Hae Anna.fi-sivustolta

lapsen kanssa matkalle

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä mami, 26.12.2004.

 1. mami Vierailija

  Olemme lähdössä ensi kesänä pienen tyttären tytön kanssa
  lomalle Kreetalle hotelli Evropiin Plataniakseen.Onko joku ollut lapsen kanssa kyseisessä hotellissa. Onko se rauhallinen paikka.Löytyykö lapselle lähiympäristöstä mielekästä tekemistä. Lapsi on kesällä seitsämän vuotta vanha.
   
 2. Hannele Vierailija

  Meidän Evropi vierailusta on jo muutama vuosi,mutta kivat muistot jäivät.Hot itsessään on aika vaatimaton,mutta isäntäväki oli todella ystävällisiä.Yöllä kun tulimme, oli tarjolla virvokkeita ja hedelmiä.Takapihalla oli pieni leikkipiha.Tyttäremme oli aivan ihastunut,kun rouva toi hänelle kissanpentuja(muuten kun olimme kieltäneet koskemasta kulkukissoihin).Rauhallinen paikka oli.Kostas,Vassilis ja Souvlas pitävät teistä hyvää huolta.
   
 3. Beach Vierailija

  Terive! Samoin ollaan myös lähdössä Evropiin. Ensin viikko kahdestaan ja sitten tulee tytär mummin ynnä muitten kanssa perästä vielä viikoksi. Ollaan kanssa etsitty tietoa Plataniaksesta ja aika positiiviselta näyttää. Oletteko lähdössä heinäkuussa kuumimpaan aikaan? Niin taitaa siinä olla jokin leikkipuisto lähellä ja vesipuistokin löytyy. Ranta likellä myös, sekä kaupat ja ravintolat.
   
 4. Nukkumatti Vierailija

  Syksyllä kävelin Evropin ohi, pysähdyin uima-allasosaston kohdalle, ja tuumasin, jotta seuraavalla kerralla tänne!
  Viihtyisältä näytti. Olin sillä kertaa yksin Kreetalla, eikä lasten asioita tullut niin katsottua, mutta muistelen, että aika iso lasten maksullinen leikkipaikka oli siinä aika lähellä.
  Lasten kanssa kannattaa kulkea Plataniaksessa vähän syrjemmälle, sieltä löytyy oliivilehdoista kaikenlaisia kotieläimiä: vuohia, lampaita, kanoja, kalkkunoita ym. Niitä on kiva seurata ja mahdollisesti ruokkia.
   
 5. Mami Vierailija

  Ollaan lähdössä 7.7.05 sinne Plataniakseen Evropiin kahdeksi viikoksi. Mahdollisesti tavataan jos olette samaan aikaaan siellä. Loman odotuksia.
   
 6. Nukkumatti Vierailija

  Jäi vielä kertomatta, että Evropi on aivan keskellä Plataniasta, mutta sen verran kaukana päätiestä, että sen melut tuskin yöunia häiritsevät.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti