Hae Anna.fi-sivustolta

lomaluotto

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä TMakela, 09.08.2008.

 1. -apulaisylihammaslääkäri- Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.05.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ymmärrän, että helmillä, karaookella, murmelilla, barbeitolla ym. on huonot hampaat, koska maksalaatikkoa (-50%) ei voi purra, muttei kannata kuitenkaan maksaa matkoja ollenkaan ennen hammaslääkäriä, koska muuten menee ulosottoon. Varokaa nimetyt onnettomat kulutusluottoja, pysykää
  netissä! Maailma on kallis ja vielä inhottavampi kiusatuille. Niinkuin.....
   
 2. oletus-arvo Vierailija

  Onkohan tuo "Helmi" se yksi karvajalka äijä... ottaa kyllä "neuvosta vaarin" kun ei ole työhuoliakaan..
   
 3. Helmi1 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  517
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lapset! Nytpä täti kertoo teille totuuden. Helmi on se, jonka taskuista tuuli käy läpi ja jonka hereilläoloajasta työnantaja nyppäisee ikävästi viikoittain ainakin nelisenkymmentä tuntia, välillä ylikin. Elämän suuria kurjuuksia tasapainottaakseen Helmi toisaalta tekee myös asioita, joista te olette kuulleet vain puhuttavan. Ei, ei siellä päivähoitopaikassanne Masan Tuoppissa, vaan joskus jossain ohikiitävän selkeän hetken aikana. Ja yksi niistä on reaalimaailmassa matkustaminen. Sellainen harrastus tuo yleensä ihmiselle ihan uusia ulottuvuuksia elämään; voi mm. ottaa osaa asiaankuuluvaan keskusteluun muutenkin kuin imbesillitasolla.

  Ja nytpä samainen Helmi-täti jääkin odottelemaan, kun multinimimerkki alkaa taas syytää voih, niin hassunhauskoja tekstejään aamulääkkeistä, ylettömästä ryyppäämisestä, mielenterveyspalveluista ja Tallinnan matkoista. Pus kii puluset, älkää tuottako pettymystä!
   
 4. Barbeito Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.08.2006
  Viestejä:
  608
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaivat Helmukka selvästi verta nokkasestasi. Olet taatusti jo nyt vatkuliaivojen kohde numero uno, alkuperäinen HJN kun poistui Hollolan takametsiin sienestämään ja kaikki muutkin tolkuissaan olevat ovat kovin hipihiljaa nykyään. Odotan oikein mielenkiinnolla, minkälaisia säälittäviä hengentuotoksia nuo vatipäät saavat tuota pikaa aikaan.

  Isukkii (-vierailija-), missä olet? Kaipaan neuvojasi!
   
 5. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Maksalaatikkoa rusinoilla vai ilman, tykkään rusinoista, pullassakin. Hampaat ovat hyvät, sinulla lienee syytä olla varovainen heiluvien maitohampaidesi kanssa, varo toffeita. Meikä on matkaillut milloin missäkin, väliin taskut (omat) tyhjänä, ja väliin ei. Kaikkein mukavinta ennen olikin reissuilla kun ei tiennyt mistä huomenna kehitellään fyrkkaa, näinkin tuli muutama maa katsastettua. Oi niitä aikoja, ei ollut valmismatkoja, ne valmistettiin itse. Nyt ollaan kuin ellun kanat, ei tarvii kun nettiin pläjäyttää paikan nimi, niin taas mennään, täytyy vain miettiä menisikö Puerto de la Cruziin maaliskuussa vai huhtikuussa, josko joku voisi heittää jonkin säälinkin tänne vaihteeksi, että tietäisi sataako siellä silloin vettä vaiko lunta, onko allas lämmitetty, onko torakoita, täytyykö huoneessa kulkea reiskat jalassa, riittääkö tonni kahdelta hengeltä, paljonko kalja maksaa, voi helvetti tuota dementiaa minkä taas teki...
   
 6. terrorist Vierailija

  Pikavipit ja lomaluotot johtavat epätoivoisiin tekoihin:
  http://www.iltalehti.fi/oulu/200808148102146_ou.shtml
   
 7. yks lukija Vierailija

  Palstalla kysellään asiota Tjäreborgilta, miksi ulkopuoliset ihmiset katsovat asiakseen kommentoida toisten kysymyksiä? Eikö Tjäreborgille saisi esittää kysymyksiä, ja mitä te olette puuttumaan toisten loma- tai maksusuunnitelmiin? Pääasia että Tjäreborg vastaa kysymykseen, vastaushan tuli, sen voi lukea joku toinenkin, jota asia koskee. Turha tulla (apsettomien) arvostelemaan perhematkojen ajankohtia tai toisten rahankäyttösuunnitelmia, kun ette tunne perhettä ettekä tilannetta. Tehkää itse omat ratkaisunne, kysymyksen esittäjä on tehnyt omansa, jotka sopivat hänelle.
  Hyvää matkaa alkuperäiselle kysyjälle.
   
 8. natsille Vierailija

  Ja miksei muut kuin sinä saisi esittää mielipidettään?


   
 9. TMakela Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.08.2008
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitokset kaikille! Jokainen saa oman mielipiteensä esittää .. Minä kysyin asiasta ihan uteliaisuuttani. Asiaa me mietittiin loppujen lopuksi tosi vähän aikaa. Me ei lähdetä tänä jouluna reissuun vaan luultavasti ensi keväänä tai syksynä. Tässä on hyvää aikaa säästää rahaa ja voi sitten hyvillä mielin lähteä reissuun, kun velka ei "paina harteita".
   
 10. onnittelut Vierailija

  Loistopäätös. Ei se lomakaan maistu lomalta jos velaksi elää.
  Välillä elää vaikka kaurapuurolla niin sitten saa lomalla ottaa rennommin ;)
  Eikä joudu velkaorjuuteem ;)
   
 11. naamakainen Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mun meilestä taas loma ei maistu lomalle jos perillä joutuu nuukaileen. Pieni lomaluotto tasottaa kuluja mukavasti. Vähän kanstii säästää myös etukäteen.
   
 12. Jussi Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti