Hae Anna.fi-sivustolta

Luotettava nettiapteekki?

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Varaton mies, 26.03.2010.

 1. Varaton mies Vierailija

  Ajattelin tilata netistä omia reseptilääkkeitäni, mikä on kyllä täysin laillista. Ulkomaiset apteekit myyvät niitä paljon halvemmalla mutta mihin niistä voi luottaa? Kertoisiko joku kokemuksistaan, sillä jotkut näyttävät olevan täysiä huijareita, mutta olen vakuuttunut että aivan seriöösejäkin on. Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä. Samalla ehkä päästään vaikuttamaan suomalaisten apteekkien mielivaltaiseen hinnoitteluun. Joistakin reseptilääkkeistäni ei edes saa kelakorvausta, ja olen nähnyt että niitä myydään tosi paljon halvemmalla ulkomailla, mutta keneltä uskaltaa tilata?

  Lisäyksenä vielä, ettei nyt ole ollenkaan kysymys huumaavista tai muista mömmöistä!
   
 2. plöö Vierailija

  Lääkkeitä on laillista tilata vain EU-alueen sisäpuolelta. Euroopassa näitä laillisia nettiapteekkeja ei ole paljon. goldpharma.com on ainakin yksi joka oli ainakin muutama vuosi sitten luotettava, en tiedä onko enää.
   
 3. wanda Vierailija

  Eilen luin tullin sivuilta, kuinka lääkkeitä voi tilata Suomeen ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon. Sekä tullin näkökulmasta, että omien oikeuksien (että osaa etsiä ne lailliset ostopaikat tai sellaiset, jotka eivät huijaa)

  kannattaa siis lähteä tullin nettisivuilta liikkeelle ja sieltä sitten lukea "ostaisinko internet kaupasta" tiedosto (löytyy pudotusvalikosta 'yksityisille' ja sieltä 'netistä ostaminen'
   
 4. Shaler Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.05.2018
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voit ostaa lääke ilman ennalta reseptiä et heidän online-kuuleminen tämä apteekki on lisensoitu Britannian hallitus http://www.europetabs.com
   
  Last edited: 23.07.2018
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti