Hae Anna.fi-sivustolta

Lanttulaatikkoon siirappia vai ilman?

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä Lanttuloora, 19.12.2011.

  1. vierailija Vierailija

    70 astetta
     
  2. 35-95 astetta Vierailija

    Perunan voi imellyttää useammassakin lämpötilassa mutta silloin täytyy tietää eri imellytysaineiden reaktioiden lämpötilat. Yleisesti käytetään imellyttämiseen viljaa ja silloin imeltymisreaktioiden lämpölat on noin 70 astetta. Jos käyttää jotain muuta imellyttämiseen niin silloin täytyy tietää käytetyn aineen imellyttämisreaktioiden lämpötilat. Imellyttämisreaktioiden optimilämpötilat vaihtelee eri imellyttämisaineilla noin 35-95 asteen välillä.

    Normaalisti riittää kun tietää että viljan imellyttämislämpötilat on riittävällä tarkkuudella noin 70 astetta.
     
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti