Hae Anna.fi-sivustolta

Laatua krääsän sijaan

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 07.07.2018.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 532
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhdysvaltain presidentti Donald Trump toimii ihan oikein, kun asettaa kiinalaiselle krääsälle tullimaksut, kuten myös vientiartikkeleille, jotka ovat huippulaatua. Pohjoismaissa eurooppalaiset autot halpenevat hieman, kun sen sijaan appelsiinimehut ja merkkifarkut kallistuvat oikeutetusti. Trump aikoo nostaa tullimaksut niin korkeiksi, että ne ylittävät jopa viimevuotisen tuonnin Kiinasta Yhdysvaltoihin.

  Amerikkalaisuuden ihailijat joutuvat maksamaan autoistaan aiempaa enemmän, mutta rahvaan suosimat japanilaiset tai eurooppalaiset ajokit voivat jopa halventua. Kiina yrittää yhteistyötä eurooppalaisten kanssa, joten maa on jopa alentanut maksuja vanhan mantereen maiden kanssa. Tuontitullit ovat amerikkalaisen rahvaan etu, kun sen sijaan EU:ssa krääsää saa jopa aiempaa halvemmin hinnoin.

  Itse asiassa Trumpin päätökset ovat myös ilmastonsuojelua parhaimmillaan, sillä USA:ssa autoteollisuuden ei kannata käyttää vippaskeinoja päästöjen rajoittamiseen. Yhdysvalloissa on meneillään selkeä muutos, joka johtaa jatkossa siihen, että työn laadulla on aiempaa enemmän merkitystä. Eurooppa on häviäjien puolella, jollei ota oppia onkeensa ajoissa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti