Hae Anna.fi-sivustolta

Lavatanssit koivikkorannalla

Viestiketju osiossa 'Suhteita ja kohtaamisia' , käynnistäjänä vierailija, 14.07.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Olin muutama vuosi sitten eron jälkeen alkanut käydä satunnaisesti kesäisillä lavatansseilla eri paikkakunnilla. Kerran lähdin mökkireissulta maalausurakan päätteeksi hieman etäämmällä olevalle lavalle, jonka tiesin olevan hyvin suosittu. Perille päästyäni totesinkin paikalla olevan väkeä pieneen tungokseen asti. Orkesteri oli nimekäs ja veti varmasti yleisönsä. Yritin tähyillä mahdollisia sinkkuporukoita, mutta lavanreunoilla ei juuri sellaisia näkynyt. Hain enempiä etsimättä joitakin ladyjä
  tanssiin ja yritin virittäytyä tunnelmaan. Vallalla näytti olevan sekahaku ja minullakin oli vientiä. Olen pitkänhuiskea ja pidän enemmän pitkistä partnereistä, jotka eivät hengitä paidanrinnuksille. Jostain ilmestyi eteeni tumma, reilun pituinen ja hoikka nainen hakemaan. Hän oli minua selkeästi vanhempi, mutta oli huolellisesti meikattuna tyylikäs ilmestys. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen tanssi alkoi sujua ja meillä meni mukavasti. Hän oli hiljainen, enkä minäkään liikoja alkanut latteuksia keksimään. Sitten tuli muita tanssitettavia ja meno lattialla alkoi käydä ahtaaksi.
  Jossain vaiheessa tumma lady ilmestyi taas eteeni ja sitten mentiin. Kappaleiden välissä hän yllättäen kysyi silmät pyöreinä, voisinko lähteä saatille. Piti miettiä muutama sekunti, olikohan tämä jokin jäynä.
  Sitten sanoin reippaasti: Mielelläni. Olin muutenkin jo lähtöä tekemässä. Hän haki takkinsa ja lähdimme kävelemään parkkipaikalle. Suunta oli poispäin mökiltäni ja aika matka, mutta ajattelin hyvin joutavani kesäillassa ajella. Kyyditettävä oli edelleen vähäpuheinen ja lyhytsanainen. Pääsimme perille kerrostalon
  parkkipaikalle, jossa hän kiitteli kyydistä ja hyvästelimme ilman sen kummempia.

  Muutaman viikon päästä lähdin uudestaan samalle tanssipaikalle, joka ilmoitteli aktiivisesti paikallislehdessä. Tällä kertaa väkeä oli vielä enemmän ja musiikki soi liiankin kovalla. Meno oli sen mukaista ja jäinkin aluksi ulkopuolle tarkkailemaan tilannetta. Sitten päätin yrittää mukaan ja tanssimisesta ei juuri voinut puhua kaiken tönimisen keskellä. Jossain kohtaa eteeni ilmestyi tuttu tumma ja hymyilevä kaunotar. Tällä kertaa juttu luisti paremmin ja tanssimme pitkään. Lopuksi hän taas kysyi minua saatille. Lupasin tietenkin lähteä. Kotitalonsa parkkipaikalla hän halusi puhelinnumeroni ja annoinkin sen enempää miettimättä. Muutaman päivän kuluttua kilahti ensimmäinen viesti ja sen jälkeen niitä tulikin useita joka viikko. Yleensä asiat käsittelivät hänen elämässään kohtaamia vaikeuksia ja epäonnistuneita ihmissuhteita. Vastailin mahdollisimman asiallisesti ilman suurempia tunteita.

  Myöhemmin hän kutsui minut kylään ja meninkin kukkakimpun kera. Istuimme olohuoneen sohvalla ja joimme kahvia. Kuuntelin hänen puheitaan ja nyökyttelin. Ehdotin kävelyretkeä ja teimmekin viilenneessä illassa kierroksen läheisessä rantapuistossa. Istahdimme penkille ja hän tuli aivan kiinni kylkeeni. Suutelimme pitkään ja perusteellisesti, enkä ollut aloitteentekijänä. Myöhemmin hän ehdotti, että voisin jäädä yöksi, mutta päätin kuitenkin lähteä ajamaan vedoten menoihin. Sitten alkoi pitkien puhelinsessioiden vaihe, joissa valkeni hänen avuntarpeensa mm. raha-asioissa. Jotenkin aloin haistaa palaneen käryä kaikissa uskomattomissa käänteissä ja en suostunut outoihin ehdotuksiin.
  Monen kuukauden päästä sain puhelin rikospoliisista, joka kyseli yhteyksistäni ko. naiseen. Häntä epäiltiin useista maksuvälinepetoksista.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti