ehkä välituntivalvojiksi ja kouluavustajikis valitaan ihmisiä jotka eivät ole sopivia. Heidän alkuperäinen tehtävänsä on tuoda turvaa ja tukea, mutta he ovat monesti itse kiusaavia.
  Ylipätään kylmä ja kalsea suhtautuminen lapsiin on tavallista. Tämä tietenkin luo pedofiileille otollisen ympäristön saalistaa, valitettavasti. Opettajissakin heitä on, se on todennäköisyys.
  Heitä voi olla välituntivalvojissa ja koulunkäyntiavustajissa. Heitä voi olla kuraattoreissakin.
  Maailma on oikeasti tällainen.

  Siksi pitää olla joku valituspaikka ja suoja vanhemmille ja lapsille jonne ilmiantaa koulusta epäsopivia ihmisiä.
  Pitää myös olla joku toinen paikka ajaa asioita kuin koulun oma väki koska he useimmiten suojaavat itseään ja peittelevät omia virheitään. Tämä on tavallinen reagtio.
   
 6. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti