Hae Anna.fi-sivustolta

luottotiedottomalle pikavippi

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä syster, 20.07.2008.

 1. Erkki1 Vierailija

  Niin juuri, Sinun kaltaisesi yhteiskunnan "mätäpaise" soisi kärventyvän helvetintulessa. Tuolla maksamatta jättämis menttaliteetilla ei pitkälle pötki. Jossain vaiheessa tulet olemaan niin kusessa velkojesi kanssa, että sinulta ulosmitataan vielä eläkeläisenäkin; jos et sitten jo satu olemaan ns."hulluneläkkeellä" kertomuksestasi päätellen en sitä yhtään ihmettelisi. Harmi ettei nykyään ole enää velkavankeutta, jonne hyvin joutaisit suota kuokkimaan, kun olet vain iso menoerä ja rasite yhteiskunnalle.
   
 2. projerkku Vierailija

  Ilman muuta, lainaamisessa on puolensa, hyvät ja huonot, mutta luottotiedottoman on mahdotonta saada lainaa pankista tai yksityiseltä. Kaverin puoleen kääntyminen kuitenkin kannattaa aina ja ohjeita voi lukea vippinurkka.fi kautta joka tarjoaa fiksuja vinkkejä lainaajalle, oli luottotiedot tai ei.
   
 3. nakkeijo Vierailija

 4. RituTuuli Vierailija

  Ehkä jos on menettänyt luottotiedot niin kannattaisi kyseenalaistaa oma taloudenhoito. Mikäli pikalainaa tai pikavippiä on kuitenkin ottamassa, kannattaa vertailla pikalainat ja ottaa haltuun kokonaiskuva pikavipin hinnasta (esim täältä). Esimerkiksi todellinen vuosikorko kertoo usein hyvän todellisuuden siitä minkähintaista lainaa on hakemassa.
   
 5. pikavippi_heti Vierailija

   
 6. Ferratum Vierailija

 7. joni Vierailija

 8. helppoo rahaa bro Vierailija

  Jos oot jo muutenki menettäny luottotiedot nii ei oo mitää ideaa ottaa pikavippei. Ota mieluummi vaa pientä lainaa jossa on korkoo vaa joku 1%. Niit sivui on monii mut ite oon käyttäny sellasta ku KeraPro. Toi sivu ei kysy mitää luottotietoi ja mulla on toiminu iha hyvi. Tos viel linkki http://kerapro.fi
   
 9. Ei pikavippiä Vierailija

 10. netiki Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.08.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lainaa netistä ilman vakuuksia - http://credit24.com Palvelu oli nopea ja sujuva. Rahan sain tililleni puolessa tunnissa.
   
  Last edited: 17.09.2017
 11. Minni Vierailija

  Tarvitsen sairaalaan menoon ja leikkaukseen n. 3000 euroa. Velkasaneeraus joka loppuu 2017. Mutta kestää 3-5 vuotta ennenkuin nimi on puhdas. Mikä neuvoksi?

  Sukulaisilta ei apua. Ja Leikkaus ei odota nytkin on jo kiire. Auttakaa
   
 12. vierailija Vierailija

  Jos hakijan luottotiedot eivät ole kunnossa, netistä ei saa vakuudetonta lainaa. Tämä sanotaan selvästi jokaisen lainan ehdoissa. Mutta on yksi keino, jolla se ehkä irtoaa: käytä rinnakkais- eli yhteishakijaa. Moni laina hyväksyy yhteishakijan käytön, mm. Lendo. katso täältä: http://haelainaa.biz/lendo-edullinen-laina/
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti