Hae Anna.fi-sivustolta

Logitech Alert 705e kamera

Viestiketju osiossa 'Tietotekniikka' , käynnistäjänä Aiemminkin kysynyt, 16.09.2012.

 1. Aiemminkin kysynyt Vierailija

  Minulla on kyseinen kamera, jossa on myös yökuvaus mahdollisuus, mutta eipä näyttänyt yöllä ja aamuyöllä mitään. Eikö tehot tosiaankaan riitä yökuvaukseen? Juuri sen vuoksi ostin kameran, että se kuvaisi pimeällä kun itse ei ole valveilla. Toinen asia, eikö kaikkia häikäisevän kirkkaan punaisia valoja saa pois päältä? Yksi sammu, mutta kaksi loisti pimeässä, että varmastki kaikki näkee ne?

  Onko kellään samanlaista kameraa, että voisi saada neuvoja. Ohjeet kun on vain englanniksi.

  Pikaisesti neuvoja kaipaava, kiitos.
   
 2. ap. Vierailija

  Kyseessä on siis 750 kamera. Se ei todellakaan näytä pimeällä yhtään mitään, vaikka siitä kerrotaan niin. Pitäisi olla infrapuna joka kuvaa myös yöllä, mutta se on täyttä puppua. Kamera kuvaa vain päivällä, ja päivisin en tarvitse valvontaa. Täysin roska kamera.
   
 3. Harmi! Vierailija

  Olisi ehkä kannattanut ottaa yhteyttä kunnolliseen hälytysfirmaan, joka olisi suorittanut asennuksen ja jolla olisi ollut tietämys asiasta.

  Meillä on kahdeksan kameraa ympäri taloa ja puutarhaa, jokainen toimii moitteetta, myös yöllä, ja voimme netin välityksellä seurata niitä vaikka toisella puolella maailmaa...
   
 4. ap Vierailija


  Otin kahteen firmaan yhteyttä. Toinen oli vartiointiliike, juttelin vartiointiliikkeen omistajan kanssa kasvotusten ja hän lupasi laittaa minulle s-postilla kameravaihtoehtoja ja hinnaston. Kun s-postia ei alkanut kuulumaan, muistutin häntä asiasta, ei vieläkään, sitten laitoin heille s-postilla yhteydenottopyynnön, mutta vastausta ei ole tullut vieläkään ja tästä alkaa olemaan pian kaksi vuotta.

  Toisessa liikkeessä myyjä oli kuin Speden sketsissä rautakaupanmyyjä, seiso kädet taskussa eikä tiennyt yhtään mitään kun omistaja ei ollut paikalla. Yritin käydä liikkeessä kolme eri kertaa, kun oli sovittu, että omistaja on paikalla, mutta ei ollut kertaakaan. No näiden vuoksi sorrui ostamaan sitten kameran itsekseni ja yritän edelleen löytää ratkaisua siihen, miten kameran saa toimimaan kunnolla.

  Ehkäpä se tästä järjestyy:).
   
 5. ostan Vierailija

  Hei, myytkö minulle tuon kameran? Tarvisin viidettä kameraa yhteen järjestelmään, kun näitä on pitkin kaupunkia yötallennuksessa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti