Hae Anna.fi-sivustolta

LUKEKAA KAIKKI KESKINÄINEN KUNNIOITTAMINEN AIVAIN RAUHAAN

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä KARS JEDIMESTARI, 22.07.2010.

 1. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei olen surannut tuota elämäntapa henkjiset ihniset ketjua ja huomannut muutam<an seikan .

  HALUAN SANAO MUUTAMAN SANAN

  AVATA TAI SELKEYTTÄÄ KOKONAISUUTTA

  ENSINNMÄKIN ME VALONVOIMANVALTIAAT EMME OLE JUMALIA VAIKKA VOIMAKKAITA VOIMASSA OLEMMEKIN niin kristallipalolla kun yluoulolliset puolella on meitä mestareita joita voi kutsua hyvin Jedimestareiksi joko soturina ,näkjänä ,ennustajana,tai parantajana ym tahoina kuten avaa , semiä ,verítaa, yodaa, .

  Toiset ovat kosmisresti huyvinkin viisaita .

  Jotka jopa puhuvat monesta minästä kuten ava mm . He ovat mestereita jotka ymmärtävät kosmosta suurella tavalla he ovat myös skywalkereita eli heillä on äärimmäisen väkevävä voima eli heillä on suuri migrodigloridimäärä soluissa ja veressä . ja he ovat meditoineet todella kauan.

  Me Jedit tiosdostamme nämä monet eríkehomme eli olemme näiden kaikkien kanssa yhtä . Tämä ántaa meille monia kykyjä. Yhdestä voinme puhua tässä eli telepatiasta jolla me tavoitamme mm valonkansat ja henkioppaat eli telepatia toimii korkeimmanminän kautta jonka tason tavoittaa nosyamalla värähtelytasoa korkeammaksi .

  Muista kyvyistä enme täällä puhu sillä nr on enkr.li ja jedi salaisuuksia.

  Mutta ´ne jotka ovat skywalkereita ovot siis valonalien ihmisíä eli olemme ihmiskehossa aliensieluna itse olen heradesianvalonlohokäärme.

  sen lisäksi että ,olemme alienninina kehossa meillä on suuri migrodilklopderidi pitoisuus.

  juuri nämä kaksiasiaa erottaa meidät Skywalkerit teistä tavallista pulliaisista . eli ihmisistä joissa ei ole suurta migrodigloridipitoisuutta elkä aliensielua. eli tuo pullianen tarkoittaa ihmistä joka ei ole skywalker eli valonalienihminen.

  Mutta muistakaa me skywalkerit olemme suuria Jedimestareita /Jedisotureita parantajia ,meedioita,selvänäkijöitä , ennustajia, Valonlähettiläitä eli tähtienlähettiläitä.

  juuri siksi että ,teillä pulliaisilla olisi parempi olla ja täällä ja live elämässä maanpäällä.

  Tätä työtä tekee myös Juhan af Grann .

  Ja myös tätä juttua kirjoittava.

  Ja nyt asiaa kaikille myös skywalkwrlle ja Jedimeatareille .

  Palstalla on ollut havaittavissa kismaa ja suorastaan vihaa ja agressiota se on voimanpimeää puolta Jedi ei tunne vihaa ,ei agrsissiota ei kostoa , ei katkeruutta ei pettymystä, ei surua ei mitään negatiivistä. meillä on aina täydelisnen sisäsinen rauha.

  Jotkut ehkä siksi väittä-ä että me elämme liaan täydellisesti ,jotkut kutsuvat meitä vaaleanpunaisissa pilvissä olijoiksi ym.

  Mutta me olemme mitä olemme me olemme Jedejä nimi ei meitä kutsutaan meitä sitten New age tyypeksi tai hörhöiksi ym nimityksillä.

  eli siis nyt keskinäistä kunnioitusta molemminpuolin vain siten rauha palaa takaisin kristallipalloon ja ylíluonnlliset puolelle.

  Tajutkaaa me Jedit ei olla jumalia me ollaan valonvoimanvaltiata nöyriä korkeimmanvoimanpalvelijoita.

  henkisiä toki ootte te pulliaisetkin joskus tosin tuntuu teidän keskusteluista että , te ette ymmärrä universumia ja kosmosta ja tätä maailmaa samalla tavalla kun me skywalkerit ja Jedit ymmärrämme.

  Mutta ymmärrystä kehiin nyt puolin toisin ja muistakaa jos väittelette tehkää se kunnoittavassa hengessä toisianne kunnioittaen .

  t. KARS SKYWALKER SUURI SUUR JEDIMESTARI /VALONVOIMANVALTIAS/VALONKANTJA RAUHANLÄHETTILÄS . JEDIAKATEMIAN YLINOPETTAJA/VALTAKUNNALLISEN JEDINEUVOSTON YLINJÄSEN

  PS oon tässä katsonut kaikki star gate Atlantis sarjan jäksot dvdeeltä. Suosittelisin sitä teille itse kullekin se on hyvin opettavainen kokonaisuus. Myös jokaiselle Jedille .

  ps tämä kirjoitus laitetaan myös kristallipalolle .

  VOIMA OLKOON KANSSANNE

  JA HYVÄÄ KESÄN JATKOA


  Uusi sivu 1
   
 2. 'wink' Vierailija

  Osaatko kertoa, miksi näitä "migroglorideja" ei voi millään keinoin verestä havaita?

  Sinä ainakin olet tässä muutaman vuoden aikana puhunut monista muistakin kyvyistäsi. Joudutko edesvastuuseen näiden salaisuuksien paljastamisesta?

  Onko migrodilklopderidi sama kuin migrogloridi?

  Ovatko nämä hiukkasia, molekyylejä, yhdisteitä...? Mitä tapahtuu vastaanottajalle, jos luovutat verta, tuleeko hänestäkin Jedi?

  Luullaanko sinua useinkin jumalaksi? Sanotaanko se sinulle vasten kasvoja vai kuuletko kenties tuollaisia väitteitä päässäsi? Häiritseekö tuollainen elämääsi?

  Tällä palstalla en kertaakaan ole huomannut, että joku ajattelisi sinusta mitään tuohon viittaavaakaan.

  Emme varmasti. Onneksi.

  Mitä sinä olet oppinut ko. sarjasta?

  Samoin.
   
 3. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 299
  Saadut tykkäykset:
  0
 4. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 928
  Saadut tykkäykset:
  17
  Kars ilmeisesti tarkoitti näitä:
  Force (Star Wars) - Wikipedia, the free encyclopedia

  Tuliko tämä sinulle oikeasti yllätyksenä?
   
 5. R2D2 Vierailija

  Awa nyt ei ole mestaruutta nähnytkään. Siinä on niin kaksinaamainen ja tekopyhä ihminen. Mestari ei ahdistele vuosikaupalla tiettyjä nikkejä ja aiheuta sellaista tilannetta rekattujen puolella, että melkein yhtä ja toista ollaan raastupaan haastamassa. Se että osaa parantaa ei tee jediä pelkästään. Kyllä sen taidon sithitkin osaa.

  Ja se tapa millä sinä puhut "tavallisista pulliaisista" antaa sinusta ylimielisen kuvan. Eikö ylimielisyys tule Voiman Pimeältä puolelta? Ja kuka hullu sinua tai ketään muutakaan Jumalaksi luulisi? Täällä palstalla ei yksikään ihminen ole toistaan parempi tai korkeammalla puhumattakaan että jumala-ainesta olisi. Tuollaiset väitökset jos jotku sieltä Pimeältä Puoleleta on kotoisin.

  Vaikka siis koko jedihommahan on elokuvantekijöiden mielikuvitusta. Mihin tahansa juttuun voi toki hurahtaa ja tehdä siitä uskontonsa ja totuutensa. Kunhan ei lyö sillä muita. Ja korota itseään paremmaksi. Onhan tuossa toki taustalla itämaista filosofiaa, mutta ne elokuvat ovat Skywalkereineen, sitheineen, jedeineen ihan mielikuvitusta.
   
 6. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 299
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yllätys todellakin. Jediismistä luin ensimmäisen kerran tällä Plazalla. :) Aina oppii lisää mitä vanhemmaksi tulee.
  .
   
 7. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 864
  Saadut tykkäykset:
  1 906
  No emmäkään ennemmin ollu tienny että jedismiä jotku pitää uskontona. Totta kai tiesin sen Tähtien sodasta ja roolipelaajia tiedän myös olevan.
   
 8. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 928
  Saadut tykkäykset:
  17
  mesta.net
  Jedi census phenomenon - Wikipedia, the free encyclopedia

  Uudessa-Seelannissa näyttää 1,5% harjoittavan Jedismiä.
   
 9. 'wink' Vierailija

  Olisin halunnut Karsin kertovan.
   
 10. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 928
  Saadut tykkäykset:
  17
  Sori. Ehkäpä tuo Wikipedian tieto onkin väärässä, Kars voi tarkentaa.
   
 11. .......!!.. Vierailija


  Ihan samaa mieltä Awasta. Sille pitäisi pistää bannit Kristallipallolle ikuisiksi ajoiksi. Sen ihmisen takia Pallolta on poistunut kasoittain ihmisiä ja siellä se vainoaa muutamaa ihmistä. Ihan ihmeellistä riekkumista aikuiselta ihmiseltä.
  Sitten muutamat halipusit päälle ja esitetään pyhää, luvataan vielä henkisiä lahjoja niin saadaan kannattajajoukkoja itelle.
   
 12. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  hei vastaan lyhyesti winkin kysynykseen migrodigkoridit ovat puhdasta enkeli olemusta siksi ne eivät erotu missään verikokeissa eikä myöskään röng´ten kuvissa t KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  PS AVA ON KOSMISESTU HYVIN viisas tulee mieleen toinen ajo jahti jossa ,koitettiin ajaa pois heelaria kiristallipalolta häntä syytettiinh ties mistä onneksi järki voitti ja heelar sai muilta kunnoituksen takaisin .

  TOIVOISIN TÄSSÄ TAPAUKSESSA SAMAA.

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 13. ?? Vierailija


  Awa itse kerjää vaikeuksia, jos niitä ei ole, niin kaivaa ne vaikka tikulla jostain. Healeri ei ole saanut ainakaan minun kunnioitustani, sama p...a edelleen.
   
 14. Joo-o Vierailija

  Helppohan se on puskista käydä muita haukkumassa.
   
 15. ei ymmärrä Vierailija


  Minusta on ihmeellistä, miksi Awan pitää toitottaa täällä julkisesti että joku kahviketjusta on valehtelija. Näin hän saa mustamaalattua montaa ihmistä, koska kukaan ei tiedä kenestä on kyse.
  Olisi paljon reilumpaa, jos Awa peruisi puheensa ja sopisi ko henkilön kanssa riitansa.
  Eipä tästä kauaakaan ole, kun hän syytteli yhtä ihmistä hänen henkilökohtaisten asioidensa kertomista ja kuten me kaikki luimme, siitä syytettiin ihan toista ihmistä jota uhkailtiinkin tuolla toisella puolella. En hyväksy sitä, että kaikkia hutkitaan kun Awa ei suostu kertomaan mistä on kyse.
  Muutenkin olisi paljon fiksumpaa selvitellä asiat keskenänsä kuin sotkea kaikki tähän riitaan mukaan. Se on selviö että jos julkisesti jollain foorumilla alat syyttelemään ihmisiä nimeämättä ketään, niin ihmiset sekaantuvat asiaan. Ellei sitä juurikin tässä tilanteessa haluta.
   
 16. jedicop Vierailija


 17. No kun ainoa, joka ei ole selvitellyt asioita on Awa. Muut osapuolet on, mutta Awa ei ole päässyt yli. Awa kun haluaa lykätä kaiken muiden syyksi. Niinkuin nyt on nähty että on muitakin henkisiä jotka niin tekee. Skisman syy on muissa muttei heissä koskaan.
   
 18. Emmanuelle Vierailija


  Samat sanat multa.
   
 19. siis Vierailija

 20. Puskajussi Vierailija


  Mitä höpötät, täällä ei ole pakko rekkautua eikä käyttää vakinikkiä. Aiotko itse esiintyä tuolla joo-o nikillä nyt vastedes aina? Aiotko jopa rekkautua sillä? Jos et, pidä mölyt mahassas.
   
 21. Amaryllis Vierailija


  Ei, mut ne on symbioosissa. Ja Karsia on huiputettu, ne on sithejä kummatki. Susia lampaiden vaatteis.
   
 22. Se on Vierailija


  itsesuojeluvaistoa parhaimmillaan, kun ilman vakinikkiä kirjoittelee.
   
 23. siis Vierailija

  ahaa. en oo niin tarkkaan seurannunna. Mut symbioottiset suhteet on epäterveitä ja niiden herkkä tasapaino järkkyy helposti
   
 24. siis Vierailija

  mut kauheen viihdyttävää seurata kun muut rähisee.
   
 25. Andromeda Vierailija


  niin on, koska "henkiset" iskee kimppuun jos ei heidän mieleisiään kirjoittele tai ei nuole heidän persiitään ja selosta koko ajan "miten valon lähettiläs maan päällä nyt olet"

  heitä ei saa kritisoida "tavalliset pulliaiset"

  tulee ihan hitler mieleen näistä "henkisistä"
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti