Hae Anna.fi-sivustolta

Laattapisteen 'avaimet käteen' remontti

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä kph+sauna, 11.04.2008.

 1. kph+sauna Vierailija

  Onko kenelläkään kokemusta Laattapisteen palvelusta suunnittelusta asennuksen asti? Tarkoitus uusia kylpyhuone ja saunaosasto uudehkossa kerrotalossa pk-seudulla. Ei varmasti halvin vaihtoehto, mutta hyvästä työstä (suunnittelu/asennus/kokonaisuuden hallinta) olemme valmiit maksamaan. Comments?
   
 2. Kun kylppäriremontti tulee meillä ajankohtaiseksi, haluan nähdä laatoittajan aikaisemman työn referenssinä tai vaihtoehtoisesti saada suosituksen luotettavalta taholta. Laattojen laitto on tarkkaa puuhaa ja pienetkin virheet pistää heti silmään.

  Henkilön ulkonäöstä ja suullisesta ulosannista ei voi päätellä mitään. Edellisen asuntomme kylppärin laatoitti kaveri, joka näytti pummilta ja puhui yksitavuisia lauseita. Mutta laatoitti kuin enkeli. :)
   
 3. Tää ei varmaan alottajaa auta. Mutta olen monesti todennut parhaiden remppa äijien olevan just sellasia sisäänpäin kääntyneitä hieman iäkkäämpiä mörököllejä. Heillä on tietoa, taitoa, kokemusta ja näkemystä. Kaikki energia kuluu siihen työhön. Kuten pitääkin. Vaikka hymyä ei irtoa eikä tosiaan lähde kuin "yksitavuisia lauseita" :D sujuu homma kuin vesileikki ja jälki on loistavaa. Sitten lyödään rahat kouraan, äijä murahtaa nyökkää ja poistuu.
  Hänelle soitan seuraavallakin kerralla. Enkä sinne missä lirkutetaan mielistellään ja ollaan hiton nykyaikaisia. Kun sieltä tulee jannu tai kaksi puuhastelemaan pidetään lakisääteisiä taukoja enemmän kuin missään, hosutaan ja suhitaan itse työn kanssa ja kerrotaan vitsejä. Seuralliset ihmiset ovat toki mukavia. Jätkät häipyy kaikessa hiljaisuudessa ja lasku tulee postissa. Siinä vaiheessa todetaan että jahah, se onkin sitten valmis. Vai onko?? Kun näyttää viimeistely unohtuneen.
  No, tää oli aika kärjistettyä mutta meidän elämässä nähtyä ja koettua. Eli ammattilaisia voi löytyä myös moderneista suurista laajalti markkinoiduista puljuista. Tärkeintä on mahdollisimman ykistyiskohtainen ja tarkka sopimus eikä mitään saa jättää suullisen pueeh varaan. Kaikesta paperi, myös reklamaatiosta.
  Ja kun on kyse kerrostalosta kysykää taloyhtiön lupa valitsemanne rempantekijän käyttöön. Isännöitsijältäkin voi kysyä millaisia kokemuksia muilla asukkailla on ollut.
   
 4. hyvä tuli Vierailija

  Märkätilojen osalta pitää tosiaan varmistaa, että versieristysten tekijällä on siihen pätevyys, ja saattaa tämä myös taloyhtiön tietoon. Siitä, menevätkö laatat vinksin vonksin, ei taloyhtiö ole kiinnostunut tippaakaan.

  Meillä taloyhtiö osallistui vesieristyskuluihin.
   
 5. Mirkkulat Keravalta Vierailija

  Laattapiste kysyimme ja teimme suunnitelmaa. Maksoi pieni kylppäri ja sauna lähes 25000 euroa. Ei osanneet varmuudella tietää saako jouluksi 2008 valmiiksi. Kysyimme marraskuun lopulla. Saimme sitten paikkakunnalta ikäänkuin "vahingossa" kun uusi Tile&Stone liike avattiin keravalle kenkä-Mekan viereen. Erinomainen palvelu, toimitus täsmäsi. Sertifioidut asentajat ei Suomalaisia mutta tekivät kuin mikäkin ja aivan moitteetonta työtä. Suomalainen työnjohto oli. Hinta aivan muuta kuin Laattapiste. Suosittelemme vilpittömästi.
   
 6. Niin mietippä Vierailija

  Maksatko Brandista vai mieluummn Brandysta?
  Markkinointi on toiminut hyvin. Laatat tulevat lähes samoista tehtaista ympäri Aasian maan. Asentajat ovat ihmisiä. Suomalaisia tai muunmaalaisia. Maksatko nimestä vai työn laadusta ja lopputuloksesta? Onko kivaa sanoa Laattapiste möi ja kaveri toteaa. Pienempi kylppäri kuin mulla ja tuplahinta.
   
 7. Helppo oli ostaa liikkeestä josta sai remontille hinnan ja kohdalleen vuorokauden aikana ja tarvikkeet samasta paikasta erikoisehdoin. Siihen eri rautakaupat pysty vaan yrittäjävetoiset pystyvät. Palvelu pelaa
   
 8. erittäin pettynyt Vierailija

  Laattapiste osaa laskutuksen hyvin. Laskut tulee ennen tuotteita ja löytyypä laskusta vähän tilaamattomiakin. Kun tuotteet sitten joskus saapuvat eikä toimituksessa ole puoliakaan mitä piti ja paketti jos toinen puuttuu sieltä täältä, niin saat tapella lakitupaan asti, että saisit sen mistä olit maksanutkin. Puhumattakaan siitä, että samoja laattoja saa monesta muusta paikasta ja puolet halvemmalla.
   
 9. RI evp Vierailija

  Kannattaakin olla itseensä erittäin pettynyt jos menee maksamaan etukäteen remonttityöstä tai -tavarasta.
   
 10. Kallista on. He käyttävät ulkopuolisia urakoitsijoita eikä ota vastuuta heidän tekemästään työstä. Ottavat välistä rahaa kylläkin.
  Kannattaa itse valita laatat ja kilpailuttaa remontti www.duunarit.fi sivuston kautta.
  Sieltä löytää helposti sopiva hintaisen ja laadukkaan urakoitsijan remontillesi.
   
 11. vierailija Vierailija

  Minäkin kysyin tarjousta Laattapisteesta, vaikka siitä firmasta olen kuullut vain huonoja arvioita, ja en voi käsittää heidän tarjoustaan, huijausta koko firma!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti