Hae Anna.fi-sivustolta

Läheisen kuolema?

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä pelottava uni, 05.01.2009.

 1. pelottava uni Vierailija

  Mitä tarkoittaa jos näkee unessa läheisen kuoleman, näin exäni kuolevan, en muista mikä oli tilanne ja miten, mutta tuska unessa oli kauhea:( Onneksi se oli vain unta, mutta mikä tarkoitus?
   
 2. päinvastoin Vierailija

  Hei,
  Minulle nämä unet ovat aina merkinneet perheenlisäystä. Kuulostaa siltä kuin hän olisi aivan hulluna tähän uuteen kumppaniinsa ( vai oletteko te menossa takaisin yhteen ? ) Jos lapsi ei vielä ole tulossa niin kohta on. Hyvää alkanutta vuotta sinulle...
   
 3. pelottava uni Vierailija

  Kiitos sinulle. Ööh en usko hänen olevan ihan hulluna uuteensa, koska haluaisi minut takaisin, mutta meille vielä perheenlisäystä, yksihän meillä jo on, mutta lisää hänen kanssaan, eihän sitä voi tietää.. Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta myös sinulle :)
   
 4. trdgf Vierailija

  Yksi yksinkertainen mahdollisuus on, että tuo uni kuvaa vain sinun irrottautumista exästäsi, eli unen kuolema on symbolinen.
   
 5. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä se on merkki, että kuoleva tulee ja tappaa mut?
   
 6. MinäVainn Vierailija

  Näin unta että veljeni kuoli, se oli aivan kamalaa.. mitä tämä merkitsee?
   
 7. eläväinen Vierailija

  Minä näin myös viime yönä unen jossa veljeni kuoli sydänkohtaukseen :( Meillä on mieheni kanssa asiat päin mäntyä,olemme eroamassa, joten liittykö uneni ja elämän tilanne jotenkin toisiinsa? :/
   
 8. Ci Vierailija

  Näin voi hyvinkin olla. "Sydämenasia" on kuolemassa ja uni ottaa veljesi, joka on sinulle läheinen, sijaiseksi, eroasia on samoin sinulle läheinen. Jokin muukin syy voi olla miksi veljesi esiintyy unessa. Koukeroisia nämä unet. Toivotan parasta mahdollista selviämistapaa.
   
 9. Ci Vierailija

  Jokin veljeesi liittyvä ominaisuus, luonteenpiirre, yhtäläisyys, joka on myös sinussa kuolee symbolisesti.
   
 10. MinäVainn Vierailija

  Hmm.. Kiitos Ci vastauksesta, mutta nyt en osaa vain yhdistää ominaisuutta, luonteenpiirrettä, yhtäläisyyttä joka on myös minussa kuolee symbolisesti. Meissä on aika paljon yhteisiä asioita ja piirteitä.. -Mietityttää-
   
 11. Ci Vierailija

  Ei sitä aina ole helppoa huomata. Riippuu siitäkin mitä tapahtui ennen unta mitä ensiksi tulee mieleesi häntä ajatellessasi, voi olla avuksi ja sitten yhdistää ne kokonaisuudeksi.
   
 12. MinäVainn Vierailija

  Niin :) No onneksi se ei toteutunut.
   
 13. pelottava uni Vierailija

  Viesti ketjun aloittaja täällä tervehtii :) Kun tässä huomasin, että ketjua on jatkettu ajattelin kertoa tuohon minulle tulleeseen tulkintaan sen verran, että palasimme tämän exän kanssa juuri yhteen takaisin, onkohan meille kohta sitten se lapsikin tulossa.. hihi:) No sitä en ihan usko ;)
   
 14. päinvastoin Vierailija

  Kiitos palautteesta. Mietin sitten näitä kuolema unia enemmänkin - tulin siihen tulokseen, että kuolema sinänsä voisi merkitä rakastumista ( oma ego tai itsekkyys kuolee kun toinen ihminen tulee tärkeimmäksi ).
  Murhaaja voi suten unessa edustaa sitä henkilöä johon rakastutaan.
  Ruumisarkku unessa on tiennyt lapsen saamista. Tuttuni ja hänen ystävänsä kiipesivät unessa ruumisarkkuihin vähän ennenkuin saivat tietää olevansa raskaana.
  Ja rakastumisestahan voi sitten seurata yhtä ja toista.... ,
  Onneksi olkoon nyt sitten vaan yhteenpalaamisen johdosta.

  Eläväiselle veljen sydänkohtauksesta sen verran, että eroasia voi tulla uneen juuri noin ; sydänkohtaus siksi, että rakkaussuhde on loppu - kertoo tavallaan myös, että hän on sinulle tästälähin kuin veli, ei rakastaja enää.
  Tai, että menetit miehessäsi myös 'veljen' samalla kun rakkaussuhde loppui.
   
 15. minni Vierailija

  Pakko itsekkin kirjoittaa tänne sillä viime yöni oli henkisesti rankka,unessa exäni kuoli,en muista/tiedä miten,mutta hän vain oli poissa,se tunne joka unessa oli riipii vieläkin sisintä. En nähnyt hänen kuolevan,mutta se tunne siitä että hän oli poissa johti siihen että vain huusin ja itkin ja pääni sekosi koko unen ajan,amulla oli pakko herättää tämä kyseinen henkilö soittamalla koska tuntui että sydämeni leikkaa kiinni jos en saa varmistettua että hän on vielä elossa.

  Mitä tämä sitten tarkoittaa ?? :/
   
 16. Ci Vierailija

  Minkälaiset tunteet nyt vallitsevat välillänne puolin ja toisin?
   
 17. moi Vierailija

  Kuolema unessa merkitsee yleensä sitä, että valve elämässä siirrytään uuteen vaiheeseen toisesta.se voi myös merkitä jotain positiivista ja iloista vaikka se on vaikea uskoa. Noin ainakin olen lukenut :)
   
 18. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Kuolema ja muu "pahaenteinen tapahtuminen" on tyypillinen demonivoimien kytkemä valeprofetia, kuvajainen, jota heijastetaan nukkuvan uniin ja sitä kautta arkitajunnan mielenmaisemaan. Näiden kuvajaisten aikana joku synkkä entiteetti on takuuvarmasti paikalla ja työn touhussa.

  Nämä kuvat eivät selitä sitä, mitä tapahtuu reaalitodellisuudessa, ne ovat ns. spirituaalista roskaa, jolla hallitaan ihmisiä. Eräs mielenpainuva kuvajainen oli, kun ajauduin unessa tiirailemaan pihaltapäin kerrostalon rapussa, alaoven takana liikuskelevaa blondia (valvetilassa sellainen "ahnas tiirailu" ei aikoihin ole minua edes kiinnostanut). Kun aloin saada blondista tarkemmin selvää jokin musta varjo tönäisi minut voimalla selälleni. Nostin kädet ja jalat ilmaan ja koin olevani vammautunut. Sitten oli pakko herätä ja koin outoa liikettä huoneessa ja aloin selvittää voisinko saada sen kiinni. N. 1,5 metrin päässä sängystä huomasin oudon tuntemuksen ja menin vähäksi aikaa puolikyykkyyn. Tunsin juuri siinä kohdassa sen saman erittäin pahaenteisen läsnäolon.

  Selvänäkeminen on tietysti asia erikseen.
   
 19. delta Vierailija

  Unessa ihminen purkaa patoutuneita jännitteitä, ja purkaa niitä ulos systeemistään.
  Unissa ne ilmenevät kuvina. Tavallaan ne on jo käsitelty pois päiväjärjestyksestä.
  Sinä olet onnistunut käsittelemään pelkoja?
  Se blondi edustaa varmaan sinun animaasi, naisellista olemuspuolta; asenteita ja henkisiä ominaisuuksia.
   
 20. deebsteri Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.07.2014
  Viestejä:
  1 061
  Saadut tykkäykset:
  38
  Pelottavaa on jakautuneisuus, jossa elämme. Avautuva yhteys mielen osasten välillä aiheuttaa pelottavia kuvia ja ääniä. Erilaiset räyhähenget ovat usein mukana tässä sairaassa lietsonnassa.
   
 21. Helium Vierailija

  Itsekin näin juuri sellaista unta että läheinen kuoli. Kumpikin veljistäni sanoivat että itkin kun nukuin. Näin itsekin luulen , koska silmäni olivat aivan vetiset kun heräsin....
  Mitä voisi tarkoittaa nukkuessa itkeminen?
   
 22. jäbä Vierailija

  Aina kun olen nähnyt jonkun tutun kuoleman hän on kuollut joko muutama viikko tai kuukausi sen jälkeen . Että siinä miettimistä.
   
 23. vierailija Vierailija

  näin neljä läheisen kuolemaa samana vuonna hevosen jota rakastan ylikaiken ja hevonen tuntu ymmärtävän mua unet oli tosi todellisia ja kaikissa unissa oli tämä sama hevonen mietin miksi nään siitä painajaisia kun ikinä ennen en ollut nähnyt ja olin tuntenut hevosen 6 vuotta joka unesta noin 2 viikkoa niin tallilla missö kävin kuoli hevonen kunnes tuli neljäs uni ja hevonen jota rakastan kuoli vieläkin ihmettelen näitä unia ja oliko ne jotakin enne unia kaikkien noiden unien jälkeen aamulla itkin ja kädet tärisivät
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti