Hae Anna.fi-sivustolta

Lemmen viemän tulevat jaksot

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Timontti, 27.01.2015.

 1. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Täällä on jo vuosia jatkunut ja toivottavasti jatkuu edelleenkin vilkas keskustelu Lemmen viemästä (Sturm der Liebe). Osa keskustelun osanottajista ja lukijoista olisi utelias tietämään, mitä sarjassa myöhemmin tapahtuu. Osa taas haluaa elää sarjan tapahtumat täysipainoisesti silloin, kun ne Suomessa televisiossa esitetään eikä halua tietää asioita etukäteen. Tuon ongelman ratkaisemiseksi perustin tämän uuden keskusteluketjun, jossa voi:

  • esittää sarjan tulevia tapahtumia koskevia kysymyksiä ja toivottavasti myös saada niihin vastauksia,

  • keskustella niistä jaksoista, joita ei ole vielä esitetty Suomessa televisiossa,

  • keskustella saksalaisten tv-ohjelmien katselusta netin kautta Suomessa

  ARD:n tv-kanavilla Saksassa esitettävät jaksot ovat siis katsottavissa internetin kautta myös Suomessa, mutta ilman suomenkielistä tekstitystä. Niihin saa saksankielisen tekstityksen, mikä suuresti helpottaa kuullun ymmärtämistä. Katseluohje on tämän keskustelun sivun 2 lopussa olevassa viestissä, joka avautuu myös tällä linkillä:
  http://keskustelu.anna.fi/threads/lemmen-viemaen-tulevat-jaksot.1943003/page-2#post-11759131

  ARD:n esittämät tuoreet jaksot kulkevat tällä hetkellä (maaliskuussa 2016) noin 260 jaksoa Sub-tv:n edellä. Se on ajassa 52 viikkoa eli melko tasan yksi vuosi. Lisäksi Saksassa julkaistaan juonikuvaus ja valokuvia jokaisesta jaksosta noin kuukausi ennen kuin jakso esitetään televisiossa.

  PS: Tähän keskusteluun pääsee myös suoraan tekemälläni lyhytlinkillä www.tinyurl.com/tulevat

  Lisäys 26.3.2016: Olen laittanut tänne myös myös linkkejä muihin saksalaisiin ohjelmiin, joissa Lemmen viemän entiset tai nykyiset esiintyjät esiintyvät. Kuitenkin tästä lähtien laitan sellaiset linkit tai valokuvat keskusteluketjuun "Rosenheim-Cops ja muita Saksasta katsottavia".
   
  Last edited: 26.03.2016
 2. Sandra-Jasmine Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.08.2013
  Viestejä:
  1 734
  Saadut tykkäykset:
  712
  Tämä on varmaankin ihan tervetullut ketju, vaikkei minua ole haitannut välissä olevat paljastukset, mutta täältä pystyisi kivasti tarkistamaan tulevia juonenkäänteitä. :) Lähentyvätkö Martin ja Friedrich toisiaan nyt, kun on selvinnyt, miksi Friedrich on kirkkoa vastaan?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Onko jo näytetty Friedrichin 60-vuotispäivät? Siinä Friedrich yrittää oikein tarkoituksella nöyryyttää Martinia, mutta ei onnistu. Lopullinen muutos tapahtuu silloin, kun Friedrichin munuaiset vahingoittuvat Charlotten ampumasta luodista ja hän tarvitsee munuaisen siirron pysyäkseen hengissä. Leonard ei kelpaa luovuttajaksi, Niklas ei suostu edes tutkittavaksi, mutta Martin suostuu, kelpaa ja luovuttaa. Sen jälkeen Friedrich halaa Leonardia ja Martinia ja sanoo olevansa onnellinen siitä, että hänellä on kaksi niin hienoa poikaa. (Niklas ei ole silloin vielä tullut Fürstenhofiin vaan pitää ravintolaa Espanjassa.)
   
 4. Sandra-Jasmine Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.08.2013
  Viestejä:
  1 734
  Saadut tykkäykset:
  712
  Ei niitä syntymäpäiviä ei olla vielä näytetty. Tällä hetkellä Patrizia on tajunnut odottavansa lasta Friedrichille. Ampuuko Charlotte Friedrichiä häiden jälkeen?
   
 5. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Joo, Friedrich saa joltakin vanhalta ystävältään häälahjaksi toimintakuntoisen museoaseen. Hän kokeilee sen lataamista ja jättää sen ladattuna olohuoneen pöydälle. Kun Charlotte on hetken yksin olohuoneessa, Natascha tulee sinne kännissä ja paljastaa kaksi salaisuutta. En muista, mikä toinen oli, mutta toinen oli se, etttä Friedrich on maannut hänen kanssaan. Kun Nataschan poistuttua Friedrich tulee sisään, Charlotte kysyy, pitävätkö ne asiat paikkansa. Friedrich ei vastaa kysymykseen, sanoo vain "Sinä olet hysteerinen" ja kävelee poispäin. Silloin Charlotte ottaa aseen pöydältä ja ampuu Friedrichiä selkään. Tuo kaikki tapahtuu vihkimisen jälkeen Charlotten ja Friedrichin hääpäivänä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Se toinen Nataschan Charlottelle tuossa tilanteessa paljastama salaisuus taisi olla se, että Friedrich on Milan isä. Natascha oli pitkään ainoa, joka Friedrichin, Patrizian, Barbaran ja Wernerin lisäksi tiesi sen. Natascha oli auttanut Friedrichiä geenitestinäytteen vaihtamisessa. Tälläkin kaudella siis tehdään geenitesti, jonka tulokset väärennetään!

  Werner oli aiemmin väittänyt kaikkien kuullen, että Friedrich on Milan isä, ja geenitesti tehtiin sen väitteen kumoamiseksi. Geenitesti osoitti, että Mila on kyllä Friedrichin sukulainen, mutta ei hänen tyttärensä. Siitä pääteltiin, että Milan isä on siis Leonard, jolta ei kuitenkaan otettu näytettä. Todellisuudessa Natascha oli ottanut salaa DNA-näytteen Martinilta, joka myös on Milan sukulainen, ja vaihtanut sen Friedrichin näytteeseen. Pastoria ei kukaan tietenkään epäillyt isäksi.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Sandra-Jasmine Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.08.2013
  Viestejä:
  1 734
  Saadut tykkäykset:
  712
  Miksi Natascha teki sen?
   
 8. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Tarkoitat varmaankin, miksi Natascha meni Charlotten luo kertomaan ne salaisuudet. No hän oli itsekin rakastunut Friedrichiin ja kun tämä sitten vihittiin Charlotten kanssa, se oli hänelle pettymys, joka sai hänet juomaan itsensä työpaikalla humalaan. Muistaakseni hän vei sinne olohuoneeseen tilattuja juomia, mutta samalla sisäinen paine purkautui siten, että hän tuli puhuneeksi suunsa puhtaaksi. Myöhemmin hän kyllä sitten pyysi sitä kovasti anteeksi. Samoin Charlotte kauhistui ja katui sitä, että oli ampunut Friedrichiä. Charlotte olisi ilmoittautunut poliisille, mutta Friedrich sanoi moneen kertaan, että siitä ei olisi kenellekään mitään hyötyä, mutta aiheutuisi paljon vahinkoa. Friedrich selitti kaikille, että tapahtuma oli onnettomuus.
   
 9. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Lemmen viemässä Simon Konopkaa esittäneellä René Oltmanns'illa on hyvin lyhyt rooli tässä Syyttäjä -sarjan jaksossa "Familienbande", joka esitettiin Saksassa viime perjantaina 23.1.2015 ja on netissä katsottavissa ehkä vain viikon ajan:
  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/#/beitrag/video/2316620/Familienbande
  Ruudun alareunassa olevasta painikkeesta "UT" (Untertitel) avautuu pieni valikko, josta voi valita saksankielisen tekstityksen koon (normaali, suuri tai erittäin suuri).

  Hänen roolihahmonsa etunimi on tässä sama kuin näyttelijän etunimi eli siis René ja rooli muistuttaa siinä mielessä Simonin roolia, että hän on viinituottajan poika. Rooli on hyvin lyhyt, sillä hänet ammutaan kuoliaaksi 2 minuutin kuluttua ohjelman alusta. Kuolleen kasvot näytetään vielä 3 ja 13:00-14:15 minuutin kohdalla, ensin ulkona surmapaikalla ja sitten ruumishuoneella. Lopussa hänet näytetään vielä elävänä eräässä viimeisen elinpäivänsä tapahtumassa (53:41-54:00) ja kuolema ampujan näkökulmasta (54:40-55:00).
   
  Last edited: 27.01.2015
 10. orkideatar pohtija

  liittynyt:
  14.06.2012
  Viestejä:
  812
  Saadut tykkäykset:
  49
  Koska tämä paulinen uusi miesystävä daniel saapuu sarjaan? voisi päätellä että syksyllä kun tulevia jaksoja kurkistin.

  Poistuuko daniel koska sarjasta?

  :rolleyes:
   
 11. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Daniel Brücker, helikopterilentäjä ja Leonardin vanha hyvä kaveri, jonka kanssa Pauline menee kihloihin, saapuu Fürstenhofiin jo jaksossa 1896, jonka Sub-tv esittänee keskiviikkona 18.3.2015.

  Hänet nähdään viimeisen kerran jaksossa 2013, jonka Sub-tv esittänee perjantaina 28.8.2015. Silloin hän lähtee San Corteziin Barbara von Heidenbergin järjestämällä passilla, joka on kirjoitettu nimelle Juan Lopez, mutta hänen puhelinäänensä kuullaan vielä myöhemminkin joitakin kertoja.
   
 12. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 203
  Saadut tykkäykset:
  490
  Jaa-a, kyllä poika sitten kelpaa kun antaa munuaisen. Inhottavaa. Ja taas munuaissiirto, vai oliko se maksan, kun Robert luovutti Leonielle. Ja sydänkin on siirretty tässä sarjassa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Elinaaaaa Vierailija

  Antaako (tai miksi antaa, koska tietääkseni ovat edelleen yhdessä) Charlotte Friedrichille anteeksi?
   
 14. Elinaaaaa Vierailija

  Ja miten Barbaran käy tällä kertaa? Kuoleeko? Koska lähtee taas pois sarjasta?
   
 15. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Charlotte ja Friedrich eivät ole ainakaan eronneet. Joskus Charlotte on kyllä haikaillut, että Julius oli ainoa mies, joka ei pettänyt häntä.
   
  Last edited: 28.01.2015
 16. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Barbara lähti hoitoon ja pois Fürstenhofista jaksossa 1902, jonka Sub-tv esittänee torstaina 26.3.2015.

  Hän ei ole kuollut. Hän muutti San Corteziin ja on vaikuttanut tapahtumiin sieltä käsin, lähinnä puhelinkeskusteluissa Patrizian kanssa. Esim. kun Patrizia tarvitsi myrkkyä, joka ei näy veressä, Barbara järjesti sen. Kun Patrizia tarvitsi sitten sen myrkyn vasta-ainetta, Barbara neuvoi senkin.

  Viimeinen havaintoni Barbarasta on puhelinkeskustelu, joka katkesi taloa lähestyvien kapinallisten aiheuttaman melun jälkeen, kun San Cortezissa tapahtui vallankumous. Huomenna Saksassa esitettävässä jaksossa 2154 Fürstenhofiin saapuu Barbaran miehen ystäväpiiriin kuuluva nainen, joka työskentelee San Cortezin konsulaatissa Münchenissä. Patrizialla on hänestä joitakin kiusallisia taustatietoja, jotka hän on varmaankin saanut Barbaralta. En ole katsonut vielä ihan tuoreimpia jaksoja, joten en tiedä, onko Barbaran puhelinääni taas kuultu. Juonikuvauksissa ei ole ollut viime aikoina mitään mainintaa Barbarasta. Niitä olen nyt lukenut Saksassa 13.3.2015 esitettävään jaksoon 2182 saakka, jonka Sub-tv esittänee vuoden 2016 toukokuussa.
   
  Last edited: 28.01.2015
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Tunnistatteko nämä henkilöt?
  He esiintyvät yhdessä Saksan kakkoskanavalla ZDF 13.2.2015 alkaen klo 20:15 paikallista aikaa. [​IMG]
   
 18. Sandra-Jasmine Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.08.2013
  Viestejä:
  1 734
  Saadut tykkäykset:
  712
  Rainer Hunold ja Lucy scherer
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Aivan oikein! Ja ohjelman nimi on tietysti "Der Staatsanwalt" eli suomeksi "Syyttäjä". Toivottavasti näytetän Suomessakin tuo jakso joskus myöhemmin.

  Tietäkö joku, onko syyttäjän työ Suomessa samanlaista eli osallistuvatko he rikosten tutkintaan myös oman toimistonsa ulkopuolella?
   
  Last edited: 29.01.2015
 20. orkideatar pohtija

  liittynyt:
  14.06.2012
  Viestejä:
  812
  Saadut tykkäykset:
  49
  lucy näyttää nätiltä ruskeissa hiuksissakin vaihteeksi..:rolleyes:
   
 21. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Lucy on tosiaan kaunis tummissa hiuksissa. Se blondimpi väri oikein sopinut. :)

  jännällä jään odottamaan noita patrizia toilailuja. milloin uusi pahis tulee?

  Charlotte parka varmaan ainut jota rakasti oli julius. Hän oli uskollknen hänelle.

  Käykö jossain vaiheessa laura tai joku muu entksidtä päänäyttelijöistä vierailuilla? Milloin lääkärin tyttö tulee sinne??
   
 22. Sandra-Jasmine Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.08.2013
  Viestejä:
  1 734
  Saadut tykkäykset:
  712
  Eikös Alexander tule äitinsä häihin?
   
 23. Timontti [timantti]

  liittynyt:
  17.03.2012
  Viestejä:
  5 267
  Saadut tykkäykset:
  5 200
  Patrizia jatkaa pahiksena vielä tuoreimmissakin jaksoissa, jotka esitetään Suomessa vasta ensi vuonna, mutta hän on välillä muutamia kuukausia koomassa näyttelijän äitiysloman vuoksi. Silloin Fürstenhofiin tulee miespuolinen pahis Tobias Blume. Hän on mukana jaksoissa 1924-1936, jotka Sub-tv esittänee 27.4.2014-13.5.2015. Hän työskentelee pääportierina Alfonsin eron jälkeen. Alfons tulee sitten myöhemmin kyllä taas takaisin.

  "Lääkärin tyttö" Debbie Williams oli jo aikansa, meni naimisiin Jacob Krendlingerin kanssa ja he muuttivat Italiaan. Ei ole tietoa, että hän tulisi enää takaisin.

  Entisistä päänäyttelijöistä vierailulle tulevat ainakin Alexander Saalfeld muutamaksi päiväksi äitinsä häihin, Xaver Steindle muutamaksi päiväksi Alfons Sonnbichlerin 45-palvelusvuosijuhlaan ja Rosalie Engel muutaman kuukauden ajaksi. Simon Konopka tulee muutamaksi päiväksi kuolleeksi luullun isänsä muistotilaisuuteen ja hoitamaan isänsä jäämistöä. Lauraa ei ole näkynyt. Entisistä sivuroolien esittäjistä tulee takaisin noin kolmen viikon ajaksi tri Andreas Erhardt. Hän on se kauneuskirurgi, joka muotoili Moritz van Nordenille uudet kasvot.

  PS: André Konopka käy vankilassa katsomassa Kristin Nörtlingeriä, mutta Kristiniä ei näytetä eikä sitä vankilaakaan.
   
  Last edited: 30.01.2015
 24. orkideatar pohtija

  liittynyt:
  14.06.2012
  Viestejä:
  812
  Saadut tykkäykset:
  49
  Laura kävi sandran aikana pika visiitillä, mutta veikkaampa että kaiken kokemansa jälkeen mitä helen marinelle hänelle teki, ei hän kovin usein ole halukas edes perheensä kanssa vierailemaan furstenhofissa. Laurallahan on sarjassa kerrottu olevan salaiset osoite ja puhelin tiedot juuri helenin vuoksi, ja edes lähipiiri ei voi kertoa sen tarkemmmin hänen osoitettaan.:)

  Tuo lucyn hiusväri on tosiaan paljon nätimpi kuin blondattuna, kun hän näytti vielä tyttömäisemmältä vaaleissa hiuksissaan.:rolleyes:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Sandra-Jasmine Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  25.08.2013
  Viestejä:
  1 734
  Saadut tykkäykset:
  712
  Milloinka pääsemme seuraamaan Andren ja Michaelin häitä? Alan jo odottaa sitä. :rolleyes:
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti