Hae Anna.fi-sivustolta

laseista eroon

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä vanha tyttö, 27.06.2010.

 1. vanha tyttö Vierailija

  Joko olet ollut kaihileikkauksessa ja missä iässä? Miten kävi pääsitkö kokonaan eroon laseista?
   
 2. kummatkin silmät Vierailija

  Silmät aikaisemmin - 4.5 ja -4 Toinen parempi silmä leikattiin jo 8 vuotta sitten ja siihen laitettiin -2,5 linssi, johtuen siitä ettei silmien välillä saa olla kovin suurta eroa, että aivot ymmärätisivät silmien näkemän "kuvan" Ensimmäin leikkaus epäonnistui jostakin syystä, jota en tiedä . Toinen leikattiin pari kuukautta sitten uusi linssi on -2,5 . En tarvitse enää kaksiteholaseja ja näen "uudella" silmälläni todella hyvin esim lukea telkkarin tekstit. plus lasiset pääsevät luullakseni myös silmälaseistaan, kun kummatkin silmät on leikattu (riippuu tietenkin miten vahvat lasit on ennen ollut). Toiseen silmään on nyt kehittymässä jälkikaihi ja toivon, että näköni leikauksen mukanan parantuu. En ole vielä ottanut selvää jälkikaihileikkauksesta. Kummatkin leikkaukset meni muuten hyvin , ei mitään vaikeuksia jälkeenpäin. Helpot leikkaukset , ei mennyt montaa minuuttia.
   
 3. ja ikä on Vierailija

  Ensimmäisenä leikattiin silmä 57 vuotiaana ja tää toinen 65 vuotiaana
   
 4. haluaisin Vierailija

  Kuinka huono näön täytyy olla, että päsee julkisenpuolen operaatioon? Anoppi nyt 85-vuotiaana on menossa. Täytyykö odottaa niin kauan?
   
 5. lääkäri tietää Vierailija

  Silmälääkäri toteaa, milloin kaihi alkaa olla niin paha, että se vaikeuttaa normaalielämää. Sitten vaan legurin lähete julkiselle puolelle ja odotusaikaa ainakin Helsingissä on aina 6 kk. Itselläni meni yli 6 kuukautta ja minulle, ilmoitettiin, että pitkän jonon takia leikkaus siirtyy yksityiselle puolelle. Sain sieltä leikkausajan vajaan kuukauden kuluttua. leikkaus maksoi 89€. yksityisellä olisi maksanut noin 1500-1800 €. nykyään ei odoteta milloin kaihi "kypsyy" vaan milloin se haittaa elämää.
   
 6. vierailija Vierailija

  Kaihileikkauksesta 14 kuukautta. Puoli vuotta leikkauksesta silmälääkäri havaitsi jälkikaihia molemmissa silmissä. Kehotti tulemaan vuoden kuluttua tarkastukseen. Nyt näkö ikävän sumuista. Pitääkö jälkikaihin antaa kypsyä jotta laaserointi onnistuisi kerralla?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti