Hae Anna.fi-sivustolta

Lainoista taas

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä merci, 18.01.2017.

 1. merci Vierailija

  Saako mistään (puoleetonta) apua eri lainavaihtoehtojen läpikäymiseen, kun rahaa tarvisi aika pikaisesti? Pankki tietysti osaa kertoa omista tuotteistaan, mutta jos lisäksi katsoisi pienlainat ja muut? Koetin vertailla lainoja täällä, mutta eihän nuo vertailut kovin kattavia ole enkä tiedä, voiko niihin luottaa.

  Miten luottokortit, miten nopeasti sellaisen saa? Onko paras kysyä omasta pankista vai voiko muilla firmoilla olla parempia tarjouksia? Mitään sen kummempia etuja ei tarvisi, kunhan olisi luottoa. Onko Visalla ja MasterCardilla merkittävää eroa?
   
 2. luottokortti Vierailija


  osuuspankilta aika nopsaan saa luottokortin käyttöön.. kokeile op.sta
   
 3. offroadaaja Vierailija

  Lainojen vertailuun on syytä ottaa tueksi montakin lainavertailua. Kun sopivia palveluita on liuta kasasssa, on aika jättää hakemus sisään. Palvelut toimittavat enemmän kuin hymyissä suin sinulle lainatarjouksen tai jopa useampia sellaisia, jos olet kääntynyt välittäjien puoleen, mitä voi suositella lämpimästi niiden monipuolisuuden takia. Lainatarjouksissa kannattaa huomioida:

  • Lainan todellinen vuosikorko (Netistä saa alkaen 4,90 % vuosinimelliskorolla lainaa).
  • Pidä huoli, että kuukausierä on todellakin sinulle sopiva.
  • Huomioi lainan avausmaksu ja tilinhoitokustannukset (laskettuna mukaan tod. vuosikorkoon).
  • Onko lainalle mahdollista saada (tarpeen ilmetessä) maksuvapaata tai onko eräpäivää mahdollista siirtää esim. 14 vuorokaudella?
  • Ovatko ehdot kohdillaan ja löytyykö kyseinen lainanmyöntäjä luotonmyöntäjärekisteristä (99,8 % varmuudella kyllä, mutta nämä on syytä tarkistaa, koska kaikki on sinun vastuulla).
  Vinkit on poimittu Rahakorneri.com sivulta. Toivottavasti joku pääsee näillä eteenpäin!
   
 4. Perakko Vierailija

  Onhan noita paikkoja aika tavalla. Itse otin Massia.fi palvelusta oman lainani ja tarkemmin sanottuna norwegian bankilta. Kyllä verkossa on ihan jokaiselle varaa mistä valita ja kukaan ei varmasti lainatta jää. Olettaen siis tietenkin, että on varmasti maksukykyä, luottotiedot ok, asuu Suomessa ja on täysikänen. Monet vaatii tuloja ja valtaosalla tyssää siihen, mukaan lukien itsellä sillä pankkini kyseli kohtuuttomia tuloja ja 26 vuoden ikää. Ei kannata kuitenkaan vielä tästä lannistua, kyllä monet painivat saman onkelman kanssa tällä hetkellä ja tulevaisuudessa viellä enemmän...
   
 5. Feel_ya Vierailija

  Kyllähän niitä vertailuja löytyy pitkin ja poikin netistä, mutta siinä oot kyllä oikeassa, että vähän tekijästä riippuen ne on aina niin ja näin luotettavia. Kuten yllä mainittiinkin, niin kannatta kurkata vähintää 3-4 lainavertailua, ja katsoa kuinka vahvasti ne poikkeaa toisistaan. Hyv idea on myös tietenkin vertailla lainoja, ei pelkästään tuon kaltaisten vertailujen kautta, vaan myös tarkistaen suoraan pankista tai rahoituslaitoksesta itse.

  Jos rajaat ensin kattavilla lainavertailuilla muutaman hyvältä vaikuttavan lainan, niin sitten on kiireellisimmissäkin tapauksissa kohtuu helppo verrata ne pankit ja rahoituslaitokset ihan itse niiden sivuilta. Tällä tapaa varmaan varmistuu parhaiten, että varmasti löytyy hyvä laina.
   
 6. Mä suhtautuisin melko epäillen suurimpaan osaan noista netin vertailusivustoista. Suurin osa vertailee ainoastaan yhden isomman firman eri tuotteita. Tuotteita, joita siis myydään erilaisten nimien alla, vaikka kaikki nää eri lainat oiski samalta tarjoajalta loppujen lopuks.

  Luottokortteja on helppoa hakea omasta pankista - tai sitten niitäkin voi vertailla. Visalla ja Mastercardilla itsessään ei ole suuria eroja ainakaan Suomessa. Esimerkiksi Brasiliassa Mastercard on reilusti Visaa suositumpi, niin parasta olis olla molemmat kortit. Sen lisäks luottokorteissa on usein erilaisia lisäetuja kuten matkavakuutus, syöpävakuutus tai tuoteturva :)

  Itse oon käyttäny pikavippien vertailuun tätä . Ihan vaan sen takii et noita eri lainantarjoajii oli iha sikana mukana vertailussa.
   
 7. Säästövinkkejä Vierailija

  Yksi hyvä vinkki on myös kiinnittää huomiota siihen mitä sivustoa käytät lainavertailuun, ei ainostaan siis riitä että vertailet. Nopeiten löydät laadukkaan lainan edulliseen hintaan jos vierailet lainavertailu sivustolla, jonka tarjonta on kattava mutta myös luotettava.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti