Hae Anna.fi-sivustolta

Lentokentältä keskustaan

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Spring06, 12.04.2006.

 1. Spring06 Vierailija

  Moikka,

  Lennot ja hotelli varattu toukokuun loppuun ja nyt tarvittaisiin tietoa miten pääsemme kätevästi lentokentältä La Ramblalle? Ja onko kenelläkään tietoa millainen hotelli on De L'arc?
   
 2. Liisa Vierailija

  Taksilla maksaa noin 30 euroo tai sitten bussi lähtee ihan terminaalin edestä. En muista mitä se maksoi kun mentiin sillä ja tultiin taksilla takas.
   
 3. Lau Vierailija

  Keskustaan pääset joko junalla, bussilla tai taksilla.
  Katalonia-aukiolle (Placa Catalunya) juna kulkee päivittäin noin puolen tunnin välein. Pysähtyy myös ainakin Barcelona Sants -asemalla. Maksaa noin 2,5 e/suunta.
  Aerobus (lentokenttäbussi) kulkee n. 15 minuutin välein ja pysähtyy keskustassa mm. Plaza Catalunyalla ja Plaza Españalla. Kertalippu taitaa olle reilut 3 e.
  Taksimatka keskustaan kustantaa 18-30 e. (n. 1 e/km + ns. lentolenttälisä).
   
 4. Maikki Vierailija

  Meillä oli hotelli Ramblalla ja kätevästi päästiin junalla Placa Catalunialle ja siitä lyhyt kävely hotellille.Takasin samaa reittiä.Halpaa ja nopeeta.Takas tullessa älä sekoita metro-asemaa ja juna-asemaa toisiinsa.Metrolla ei pääse lentokentälle (molemmathan lähtee maan uumenista).
   
 5. lila Vierailija

  Eilen bussimatka taisi maksaa 3.75 e per suunta. Bussi lähtee El Corte Igles tavaratalon edestä Placa Catalonilata
  ja lentokentältä ihan oven edestä. Bussit olivat täpötäysiä
  näin Pääsiäisen aikaan. Meidänkin piti jonottaa bussiin ja
  siinä ehti muutama bussi lähteä ennenkuin tuli meidän vuoro, joten varatkaa riittävästi aikaa.
   
 6. Aerobus 1 Vierailija

  Palasimme 15.4. yllämainitulla lentokenttäbussilla. Koska bussin täyttö kesti aikansa ja niitä piti lähteä 15 min välein, oli seuraava bussi jo jonottamassa. Ei kestänyt kauaa. Ainahan pitää lähteä kentälle hyvissä ajoin... Lähdimme Husa Mar hotellin vierestä bussilla nro 41 noin klo 16.20, se oli Catalunyan aukiolla n. 15 min päästä ja lentokentällä olimme 17.30.
  Catalunyan aukio on siis lähtöpaikka ja kaupunkiin tulessa pääteasema, siis ison aukion El Corte Ingles-tavaratalon puoleisella sivulla. Kun tulimme lentokentältä kaupunkiin, sen bussin pysäkkien näyttötaulu ei toiminut. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli Placa Espanya, toinen St. Santsin asema ja kolmas Catalunyan aukio. Kannattaa katsoa netistä jatkoyhteys esim. metrolla tai muulla. Itse jatkoimme metroreitillä ja heti kannattaa ostaa metron luukulta myyjältä 10 matkan kortti. Samalla kortilla voi matkustaa useampikin hlö, 6,65 €/ 10 matkaa (käy myös busseihin, raitiovaunuihin).
   
 7. fifi Vierailija

  Kyllä pysähtyy yliopiston aukiollakin ennen Placa Catalunia,
  ainakin kun me jäimme bussista alas.
   
 8. Taxi Vierailija

  Jos ei haittaa muutaman kympin menetys niin taxi toimi meillä ainakin erinomaisesti. Helppo saada ja suora kyyti haluamaansa paikkaan. Monet taksi kuskit eivät puhu pahemmin englantia, mutta kun on kartta mukana niin se auttaa ja perille pääsee. meillä taksi maksoi 20 euroa per suunta. Taksit lähtevät ihan terminaalin edestä.
   
 9. ninni Vierailija

  Ollaan menossa Barcelonaan heinäkuun alussa. Hotellimme on Auto Hogar (Av. Parallel kadulla). Onko tuo Plaza Espanan pysäkki lähinnä vai löytyykö joku vielä lähempää?

  Paluulentomme lähtee aamulla klo 8. Onko tuohon aikaan jo kovasti liikennettä? Täytyykö siis varata paljonkin aikaa matkaan?
   
 10. -84 Vierailija

  Lähdettiin kentälle puol seistsemältä aamulla lentokenttäbussilla eikä sillon ainakaan ollut ruuhkaa..Oli tiistai päivä..
   
 11. lee Vierailija

  Pääseekö Torragonaan bussilla lentokentältä vai pitääkö ensin mennä Barcelonan keskustaan?
   
 12. Stefu82 Vierailija

  Miten päästään yöllä lentokentältä hotel alimaraan? oon yrittänyt kaluta nettiä läpi, mutta en löydä mitään mistä olisi apua. Koneemme laskeutuu 22.30 Barcelonan lentokentälle ja siitä sitten pitäisi hotellille jotenkin päästä. Taksia ei viittis ottaa kun maksaa maltaita.
   
 13. bcnbcn Vierailija

  Googlasin Barcelonan metrokartan: http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/maps/barcelona-metro-map.html ja hotellinne sijainnin. Näyttäisi että ko. hotellia lähin metropysäkki on Mundet. Sinne pääsette esim. menemällä lentokentältä junalla (viim. lähtö muistaakseni klo 23:40) Santsin asemalle ja vaihtamalla siellä vihreään metrolinjaan L3 määränpäänä Trinitat Nova. Riippuu viikonpäivästä ennätättekö (googlaa metro timetable Barcelona).

   
 14. tuohi Vierailija

  -SAITKO VASTAUSTA TÄHÄN
   
 15. guest Vierailija

  Itse tykkään junasta (vaihto Sants asemalla), mutta on suora bussikin olemassa, joka maksaa vajaat 13 euroa/suunta, lisätiedot englanniksi: Busplana.
   
 16. bolotinaa Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.12.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Last edited: 25.01.2018
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti