Hae Anna.fi-sivustolta

lapsettomuushoidot KOKSissa

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä mitäs nyt?, 01.12.2010.

 1. mitäs nyt? Vierailija

  Kyselen täältä onko kenelläkään kokemuksia KOKSin lapsettomuushoidoista? Onko niin että seurannat ja muut perusjutut tehdään KOKSissa, mutta esim ivf/icsi hesassa? Entä jos hoitona on inssi, tarviiko sitä varten mennä helsinkiin?
  Entä miten kauan teillä on kestänyt ensin tutkimusten eteneminen ja sen jälkeen hoitoihin pääsy? Meillä on vasta ns ensikäynti huhtikuussa, mutta mietityttää jo miten nopeasti asiat mahtavat edetä sen jälkeen... Että jos päädytään hoitoihin niin pitääkö varautua jonottamaan niihinkin kuukausia? Lähinnä käy mielessä miten hoitojonot ovat suhteessa yksityiseen puoleen, edettäisiinkö siellä yhtään nopeammin... Tarkoituksena kai mulla tehdä aukkari, mitä muuta yleensä kuuluu tutkimuksiin? Myös miestä tarkoitus tutkia tarkemmin.

  Kiitän kaikkia jotka vaivautuvat kertomaan kokemuksiaan.
   
 2. ap Vierailija

  Ei taida siis kellään olla kokemuksia? Entä yleensä ottaen hoidot julkisella puolella, jos hoitoihin menee niin kauanko prosessi ensikäynnistä hoitojen aloitukseen yleensä kestää?
   
 3. Mymmeli Vierailija

  Hei!

  Itsellä samat ajatukset. Vastata en valitettavasti osaa muuhun kuin, että ensikäynnin jälkeen (joka meillä oli tänään KOKSissa) minut ja mies lähetettiin verikokeisiin (hiv ja hepatiitit). Muut verikokeet ja aukiolotutkimus tehdään ensi kierrossa. Käynnillä ultrattiin kohtu ja munasarjat. Jäi kieltämättä aika hölmistynyt olo, että tässäkö tämä nyt oli, mutta haluavat ensin selvittää perusasiat ennen hoitojonoihin laittamista. Meillä Lääkärikeskuksen kautta oli mies jo tutkittu ja tulokset olivat lääkärillä, joten meillä miehen ei tarvinnut mennä uudestaan tutkimuksiin. Mutta kysymyslistasta oli unohtunut tuo oleellisin, mikä minuakin kiinnostaa, että tehdäänkö hoidot KOKSissa vai Helsingissä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti