Hae Anna.fi-sivustolta

Luksuskohde

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Kreikassa?, 12.06.2005.

 1. Kreikassa? Vierailija

  Olemme menossa häämatkalle ja arvoimme kohteen. Kreikka tuli, ja matkabudjettimme on 4000-5000e.

  Onko Kreikassa mitään niin sanottuja luksuskohteita? Tai parempia paikkoja?
  Ehkä sellaisia joita varakkaat kreikkalaiset itse suosivat lomakohteinaan. Tuleva mieheni ja minä emme halua mihinkään turistirysään häämatkalle, ei juoppoja eikä metelöintiä. Ei torakkahotelleja ;)

  Saa olla kaupunki, ranta tai saari. Pääasia että saamme nauttia toisistamme ja hyvästä ruuasta ylellisessä ja miellyttävässä ympäristössä. Raha ei siis ole (kerrankin) este.
   
 2. Cinderella Vierailija

  Valitsisin Santorinin. Niin ja muuten.....torakoita voi olla myös luxushotelleissa :) Me oltiin kerran 5 tähden hotellissa Kyproksella ja sielläkin niitä oli. Nousivat viemäristä ylös.....
   
 3. Foibos Vierailija

  Santorini. Kalderan reunalla on monia upeita honeymoon-hotelleja, jonne paikalliset lähtevät usein häämatkalle.

  Tässä muutamia hotellien nimiä. Googlella varmaan löytyy niistä lisätietoa netistä:

  - Astra apartments & suites (Imerovigli)
  - Esperas Traditional Houses (Oia)
  - Hoemric Poems (Firostefani)
  - Ikies Traditional Houses (Perivolas Oias)
  - Sun Rocks (Fira)

  Jos joku muu paikka kuin Santorini kiinnostaa sinua, niin kerro mikä. Minulla on hotellikirja Kreikan luksus-hotelleista ja voin sieltä katsoa vinkkejä sinulle.
   
 4. pamela Vierailija

  lomaileeks rikkaat kreikkalaiset siellä myös? missä paris hiltonin kihlattu paris latsis perheineen lomailee? ateenassako? hän on rikkaasta laivanvarustajasuvusta.
   
 5. Matkatoim. virk. Vierailija

  Nämä suomalaisten massalomakohteet ei tosiaankaan ole Kreikan luxuspaikkoja, vaikkakin Santorinin pari kylää on kauniita ""auringonlaskupaikkoja"". Ateenan ympäristössä ja Pohjois-Kreikassa on ihania pikku saaria joissa tosiaan paikalliset lomailee. Katso netistä luxury villa of Greece hakusanoilla.
  En muista oasoitetta...varasin asiakkaillemme juuri pari viikkoa sitten tällaisen, itse käytin Kreikan agenttiamme, joten en varannut netistä suoraan. Kalliita ne on, mutta nissä on kaikki, näköalat, varustetaso, palvelua, jne jne myös yksityisyys on taattu. Italia, Ranska ja Espanja vie kyllä luxusloma pisteet kirkkaasti välimeren valtioista, mutta kyllä Kreikassakin löytyy ihania paikkoja. Peloponnesoksen alueella on paljon, lisäksi saaret Mykonos,Fokida,Evia ,Ios ja Viotia ovat rauhallisia saaria. Netin kautta voit varata, mutta vadi kaikki kirjallisena ennen kuin maksat.
   
 6. ??? Vierailija

  Eikö toi Mykonos ole homo&lesbopaikka????
   
 7. Foibos Vierailija

  Ne kreikkalaiset tuttavani, jotka eivät ole lähteneet ulkomaille häämatkalle, ovat yleensä menneet Santorinille. Viikon verran ovat loikoilleet sviitissä kalderan reunalla ja nauttineet kuulemma kovasti olostaan. Toki muuallakin on hyvin häämatkakohteita, mutta Santorinilla ainakin saa nauttia upeista maisemista.

  Mykonokselta löytyy myös luksushotelleja, mutta en kyllä kuvailisi Mykonosta (tai Iosta) rauhalliseksi saareksi... Mielumminkin se on kreikkalaisten nuorten bailupaikka.
   
 8. Jorse Vierailija

  Kyl määki Santorinin rinteeseen häämatkalle menisin. Kreetan Eloundassa on aidattuja luksushotelleja presidenttitason vierailuja varten.
   
 9. sarita Vierailija

  Hydra, Spetses, ne mm. ovat ns. parempia kohteita ja maailman hyvinvoivien suosiossa. Samoin Peloponnesos ja Kreikan manner yleensäkin.
  Paras etsiä apikka jossa ei ole vaaraa suomalaisista juopoista... eivät mitenkään kohota loman viihtyisyyttä.
  Myöskin Kreetan Eloundassa on yksi hyvä iso hotelli johon muistaakseni pääsee myös valmismatkalla.
  Siinä mm. M. Ahtisaari on lomaillut. Kreetalla sen itäosassa on laadukkaampia paikkoja ja lomailijat tietysti myös.
  Lefkaksella on hotelli Ionian Blue jota suosittelen, löytyy Aurinkomatkoilta.
  Mutta... unohtakaa esim. Kreetan länsiosa... se on juuri ""kauhunpaikkaa...""
   
 10. Sarita jatkaa Vierailija

  Unohtui Karpathos... se on tasokkaampi.
   
 11. Sarita Vierailija

  Matkatoimistovirkailija on täydentänyt hienosti parempien paikkojen listaa. Evia on sitä ja se on kreikkalaisten suosiossa ja mm. tasokkaiden englantilaisten.
  Muut maat kuin Kreikka johtavat tasossa ilman muuta. Italia... Sardiniakin...
   
 12. foibokselle Vierailija

  mutta ne ovat ilmeisesti vain tavallisia kreikkalaisia, Santorini ei ole mikään luxuskohde.
   
 13. Foibos Vierailija

  No en tiedä, missä menee raja tavallisen ja rikkaan kreikkalaisen välillä, mutta itse tavallisena suomalaisena en maksaisi 300 e/yö hotellista ;-)

  Mielestäni aloittajan kannattaisi miettiä, onko tärkeämpi asia kohde vai hotelli. Eli aikovatko viettää koko loman hotellissa vai haluavatko myös muuta toimintaa/maisemia. Kyllähän upeita luksushotelleja on monessa paikassa, mutta niiden lähistöllä taas ei välttämättä juuri muuta ole (upeita maisemia tms.) Ateenasta tietysti löytyy paljon nähtävää, joten mikäpä sitä estää menemästä vaikka Hotel Grande Bretagneen tai Hiltoniin. Niistä ei ainakaan suomalaisia öykkäreitä löydy...
   
 14. kommentti Vierailija

  Ovat menossa HÄÄMATKALLE ja se on pikkasen eri asia kuin tavallinen 30 vuotta aviossa olleiden rantaloma!!! ja kaikki ei yksinkertaisesti tykkää örveltävistä kanssamatkustajista ja ""plataniastyylistä"".
   
 15. Santorini Vierailija

  Olimme häämatkalla Santorinilla ja suosittelen!!!
  Ihana auringonlasku, hienot maisemat, hyvää ruokaa, ranta jne.
  Täydellinen paikka nautiskeluun ja tuoreesta avioliitosta nauttimiseen.
   
 16. santis Vierailija

  Santorini on tosi tavallinen kohde, sinnehän kaikki menee... eli se ei ole todellakaan mitänä luxusta!
  Itse olimme Caprilla ja oli luxusta!
   
 17. joopajoo Vierailija

  mntjaha... ihan joka jätkä ei mene niihin oian rinteeseen hakattuihin uniikkibuduaareihin. kamarin hikikamareihin kylläkin, ja mielellään sinnekin.
   
 18. No en kyllä mainostaisi Karpathosta minään luksuskohteena. Ihan samalainen kreikkalainen paikka se on kuin muutkin meikäläisten matkanjärjestäjien tarjonnassa olevat Kreikan saaret.

  Siinä on luksus kaukana, kun jonotat kolme varttia sinne lentokentän ainoaan, melko saastaisessa kunnossa olevaan yksisylinteriseen vessaan...
   
 19. santis Vierailija

  Ainoa santorinin matkani oli Oiassa ja kallion sisällä asuttiin. Mutta saari on kovasti ylimainostettu. ja etenkin nyt kun nuoriso on sen vallannut, taso on laskenut. 25 vuotta sitten se oli vielä inhimillinen.
   
 20. joopajoo Vierailija

  mutta nuorenahan sitä yleensä häämatkalle mennään. ja lähinnä hotellihuoneessa majaillaan. ei turismot joka sokkeloon ujuttaudu oiassakaan. kyllä mun mielestä santorinin kämpän ikkunoista on parhaat häämaisemat. tietysti jos korpeen haluaa eristyksiin, niin sitten muualle.
   
 21. pariskunta-75 Vierailija

  Mekin etsitään rauhallista&mukavaa kohdetta joten en viitsi aloittaa uutta ketjua aiheesta. Emme ole olleet Kreikassa aiemmin. Kosille emme halua, mantereelle tai saarille. Emme pidä rantaelämästä vaan lomakohde saisi olla mahdollisimman suuri kaupunki, eli ei kylä.

  Eikö toi SANTORINI ole Agia Napan kaltainen BILEpaikka?

  Entä millainen paikka on Parga? Se näyttäisi olevan mantereella.

  Mikä sen saaren nimi jossa näkee merikilpikonnia?

  Mitkä alueet ovat maanjäristysalttiita alueita?
   
 22. Alkuperäinen Vierailija

  Kiitos vinkeistänne.

  Ei hotellin tarvitse varsinaisesti olla mikään luksus, kunhan ympäristö on fiksua ja ihmiset siistejä ja paikkakunnalla olisi jotain ylellisiä kauppoja, ravintoloita tai herkkuliikkeitä.
   
 23. Saritalle Vierailija

  Suomalainen juoppo ei käy Saritalle, mutta
  ulkomaalainen taas kelpaa hyvinkin. Jokaisessa
  paikassa on humalaisia lomalaisia, siitä ei pääse
  mihinkään. Ja suomalaiset ovat yleensä sieltä
  siistimmästä päästä.
  Hitto, että vituttaa nämä tämmöiset Saritat
  mielipiteineen.
   
 24. Foibos Vierailija

  Alkuperäiselle:
  Mitenkäs olisi sitten Ateena? Joku romanttinen hotelli Syntägmalla tai Plakalla. Ateenassa riittää monen tasoista shoppailua ja nähtävyyksiä. Romanttista illallista voi viettää vaikkapa Likavithos -kukkulalla sijaitsevassa hienossa ravintolassa ihaillen auringonlaskusta ja Ateenan välkkyvistä valoista. Kolonakilla taas voi shoppailla ylellisissä putiikeissa. Ateenassa on kyllä paljon rumuutta ja epämääristä porukkaakin, mutta toisaalta se on myös romanttinen ja ylellinen kaupunki.

  Jos Santorini tuntuu tuppukylältä, niin yksi paikka vielä tuli mieleeni... Nafplio. Sinne menevät monet ateenalaispariskunnat viettämään romanttista viikonloppua. Ei siellä varsinaisesti ylellisiä kauppoja ole (kuten esim. Ateenassa), mutta muuten Nafplionissa on tunnelmaa: upeat maisemat, hyviä ruokapaikkoja ja herkkuliikkeitä, nahtävyyksiä lähellä jne. Nafplionin hienoin hotelli taitaa olla Nafplia Palace Hotel & Villas, joka sopii häämatkalaisillekin.
   
 25. zagoria Vierailija

  Luksuskohteita voisi löytyä esimerkiksi osoitteesta:
  http://www.yourgreece.gr

  Sieltä löytyy tietoja pienistä tunnelmallisista hotelleista ympäri Kreikkaa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti