Hae Anna.fi-sivustolta

""leikkejä"" 50-v juhliin?

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä pianoora, 13.01.2006.

 1. pianoora Vierailija

  Osaisiko kukaan ehdottaa leikkejä äitini 50-vuotis juhlille. Juhlissa on paljon sekä sukulaisia että ystäviä joista kaikki eivät tunne toisiaan kovin hyvin. Äitini on aina pitänyt yhteisleikeistä ja tiedustelisinkin toimivia aikuisten leikkejä juhliin.
  kiitos vinkeistä!
   
 2. 50vee Vierailija

  Ystäväni synttäreillä oli hauska vaivannäköä vaativa leikki. Valitaan 12 vierasta ja ympyrään 11 tuolia ja lauletaan jotain rallia ja lopetetaan laulu ja tuolien ympärillä pyörivät kisailijat käyvät istumaan, yksi jää ilman tuolia. Juju tulee tässä: ensiksi ilman tuolia jäänyt joutuu seuraavan kuukauden aikana muistamaan päivänsankaria jollain pienellä asialla jonka kisajärjestäjät ovat hänelle keksineet. (kortti, päiväkahvi,ystävänpäivähelmikuussa,pieni lahja,autoajelu,pääsiäiskukka,puhelinsoittoym.ym.)Järjestäjät jakavat myös leikkimieliset muistilaput ettei asia unohdu, ja päivänsankarille myös lista tapahtumista.Viimeiseksi ilman tuolia jäänyt muistaa sankaria 51-vuotispäivänä,joka kuukaudelle tulee joku. Jujua ei tietenkään paljasteta kun kisailijoita valitaan pyydetään vapaaehtoisia.
   
 3. Ilona Vierailija

  Sisareni synttäreillä oli Kuutamolla-ohjelman kaltainen vale/tosi -kilpailu. Sankarin piti arvata totuus. Kilpailijat kannattaa valita etukäteen, että voivat keksiä mukavat väittämät. Näillä kilpailijoilla oli tosi huimia juttuja, naurua piisasi.

  Muissa sukuni juhlissa on ollut joukkueittain pantomiimina esitettyjä sanoja/elokuvia/lauluja, jotka muiden pitää arvata, tietokilpailuja, karaokea, ristikkotehtäviä yms.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti