Hae Anna.fi-sivustolta

Lainaa vai vippi?

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä Isukki72, 12.10.2006.

 1. ketju Vierailija

  Kyllä lainaa kannattaa aina hakea ennemmin kuin pikavippiä, koroissa säästää lähes aina, HaeLaina.fi on hyvä esimerkki tästä. Näkyy selkeästi lainat olevan halvempia, 5-13% korko ja pikavipeissä 50%+.
   
 2. Untamo Vierailija

  Kyllä kunnon pikalaina on aina järkevämpi ratkaisu kun pikavipit. Pikalainojen korot ovat huomattavasti alhaisempia kuin pikavippien. Kulutusluottoja saa pariin tonniin asti naurettavan alhaisilla koroilla. Helpon sivuston löytäminen toki on joskus se haastavampi osuus mutta lainaa on helppo hakea. Ekan lainan saa korottomana kunhan on luottotiedot kunnossa. Lainan voi hakea näppärästi vain pankkitunnuksilla.
   
 3. Kai.Vari66 Vierailija

  Tervetuloa digiaikaan! Nyt ei tarvitse mennä kotoa minnekään, eikä selitellä kenellekkään lainatarvettaan. Hae laina netin lainanvälittäjiltä (pienin summa 500€), sillä niilta saat tuon summan heti tilille, kunhan luottotietosi ovat kunnossa. Muista, että jo pienissäkin lainasummissa on hintaeroja, joten aloita hakusi ammattitaitoisesti ylläpidetyltä lainojen hintavertailusivustolta, koska vain sieltä löydät halvimman lainan. Saat maksuaikaa vuosia tai voit maksaa takaisin aikaisemmin milloin haluat.
   
 4. abuharso Vierailija

  Jos on aivan pakko valita pikavipin ja lainan väliltä niin ehdottomasti kallistuisin lainaan. Laina on varmasti edullisempi (vertaa kuitenkin ensin ja katso, millaiset kokonaiskulut lainasta syntyy) ja sen saaminen vipin tavoin aivan yhtä helppoa. Suuremmissa lainoissa saatetaan vaatia enemmän tuloja, mutta perusastelma on sama. Edullista lainaa on myös tarjolla pankkien toimesta, katso vaikka itse. Todellinen vuosikorko keikkuu alhaimmillan vain neljän prosentin tuntumassaja norjalaisesimerkki ei suinkaan ole, vaan myös moni välittäjä on alentanut lainojen korko ja oikein tuntuvasti vielä! Voidaan puhua ihan selvästi jo kunnon hinta-alesta ja lainamaailma on todellakin muuttunut. Nyt siis jo viimeistään unohdetaan ne kalliit vipit ja otetaa halpaa lainaa pankista, vain yksi nettihakemushan jo riittää tähän!
   
 5. Mamma005 Vierailija

  Itse käytän lainavertailuja kuten vaikka https://vertaamo.fi/. Tuolla on helposti kaikki lainat esillä ja siitä vain valitsemaan halvinta päältä. Onneks näitä palveluita on, niin ei tarvitse arpoa mikä laina on edullisin.
   
 6. Mkk7 Vierailija

  Pikavippi tai laina tuotteita on nykyään niin paljon, en tiedä itsekkään kaikkia. Juuri tästä syystä käytän lainavertailua, ennen kuin lähden tekemään lainahakemusta.
   
 7. vierailija Vierailija

  Pienissä lainoissa eli vipeissä korot joskus älyttömiä. No saa netistä lainaa kohtuu edullisestikin hyvällä tuurilla.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti