Hae Anna.fi-sivustolta

Kysymys miehille!

Viestiketju osiossa 'Suhteita ja kohtaamisia' , käynnistäjänä Ainakiltti, 19.05.2018.

 1. Ainakiltti Vierailija

  Onko oikeaa tapaa kysyä mieheltä, kuinka usein häellä on suojaamattomia irtosuhteita? Sen takia haluan kysyä, kun olen nyt tapaillut miestä, jonka kanssa ensimmäisellä kerralla kumpikaan ei ollut valmistautunut siihen, että homma menisi niin pitkälle ja siinä vaiheessa kun todettiin, ettei kumia ole, mies ei pystynyt enää lopettamaan. Ja nyt haluaisin tietää, kuinka aiheellista olisi käydä testeissä.

  Kun minusta kysyminen tuntuu vähän utelulta ja toisaalta loukkaavalta. Niin onko mitään hyvää tapaa kysyä tuollaista kysymystä?

  Ja lisäksi, ollaan puhuttu, että kumpikin on avoin suhteelle, mutta kumpikaan ei epätoivoisesti halua kiirehtiä vakavaan suhteeseen, vaan mieluummin tutustutaan rauhassa ja katsotaan, mihin juttu johtaa. Mutta yleensä kun tapaamme, päädymme ensin sänkyyn ja sen jälkeen suihkun kautta sohvalle juttelemaan pitkäksi aikaa. Kun istumme sohvalla juttelemassa, mies ei hae läheisyyttä tai kosketusta ollenkaan, onko tämä teille ihan yleistä, että seksin jälkeen ei enää hellyys kiinnosta, vai viittaako enemmän siihen, että mies ei ole kiinnostunut syvemmästä suhteesta kanssani?

  Sen takia kyselen tyhmiä kun aina olen elänyt kiltin tytön roolissa ja nyt ensimmäistä kertaa elämässäni tapailen miestä ei niin vakavasti, joten ei oikein ole kokemusta tällaisesta.

  Kiitos jo etukäteen!
   
 2. Ainakiltti Vierailija

  Ai niin, sellainenkin kysymys vielä, että tykkääkö yleisesti lähes kaikki miehet siitä, että nainen "ottaa ohjat"? En tarkoita mitään dominointia, mutta että nainen on ehkä aktiivisempi ja vie tilannetta määrätietoisesti eteenpäin? Siis esileikissä. Tykkään tehdä niin tutun miehen kanssa suhteessa, mutta nyt mietityttää, entä jos tämä mies ei tykkää sellaisesta, kannattaako edes kokeilla?
   
 3. vierailija Vierailija

  Samalla tavalla ne siitä sun tutusta miehestä tarttuu, ne potentiaaliset taudit, kun tästäkin. Mikset itse ota kondoomeja mukaan aina kun menet sinne, jos kerta joka kerta päättyy panemiseen?
   
 4. vierailija Vierailija

  Ei halua kiirehtiä vakavaan suhteeseen. Mitähän se kertoisi?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti