Hae Anna.fi-sivustolta

Lääkäri joutui hengityslaitteeseen

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 28.03.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Ruotsissa yksi akuuttiautossa ollut lääkäri on nyt hengityslaitteessa, minkä lisäksi muidenkin ambulanssissa olleiden epäillään saaneen viruksen. -Olemme yrittäneet saada suojavarusteita kaikkialta, sanoo Åke Östman. Ruotsissa ei ole suojavälineitä ambulanssien kuljettajille tai hoitajille. Osa henkilökunnasta on karanteenissa, koska heidän epäillään saaneen tartunnan.  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QokknV/akutlakare-coronasmittad--vardas-i-respirator
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsi kaipaa nyt apua, koska wuhanvirusta vastaan ei ole suojavälineitä, joiden avulla hoitohenkilökunta voi pysyä terveenä sairastuneita hoitaessaan. Ovat yrittäneet ostaa suojavälineistöä kaikkialta, mutteivat löydä sitä mistään. Pohjoismainen yhteistyö olisi nyt tarpeen, jotta kyettäisiin pitämään olot turvallisina kaikkien kriisien aikana.
   
 3. vierailija Vierailija

  Miten tuo voi olla mahdollista, ettei suojavälineitä ole. Onko Ruotsilla mitään kriisinhallintaohjelmaa ylipäätänsä mihinkään. Nissetonttuporukkaa koko sakki.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Voi tuollakin tavoin tuumata, mutta nyt on rauhanajan kriisi meneillään, eivätkä kiinalaiset auta, vaikka ovat itse saaneet aikaan kuolettavan pandemian muidenkin kärsittäväksi. Ulkopoliittiset syyt voivat olla esteenä ruotsalaisille, jotka pyrkivät inhimillisyyteen kaikessa varautumatta mihinkään.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Wuhanvirus muuttaa Pohjoismaiden poliittisia kuvioita, jollei naapureita auteta ajoissa, mikäli mahdollista. Ruotsissa on ollut pakko toimia siten kuin on tehty, koska siellä on halu pitää kiinni demokraattisista oikeuksista rauhanajan kriiseissä. Eivät halua ottaa vastuuta valtiolle silloin, kun kysymys on jokaisen henkilökohtaisesta valinnasta. Kysyvät jo nyt, kuinka EU:n käy, kun unioni ei kykene toimimaan yhteisen edun mukaisesti.

  Ulkopolitiikka voi myös muuttua, kun on havaittu, että Kiina on arvaamaton kumppani. Palataan entisajan politikointiin, missä keskesimpänä on talous, eikä maahanmuutto tai muut sellaiset kysymykset, jotka nielevät kaiken poliittisen tarmon mustaan aukkoon. Tietysti Venäjä on yksi koetinkivi, mutta toisaalta sen olemassaolo vaatii varautumista kriiseihin. On varastoitava suojavälineitä, ruokaa ja kaikkea tarvittavaa, jotta itsenäisyys on turvattu.

  Suomessa keskustapuolue on koko ajan pyrkinyt pitämään huolta omavaraisuudesta juuri siten kuin pitää, vaikkei ole kyetty saamaan kaikkien tukea ajatuksille. On liiaksi annettu periksi maailmanrannan maalaajille, jotka pyrkivät saamaan pikavoittoja maailmalta. Kriisin tullessa maksavat osinkoja omistajilleen, kun muilla on hätä terveydestä. Ruotsin malli on siinä mielessä terve, että se korostaa jokaisen vastuuta niin itsestä kuin omasta maasta ja sen kansalaisista.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti