Hae Anna.fi-sivustolta

Lähde hevosten kanssa kesäkurssille

Viestiketju osiossa 'Opinnot ja kurssit' , käynnistäjänä Tätiratsastaja, 08.06.2015.

 1. Tätiratsastaja Vierailija

  Haluan vähän levittää tietoa heinäkuun alussa järjestettävistä kahdesta kurssista, joilla työskennellään hevosten kanssa omien voimavarojen ja taitojen kehittämiseksi. Pollesta potkua ry järjestää aikuisille viisipäiväisiä, edullisia kursseja Joutsassa 1.-5.7 ja 13.-17.7., ja hakuaika on nyt. Jos olet työtön, pääset viideksi päiväksi opiskelemaan satasella, muille kurssin tuettu hinta on 300 euroa.
  Kurssin nimi on Katse korvien väliin ja ohjat omiin käsiin. Se on tarkoitettu esimerkiksi työuupumusta, kiusaamista, elämänhallinnan vaikeuksia tms. kokeneille. Kurssiohjelmassa on elämänhallinnan taitoja, kuten hiljentymistä, omien tavoitteiden asettamista, oman tilan rajaamista ja omista voimavaroista kiinni pitämistä. Myös hevostoimintaa, jonka aikana hoidetaan islanninhevosia ja vähän ratsastetaan omien taitojen mukaan. Aiempaa ratsastustaustaa ei tarvita. Kyseessä on sosiaalipedagoginen koulutus, ei terapia.
  Nyt pitäisi saada muutamia hakemuksia etteivät kurssit peruunnu. Harmi jos ihana kesäkurssi jää toteutumatta! Majoitus on vanhalla kansakoululla, ja opiskelua on 9-16 päivittäin.
  Katso lisätietoa www.pollestapotkua.net ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ulla (ät) pollestapotkua.net
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti