Hae Anna.fi-sivustolta

lahjaksi 30-vuotiaalle?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä littiina, 17.04.2008.

 1. littiina Vierailija

  Antakaa hyviä lahjavinkkejä 30 vuotta täyttävälle parhaalle ystävälle, joka asustaa nykyään rapakon tuolla puolen. Hmmm, vaikea ehkä vinkkiä antaa kun ihmistä ei tunne, mutta jos jotain ideaa saisin kuitenkin... Kyseessä on siis nainen, jolla on 1 1/2 vuotias tytär, mies ja omakotitalo jenkeissä. Ystäväni on erittäin huumorintajuinen, pitää kovasti kaikista suomalaisista jutuista ja arvostaa muutenkin Suomea ja suomalaisuutta hyvin paljon, tykkää hoitaa pihaa ja puutarhaa. Lahjan pitäisi olla siis jotain sellaista suht kevyttä, jonka lähettäminen ei maksa maltaita. Lahja itsessään voi maksaa, mielellään ei kuitenkaan enempää kuin 50 euroa. Kiitokset jo etukäteen hyvistä vinkeistä!
   
 2. Miten olisi.... Vierailija

 3. Miten olisi... Vierailija

  ...esimerkiksi Lumikukka, korusta kerrotaan seuraavaa:

  "Lumikukka puhkeaa lumen ja jään keskeltä ylistämään luonnon moninaisuutta luoden ympärilleen valoa ja kauneutta lähelle ihmistä".

  Eli olisi suomalaista ja sopisi puutarhurille :) Pronssisen suositushinta oli 46 euroa, hopeisen noin 70 euroa.
   
 4. Siiruli Vierailija

  Kannatan myöskin Kalevala- tai Lapponiakorua parhaalle ystävällesi. Onhan sitä kaikkea suomalaista kotidesignia, mutta jotkut astiat ei oo kovin henkilökohtaisia.
   
 5. Katja72 Vierailija

  Anna sellaista suomi-lippu WC-paperia. Jos kerran on pitää suomailaisuudesta ja on muutenkin isämaallinen. On erittäin tyylikäs ja värimaailma on suht tarkasti siniristilipun näköinen. Oli muistaakseni vielä ekomerkitty.
   
 6. Osa-aikaduunari Vierailija

  Miten olisi koivun tai jonkin muun Suomessakin kasvavan puun siemen. Siis sellainen puinen (?) laatikko, joka istutetaan maahan, ja josta kasvaa puu. Jos minulla olisi omakotitalo, niin arvostaisin tällaista lahjaa kovasti. Ja vaikka ei olisikaan, niin ainahan sen voisi istuttaa vaikkapa lähimetsään. Tämä täytyisi tosin tehdä salaa...
   
 7. fldlss Vierailija

  Monella suomalaisella jenkillä on kotonaan sauna. Jos ystävälläsikin on, lähetä hänelle pari vastaa. :) Niitähän saa nykyisin monesta kaupasta pakastekuivattuna tai sitten ilmatiivisti pakattuna. Ovat kevyitä ja suhteellisen pieniä lähettää. Ja taatusti mukava lahja jos pitää saunomisesta ja on jaksanut olla suomiystävä. :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti