Hae Anna.fi-sivustolta

Lemmen viemää (Sturm der liebe) 2

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä puhdas pöytä, 06.09.2011.

 1. puhdas pöytä Vierailija

 2. Jep! Vierailija

  kukaan, menevätkö Charlotte ja se tohtori lopulta yhteen? Entäs milloin Barbara on tulossa takaisin?
   
 3. Argghh! Vierailija

  Eikö se samperin liehulettitohtori voi vihdoin kertoa pygmi-Tanjalle höylänneensä tätä kännissä kesäbileissä ja pistäneensä paksuksi?
   
 4. MD Vierailija

  Tollanen tohtorin irvikuva, vanhan akan perään hinkuuva ruokkoamaton tyyppi.
  Ihme hotelli. Kaikki asuvat kyseisessä pytingissä, ja aina löytyy työpaikka, olipa tulija kuka hyvänsä.
  Keittiössä voi nykyään riidellä kaikkien kuullen. Toista oli Fionan aikaan. Silloin Andre komensi koko kaartin tauolle kesken herkän herkun valmistuksen.
  Palaa pohjaan, tai ei, mitä väliä.
  Sandra ja Luukas, voi että, sanonko. Cosima, naispuolinen typerä hirviö, Rosalie, toinen naispuolinen, typerä, valehteleva, rikollinen hirviö.
  Todella omituinen sarja, mutta ehkä siksi pakko katsoa.
   
 5. koukussako Vierailija


  Harmittaa että tämäkin sarja meni näin huonoksi, tänäänkin voi kuinka lapsellista tämän Sandran ja Lukaksen touhu. Puhuvat muka tulevaisuudestaan, eihän ne ole kunnolla edes seurustelleet, eivätkä kunnolla jutelleet. Cosima, ei kestä ihan hirvitys.
  Ja olen samaa mieltä tohtorin ja mummon romanssi on aivan älytön.
   
 6. Karvanaamalle Vierailija

  Luukas, kampaa naamasi niin saat banaanin!
   
 7. Rosalii? Vierailija

  Tuleeko Luukakselle ja Rosaliille suhde tähän väliin ennenkuin päätyvät lopulta Santtran kanssa yhteen?
   
 8. ssaara Vierailija

  TULEEKO BARBARA TAKAISIN?????
   
 9. green eys Vierailija

  kyllä tulee. Menee jopa naimisiin sen yhen lumppu ruusan kanssa. Jotenkin junnaa paikallaan koko sarja. Ne sänkykohtauksetkin on tehty niin, että lähinnä niitä vaan naurattaa joku hyvä vitsi, intohimoa ei liikoja näy. Kuka tuollasta vanhaa kääkkää haluaisi oikeasti..ja tietysti tämä barbara tulee takaisin juonittelemaan.. :(
   
 10. minni Vierailija

  mä en ymmärrä miks noiden sarjojen tekijöiden pitäää tunkee barbara aina vaa mukaa tähän sarjaan!
   
 11. Sarjasta..... Vierailija

  Se Barbaraa näyttelevä Nicola Tiggeler on toisaalta niitä harvoja sarjan hyviä näyttelijöitä, joten kannattaako sellaisesta luopua?

  Niistä nuoremmista ainoastaan se "Emma" osasi näytellä, ja nykyisistä "Ben".

  Viinimestari-Simon näyttää edelleen siltä kun tutti olisi nykäisty väkisin suusta ja usein pihalla kaikesta, Marie kulkee suu supussa ja silmät ymmyrkäisinä, Rosalie vääntää kuin hilleri ympäri tonttia ja sekaantuu kaikkeen todella teennäisellä tyylillä, Lukas vaan kyylää alakuloisena naama vinossa ja Sandra haahuilee yksinpuhuen ympäri tonttia kasvot ilmeettöminä. Jousiampuja on muuten vaan ärsyttävän näköinen ja oloinen.
   
 12. green eys Vierailija

  juu, sarjan kesto näytttelijöitä, se barbara on, kuten myös tämä vanha kurppana=charlotte..

  varmaan sarjassa ei olisi sitä juuri lvtä, jos nämä vanhat akat ei saisi omaa rooliaan vetää. Emma ja ben vetävät rooliaan hyvin, Simon on todella liian tosikko roolissaan, ja sellanen kovis tyylinen..Marien nyt kaikki tietääkin, että ilman äitinsä neuvoja, ei osaa parisuhdetta mihinkään tyyliin vetää..jotenkin tylsän olonen rooli sillä..miksi sillä on aina niin päätä myöten kiskottu se ponnarin pätkä..voipihan ravintopäälliköllä olla sievä nuttura, kuten sillä välillä oli, tai kiharat auki..kun hotellille tuli, sillä oli ihan piikki suora se letti.rosalie on sellanen kestotyrkky sarjassa aina vaan..alkaa kyllä tympästä se yli blondattu olemus, ja jauhosäkki naama..on pitänyt jatkossa Sandran tosi paljon skarpata että rooliaan vetää noin surkeasti. Nähtiinhän se jo loppuvklla, kun Lukas pelasi kasinolla, miten tökerösti veti osansa. Tuskin tarkotuksella tollasta ees taas ravaavaa pentua esittää..sillä jotenkin se koheltaminen sujuu luonnostaan, mutta muuli rooli suoritus on aika väkinäistä välillä..vähän paikka hakusessa tuntuu olevan. Lukas on jo jonkun verran rooliaan skarpannut..niin pitkään kun se tyhmä cosima sotkee välissä, sen rooli vetää alamäkeä..

  sekin xaverin ex tyttöystävä, nimeä en muista, oli nätti ja lahjakas näyttelijä tyttö, sekin oli vain tähden lento siinä, ja tosi lellipentua esitti..minnes katos ruusan sydän ystävä, joku munchenin luksus lehmä.. :D välillä kävi, sellanen hieno ämmä aina nutturalla se pehko oli..

  jos olisin sarjassa johtoportaassa, laittaisin kyllä tyystin ulos ainakin charloten, ja barbara bye bye..ihan tyhmää romanssia vääntää sen ikäselle ämmälle..ei tuo piristystä sarjaan yhtään..
   
 13. Se luksuslehmä? Vierailija

  Se Ruusan Münchenin seurapiiri-luksuslehmäkaveri saisi tulla taas käymään ja kovistelemaan Ruusaa ja vaatimaan jotain rahoja vaihteeksi. Se Nilsin exä(?) jolla oli vaateliikekin, mikäs sen luksuslehmän nimi siinä sarjassa nyt olikaan?
   
 14. green eys Vierailija

  sonjahan se tais olla nimeltään..

  taitaa sekin kova naama ämmä, olla vähän jokaisen eksä. Just yhmä tyhmä, ja idioottivarman olonen mitä tuo yks ruusa jakorasia...mistä lie noin hölmön olonen akka siihen keksittykkin..sais kyllä jotain uutta väriä tohon sarjaan tulla..
   
 15. ........... Vierailija

  en voi tajuta, etenkään tuota micaelin, ja charloten romanssia. Eipä tunnu tohtorille parfait charlotte jälki ruoat maistuvan. Ihme kun Andre pitää suunsa kiinni, eikä ole joka välissä vittuilemassa että kuinka ihana romanssi oli aikoinaan sellaisen vanhan ämmän kanssa. Jotenkin kyllä ihan naurun alaseksi tekee ittensä koko akka. En kyllä noin nuorta ukkoa kehtais pojilleni näyttää,kun pari vuotta on vain lekuri niitä vanhempi. Míeluummin se Tanjakin sille paremmin vaimoksi sopisi, kun noin vanha kulahtanut ämmä. Ei siinä romanssissa ole kyllä mitään kaunista, kun inhohimo uupuu täysin, ja lekuri on tosi tyhmä, kun ei uskalla isyyttään edes tunnustaa...toivotonta melkeempä..jotenkin tuntuu että lisää vaan sekosi koko charlotte kun takasin tuli sarjaan tuollaisena idioottina..sama se on sandrankin kanssa, ja lukaksen..yhtä ja samaa ees taas pomppimista...sandralla ei tunnu olevan sosiaalisia ympyröitä muuta kuin äitinsä, ja marie..luulisi olevan yksinäistä..lukas jaksaa valehdella joka asiassa, ja pitää ihan pilkkanaan koko eukkoa..ei se yhtään ole ees vakavissaan tämän tusina blondin kanssa..sandraa ei tosiaan pue tue vaalea väri, ja riippuva malli..näyttää vielä harmaa hiiremmältä enempi..

  ennen sentään laurat, ja emmat oli kauniisti aina hiuksensa laittaneet, ja fiksumman olosia olivat..toista on tämän pyry harakan kanssa.. :D
   
 16. Micheliinikokki Vierailija

  Tulisi edes Robert takaisin sarjaan tiuskimaan.
   
 17. koukussako Vierailija


  Robert tulee toki takaisin sen kävin nuuskimassa, (tupsuparta ei ollut mun lemppari) äsken tohtorin morsian kertoi entiselle miehelleen, että Michaen kosi ja hän vastasi myöntävästi :D
  Honotti asin viiden tähden hotellin vastaanotossa. Tuota kosintaa en tuubista nähnyt, menee todella överiksi.

  Tanja sitten antoi kuntosalimiehelle ja aamulla heti kertoi antamisen ilosta kuntosalimeihen entiselle tytskälle, eikö ole vähän sisäsiittoista.

  Mietin jos me aikuiset töissä joka aamu kertoisimme panemisemme ja panematta jättämisemme. Ovatko saksalaiset noin avoimia, koska tämä sarja kai menestyy siellä.

  Kuvitelkaa, aamuisin suomalaisen työpaikan kahvipöydässä, jokainen kertoisi että hei oli ton alakerran johtajan kassa panemassa, tai että esitettäisiin mustasukkaisuus kohtauksia, tai että työpaikan alakerran sisääntuloaulassa johtajan es-vaimo kiemustelisi ja kertoisi että jäpikkä se kosi mua ja mä vastasin myöntävästi :D Samaan aikaan työpaikan ihmisiä lappaa sisään, siis huh huh , huonoa todella huonoa saippuaa.
  Aika ällöttävää myös oven raossa kyttääminen ja salakuuntelu, samoin kuin rahojen pyörittäminen, sulle mulle.
   
 18. koukussako Vierailija

  tuoduin ja käänsin kanavaa ennenkuin aloin mäkättämään täällä :(
   
 19. tyhmää juonta.. Vierailija

  Voi elämä näitä juonen käänteitä taas. MIkäs pöpilästä karannut tuo kauheen näkönen rillirousku harry on? :D joku psykopaatti. :(KYllä pitää olla ihan seonnut päästä vanha akka kehuu hotellin aulassa, ja kaikkien nähen antaa melkeen pesäänsä hiplata, kun pussailevat kaiken kansan edessä, eipähän wernerin kanssa samanlainen pöljä ollut. Tanja se heti meni toosaansa jakamaan Nilssille, ja sitten kehui marielle vielä. Ei ihme että Marie tuohtui, että ei häneltä pidä mennä tuollasessa jutussa neuvoja kysymään. Eihän marie itsekkään ole kovin kummoista pari suhdetta saanut aikaseksi, paitsi epämääräisiä sähläilyjä. Nyt tuntuu uuden sävelen löytäneen Henryn kanssa. Ihan seonnut päästään se Tanja kun ei osaa keskittyä yhteen asiaan kerralla, vaan painaa kuin pulloperse sika menemään. Miten se ukko joka eilen käveli ulsteri, ja hattu päässä heidän pussaus kohtauksen ohi, oli ihan sen Fionan=tanjan mutsin miehen näkönen. ´Samanlainen isomahanen, ja harmapää karvanaama oli. Sandran roolissa on tosiaan parantamisen varaa. Ihme sähläilyä. Välillä antaa kaiken anteeksi, ja antaa simputtaa cosiman, ja ruusan sitä jatkuvaan. Sitten yksinään suree, kun oli niin sinisilmänen, ja uskoo kaiken mitä Lukas sanoo. Ihan pikkupennun tasolle jäänyt se likka..toivot. jatkossa olisi vähän mielenkiintoisempi henkilö.

  Lekuri puhui ittensä melkeen jo pussiin. MIten tuolllainen vanha ämmä voi olla tärkeämpi muka, kun omaan poikaansa tutustuminen, ja isyyden myöntäminen. Ihan käsittämätöntä. Ite en surisi, jos romanssi kaatuisi noin tylsän, ja ikälopun mummon kanssa, ja charlotthan perui sinne menon. Ei tarvitse mennä sinne asti sen micaelin kanssa. Suomessa tuollasesta kyyläilystä, ja jakorasiana kehumisesta nauraisi koko kylä, ja noin vanhan ruman näkösen ämmän kanssa pyörimisestä.. :D
   
 20. mikä? Vierailija

  kuka se uus Henrikin "kaveri" on? ja mitä se haluu Henrikist?????+ se on niiiin outoooo!
   
 21. koukussako Vierailija

  Mies on joku homo joka on ihastunut Henrikiin, aika limanuljaska.

  Ny tohtori sanoi, että sulje suloiset silmäsi ja pujotti sormuksen rakkaansa sormeen. Että minua tympii, en näe mitään romantiikkaa ja intohimoa tässä, olenko tullut kylmäksi :(
   
 22. green eys Vierailija

  On kyllä niin tylsiä nuo micaelin ja charloten romanssi kohtaukset. Suloiset silmäsi=mulko silmät enemmänkin. En kyllä tajua tuon romanssin juonta alkuunkaan, miten noin vanhaa akkaa pitää tärkeämpänä, mitä omaa poikaansa..sen takia pitää ihan kosia niin ikäloppua eukkoa. MItä menetttävää siinäkin muka on..ei voi saada lapsia enää, poikien kanssa micael melkeen saman ikänen, kumpikin haluaa eri asioita loppujen lopuksi..micael riitelee vernerin kanssa jatkuvaan joko yhen akan takia, tai sitten rahasta..toivonta.. :D

  se harry on kyllä ihan pimee..samanlainen mitä helen oli aikoinaan. Ei muuta keksi niin Marien kimpussa juoksee..kaikkea sitä pitää keksiäkkin että sarja jotenkin menisi eteenpäin. Kun niitä romanssi kohtauksia katsoo, niin ne on aina joko hotellin aulassa tehty, tai charlotte makaa se yömekko päällä valmiiksi sängyssä, tai micael kellistää sen aina siihen..on kyllä niin kuiva romanssi että ihmetellä täytyy, miksi tuollaista on edes väkinäisesti siihen tehty..tanjan touhut taitaa pikku hiljaa edetä..ainakin toivoa sopii..
   
 23. Luutturätti Vierailija

  Tanja päivät pitkät korkeissa koroissa, ei voi olla totta. Töissäkin sipsuttaa kymmensenttisissä. Emmalla oli valtava siivouskärry mukana, missä oli tarvikkeita, mutta Tanja ei näy tarviivan moista rasitetta. Taskuissaanko kuljettaa siivousvälineet?
  Cosima olisi pitänyt jättää kokonaan pois sikailemasta. On niin rumakin, ettei sanat riitä kuvaamaan.
  Suoraan sanottuna typerä sarja, mutta seurattava on.
   
 24. koukussako Vierailija

  "Suoraan sanottuna typerä sarja, mutta seurattava on."
  Taisin jo joskus mainita etten pidä yhdestäkään tyypistä sarjassa. Mikä veto se oli, että tuli kaksosveli papalle.
  Todella identtinen veli, samanlainen arpi nenässä, väärner taas tuhannen päissään tuhoomassa laatuviinejä :D

  Eihän Tanja siivoa, se etsii lapselleen isää, käy kiinni jokaiseen lahkeeseen. Eikös se jossain vaiheessa kysynyt kaikilta miehiltä, "olitko silloin kyläjuhlissa" ja eiku kiinni. Eikös tuollainen nainen ole huora. Eihän täysin tiedottomana taida edes tulla raskaaksi, lääkkeet ja viina onko lapsi edes terve.
  Tanjan puhe on naukuvaa ja laulu, ei kestä kuunnella ei sitten millään. Ja kenen kihlajaisia puuhasteltiin eilen, jäi epäselväksi. Ei kai tohtorin ja vanhan rouvan.
  Cosima voisi olla ihan kaunis, jos hänellä olisi hymy huulillaan ja yksikin kaunis asia
  mielessään. Kun äidillä ja pojalla on huonot välit, onko pakko tunkee samaan hotelliin.
  Pojasta ei taida olla mihinkään, tyrii kaiken ei kykene edes rakastamaan, äiti katkeruudellaan pilannut lapsensa elämän. Cosima haikailee kuolleen pojan perään ja vihaa tätä elossa olevaa, törkyturpa toki tietää sen.

  Cosima murhasi elättäjänsä, tekee pahaa, eikö hän jossakin vaiheessa joudu vastuuseen, tukehdu pahuuteensa.
  Maria ei ole aikuistunut, tyhmä letukka hänkin.
  Jossakin vaiheessa romanssia pukkasi joka miehellä, nyt Konopkat ovat sinkkuja, Ben oli ensirakastaja ja nyt nyhvää tyhjää.
   
 25. green eys Vierailija

  on kyllä tämä tanja armas kippura varvas, niin turha veto kun olla ja voipi. NIils oli 7 taivaassa kun tanja 2x jo toosaansa sille ehti jakamaan. Näyttää lekurikin haistavan tanjan toosan paremmin mitä kihlatun Charloten. Ei kyllä kovin kaksiset kihlajaiset olleet..vanha rouva joku pitsi rätti päällä kuunteli tanjan kiekumista..yrittihän se jotenkin sen kauniisti vetää, mutta yrittämisen makua, ja venytystä oli vähän liikkaa kuultavissa.. :(. Niin alas päin menee koko sarja, kun tämä yksi homsan tuusa tuli takas, ja tanja ei jouda siivoomaan, paitsi mini kärryjä vaan vetää perässään, emmalla oli aina koko iso kärry mukana. Kauhean näkönen niissä piikkareissaan, ja liikaa lätkitty maalia naamaan huonokuntoinen iho paistaa alta. Saisi jo lekuri tunnustaa että hänkin on päässyt tanjan toosasta makuun, eli on fabienin isä. Marie on varmaan aina yhtä ely höi tyyppi..annetaan pojan leikkiä yksinään.. :D joo voi ei mihinkäs se katos, kun yhet kuolautuu eikä osaa lasta ees vahtia..on siinä kanssa ravintolap. kun noin hölmöä esittää.

  Tämä Charlotte on kyllä ihan liikaa tuossa romanssissaan. Vanha akka elää näköjään uutta nuoruutta. ainut joka sitä ymmärtää, on tieysti Alfons. Totta kai kun hänenkin nuoruuden rakkaus oli..MIhinkäs huorien viikko kokoukseen se ruusa jäi.. :D

  Sandran rooli on vieläkin vähän hakusessa, mutta eikö sen hiuksia osata yhtään nätimmin pistää, kun joku pyykkimuijan nuttura, tai löysä letti..näyttää joltain piialta vähintäänkin.. :(.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti