Hae Anna.fi-sivustolta

Luuseri-maisteri

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä luuseri-maisteri, 30.05.2007.

 1. "tsemppia tosiaan!omalla kohdallani tilanne ratkeaa tod nak jonkin sortin taydennyskoulutukseen. koskaan en kellekaan suosittele tosin valtiotiede/humanisti-aineita!"

  En minäkään suosittele kennellekään en ainakaan omille lapsille kauppaopistoa eli nykyistä ammattikorkeakoulua. Jos rahkeet riittää, niin kannattaa opiskella niin pitkälle kuin mahdollista.

  Maailma muuttuu eikä mikään ole kiveen kirjoitettu. Muistan 80-luvun ajat. Silloin ainakin sen aikaisessa työpaikassani (vientialan yritys) oli kielenkääntäjä.
  Tein yrityksessä puhtaaksikirjoitushommia monella kielellä. Sen takia välistä harmittaa, että en ole hakeutunut alan koulutukseen.

  Hurahdin subbarin Tuhkimotarinasarjaan ja innostuin aiemmin hylkimästäni espanjan kielestä. Miten ihanaa olisikaan mennä suomi24/telenovelat linkin kautta nettisivuille ja katsoa läppärilla kaikki sarjat ilman tekstitystä.

  Sarja on saanut suuren suosion Suomessa. Ehkä joku keksii tuosta itselleen hyvän lisätienistin.

  Kaikki tiedekunnat ovat tarpeen. Kyselin eilen pääsykokeisiin paahtavalta lapseltani mitähän tenttikirjoissa lukisi, jos hän hakisi teologiseen tiedekuntaan. Haaveilin avoimen yliopiston opinnoista ko. tiedekunnassa viime vuosikymmenellä. Sitten elämäntilaneeni meni uusiksi. Asia riipoo vieläkin. Googletin tänä aamuna Ellien Lukupiiri palstalle tietoa surukirjallisuudesta. Jos aikaa olisi, tekisin monta mukavaa asiaa. Mutta enkä sitten joskus eläkkeellä.

  Yritin googlettaa hospice työyhteistöstä tietoa, mutta asia jäi kesken. Ehkä hoitoalan ihmiset kertovat lyhyesti tuosta asiasta. Minua se kiinnostaa kovasti.
   
 2. risitiinnaulitut Vierailija

  "Raivostuttaa kuunnella noita tekopyhiä hymisijöitä, joille on käynyt tuuri, ja jotka sen perusteella kuvittelevat olevansa jotenkin erityisen hyviä ihmisiä."

  Voiko tätä enää kauniimmin kiteyttää?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti