Hae Anna.fi-sivustolta

Lemmen viemää (Sturm der liebe) 2

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä puhdas pöytä, 06.09.2011.

 1. Marelain Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  142
  Saadut tykkäykset:
  69
  Olisi koko Natascha saanut vaihtua :LOL: Olen hiukka kyllästynyt häneen edelleen:alien: Katsotaan, jospa nuo Ella ja R vielä pääsevät yllättämään :)
   
 2. vierailija Vierailija

  Minä puolestani olen tykännyt Adrianin ja Claran rakkaustarinasta. He sopivat hyvin toisilleen. Minulla on heitä ikävä jo ja olisi ihana jos he palaisivat joskus käymään Tokiosta. Tuntuu oudolta katsoa, kun Adrian ei tulekaan johtajan ovesta... Pakko vain tottua tähän.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Marelain Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  142
  Saadut tykkäykset:
  69
  Niin ne on niin makuasioita nuo keistä pitää ja keistä taas ei. Minä pidin alussa myös tuosta parista ja ajatuksesta, että heistä pari tulee, mutta sitten tuo Clara alkoi jotenkin tökkimään. Mielestäni hän oli naivi ja lapsellinenkin välillä. Adrianiin tökkäännyin vasta loppumetreillä. Hän oli hyvä johtajatyyppinä ja muutenkin mutta "ei hyvä" sitten Claran parina.
   
 4. vierailija Vierailija

  Juu, makuasioita kyllä. Claran rooli oli tosiaan paikoitellen lapsellinen, mutta kuului varmaan juonen kulkuun. Adrian pitikin häntä siksi pikkusiskonaan. Mielestäni Claralle antoi särmää kuitenkin rohkeus uudelleen rakastua Adrianiin, vaikka oli menossa naimisiin Williamin kanssa. Myös ihan viimeisissä jaksoissa Clara vastasi muutaman kerran napakasti Desireen kommentteihin. Adrian oli huipputyyppi koko ajan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. evvy Vierailija

  Todella surulliset jaksot Ankan kuolemasta. Heräsi omat kokemukset pintaan :cry::cry:

  Olin niin toiveikas Ellan suhteen. Mutta ei, en vaan jaksa. Persoonaton, hiljainen ja jokaisen sanan saa lypsää suusta, ärsyttävää o_O Beckyn näyttelijä taas ei miellytä yhtään, mut luonteen puolesta katselen mieluummin häntä :ROFLMAO: Next kausi ->
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Marelain Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.09.2016
  Viestejä:
  142
  Saadut tykkäykset:
  69
  Minäkään en voinut oikein katsoa noita Ankan "kohtauksia" vaan hyppelin yli. Tuli myös oma koira mieleen :( Olet kyllä oikeassa tuon Ellan suhteen. Alun vaikutelma hänestä on muuttunut minulla. En ymmärrä miten on niin tuppisuu ja vetäytyvä. Hohhoijaa. Minua ei tuo Becky vielä ainakaan häiritse. Charlottesta on mielestäni kadonnut jotain aiempaa särmää. Ärsytti ensin muistin menettäneenä kun aina hymyili ja oli autuaan tyytyväinen kaikkeen. Ihan koko persoonallisuuden muutos tapahtui. Ja nyt sitten ei edelleenkään löydy sitä vanhaa kunnon Charlottea enää hänestä. Ja hänenn tukkansa on ihan luuhka nykyisin :alien:
   
 7. Scarlett Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.03.2018
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  3
  Oli kyllä surullinen jakso kun Anka kuoli.:cry::cry: Minullekin tuli oma koira mieleen. Luulenpa että tuon juonenkäänteen oli tarkoitus tuoda William ja Becky lähemmäksi toisiaan. Ella vaikuttaa vähän samantyyppiseltä naiivilta ja pyhimysmäiseltä hahmolta kuin Clara.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti