Hae Anna.fi-sivustolta

Langaton hiiri

Viestiketju osiossa 'Tietotekniikka' , käynnistäjänä Missä vikaa?, 16.09.2009.

 1. Missä vikaa? Vierailija

  Missä vika, kun langaton hiiri ei toimi? Paristo on vaihdettu uuteen eikä sittenkään toimi. Päivitystä yritin eikä sekään auttanut hiiri vaan ei liiku näytöllä muuten kuin kannettavan omalla hiirellä, jota on vaikeaa ja hidasta käyttää.
   
 2. Missä vikaa? Vierailija

  Juu taitaapi olla muutakin vikaa, joten vien koneen takaisin liikkeeseen ja saavat hoitaa siihen takuukorjauksen.
   
 3. Win asentaja Jäsen

  liittynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  131
  Saadut tykkäykset:
  0
  Langaton hiiri pitää "aktivoida" pariston vaihdon jälkeen. Pohjassa on nappula ja vastaanottimessa toinen joita painellaan sopivasti. Näin hiiri tunnistautuu vastaanottimelle. Mä en tykkää noista, käytän aina langallista hiirtä.
   
 4. Missä vikaa? Vierailija

  Hiiri ei toiminut ennen paristonvaihtoe eikä sen jälkeen tein mitä tahansa. Sitten samaan syssyyn tapahtui jotain näytölle ja nyt kone on viety takaisin liikkeeseen, josta se lähtee huoltoon ja on sillä tiellään lähes 2 viikkoa. Onneksi koneessa on takuu voimassa.. En kyllä huomannut siinä tikussa mitään nappulaa, jota olisi pitänyt painaa.
   
 5. langaton rulaa Vierailija

  Oma Logitechin langaton hiireni ei tarvitse mitään aktivointia pariston vaihdon jälkeen vaan pelittää heti. Pitää vaan muistaa että vastaanotinmötikkä on kunnolla kiinni koneessa. Läppäriä kanniskellessa se irtoaa helposti.
  Perheessä on useita langattomia hiiriä, ja yksi niistä taitaa haluta tuon koodauksen, kun patteri on vaihdettu, mutta se ei olekaan Logitech, vaan ostettu jossakin näppi-hiiri -kimppapaketissa.

   
 6. Vierailija

  mun logitechissa on pohjassa pienen pieni reset nappula jota on joskus pattereiden vaihdon yhteydessä tarvinnu painaa.

  mainittakoon myös että samainen hiiri on ollu n5v käytössä ja toiminu moitteettomasti, pattereita ei tarvi vaihtaa ku muutamat kerrat vuodessa.
   
 7. Missä vikaa? Vierailija

  Lopulta koneesta vaidettiin näyttö ja nyt on kone taas toiminut hyvin.

  Voi, kun riittäisikin kaksi kertaa vuodessa pariston vaihto hiireen. Ainakin kolme kertaa täytyy vaitaa.
   
 8. ayanae Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.12.2010
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olethan sentään hankkinut hiirellesi uudelleenladattavat paristot, ellei hiirellä ole omaa latausasemaa? Itse suosin langallista hiirtä.
   
 9. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ihan tavallisia paristoja käytän. Ei ole mitään latausasemia. Toimiii ihan hyvin, kunhan vaihtaa paristot tarvittaessa.
   
 10. krisse Vierailija

  Itselläni on ollut monta vuotta kone jossa langaton hiiri. En vain ikinä ole mitään paristoa vaihtanut... koneessani ei kait tarvitse vaihtaa.
   
 11. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  Outo juttu ettei paristosi kulu käytössä.
   
 12. krisse Vierailija

  Johtuneeko siitä etten niin kovin paljoa konettani käytä, joudun työn puitteissa käyttämään tietokonetta aika paljon, joten kotona ei enää jaksa. Täytyypä "talon herralta" kysäistä, tietääkö hän asiasta jotain.
   
 13. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  Meillä lapsi käyttää konetta päivittäin ja varmaan siitä syystä joutuu paristoa vaihtamaan niin usein. Itse en käytä kotona konetta päivittäin.
   
 14. hyvä paristo Vierailija

  Paristojakin on monenlaisia. Halpisjutut kestävät lyhyemmän aikaa kuin hyvät paristot.

  Meillä tietokonetta käytetään päivittäin useita tunteja - mies tekee töitä kotona ja minäkin surffailen netissä iltaisin, koska työaikana ei omia henk.koht. juttuja voi hoitaa. Ei meillä silti paristoa tarvitse vaihtaa kovin usein. Kestää vähintään puoli vuotta aina.
   
 15. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ei meilläkään joka kuukausi vaihdeta ja alkaliparistoja käytetään.
   
 16. tk Vierailija

  Targuksen soft touch langaton hiiri ei toimi mulla yhtäkkiä ollenkaan. Patteritko vaihtoon? Varmaankin, mutta mistä löydän sen vipstaakin, josta patterikotelo avautuu? Voimalla en uskalla yrittää.
   
 17. Tuubista löytyi video, jossa kansi suljettiin patterien vaihdon jälkeen, harmi vaan että avausta ei näytetty. Kansi irroitetaan päältä, kun meillä patteriluukku on hiiren alla (Logitech).
   
 18. make Vierailija

  omalle hiirelle on antanut juustoo.kaikki sopii paitsi aurajuusto,sekin menee mutta hiiri leikkii kualutta jos sitä antaa tolukuttmasti
   
 19. sindi Vierailija

  Missä mahtaa olla meilla vika kun logitechin langaton hiiri ei toimi. Ensin se toimi pitkään hyvin, yhtäkkiä ei toimi ollenkaan läppärissä. Pöytäkoneessa se toimii normaalisti. Kokeilin toista lähes samanlaista hiirtä, sekään ei toimi. USB reijät kuitenkin toimii, kaikki muut vempaimet toimii hyvin niissä.
   
 20. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 102
  Saadut tykkäykset:
  17
  Kannattaisiko paristo vaihtaa tai jospa vaihtaisit sen hiiren Microsoftin hiireksi.
   
  Last edited: 08.12.2011
 21. minulle kans! Vierailija


  No, sinäpä olet ystävällinen, kun lupaat vaihtaa hiiren Microsoftin hiireksi ihan tuntemattomalle ihmiselle. Minäkin voisin ottaa sellaisen, jos sinulla niitä on enemmänkin varastossa.
   
 22. sindi Vierailija


  kyllä oon koittanu jo pariston vaihtoa. ei toimi siltikään
   
 23. tarjous vastaan Vierailija


  Ota ihmeessä Jx:n tarjous vastaan. Hänhän lupaa vaihtaa sinulle Microsoftin hiiren.
   
 24. Langaton Vierailija


  Itselläni on ollut useita langattomia sekä langallisia hiiriä. Langattomasta pidän, koska on paljon kätevämpi omassa käytössä, kun ei ole se johto siinä perässä laahaamassa. Oma Logitech heitti aikanaan läppärissäni toimimasta ja vastaavanlainen (sekin Logitech) teki saman, koska ohjain kusi sen jostain syystä. Poistin ohjaimen ja käytin laitetta irti koneesta. Takaisin laitettaessa winukka sitten asenteli ohjaimen uusiksi ja laite toimi jälleen. Kerran olen manuaalisesti laittanut ohjaimen uusiksi, koska jostain syystä ei löytänyt yhden näppispaketin ohjainta automaattisesti. Nyt on käytössäni ollut yksi HP:n langaton näppäimistö- ja hiiripaketti, ja se on toiminut moitteetta. Paristojen vaihdossa kannattaa vain muistaa että jos ei toimimaan ala suoraan, niin painaa sitä pohjassa(tai muualla) olevaa resettiä niin pitkään että se varmasti saa sen yhteyden (omassa HP:n hiiren usb -vastaanottimessa vilahtaa sininen valo kun yhteys muodostuu.)
   
 25. eka Vierailija


  vastaus : kiitos olet ihana sain hiireni toimimaan kun jo kauan sitä ensin oli yrittänyt en tiennyt että siinä pikku-tapissakinon nappula,, ihanaa.. nyt toiii.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti