Hae Anna.fi-sivustolta

Lyhyehköt iltaan

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Aseita ja ruusuja, 12.10.2017.

 1. Aseita ja ruusuja Vierailija

  Minkähän näköinen mies tähän kuvioihin jää seuraavaksi pyörimään? (Enemmän kuin yksi hauskanpito kerta) Onko joku tinder vai baarituttavuus vai onko ennestään tuttu?
   
 2. Helky Vierailija

  Baarituttavuus, vaaleanpuoleinen, pitkähkö, hoikka näyttäisi olevan. Ei kovin kauaa mene, kun tapaatte. Tinder ei oikein nappaa nyt, mutta kokeilehan myöhemmin.

  Olen nähnyt keikoillaan tänä vuonna
  vaaleahkon (kiharaa, alun perin ruskea) musiikkimiehen, joka lämmin ja iloinen. Viimeksi viikonloppuna; sain halauksen ja poskisuukonkin. Mitä näkyy meidän välillä/välille nykyään? Entä tulevassa?
   
 3. Aseita ja ruusuja Vierailija

  Kaveruutta. Kiireiseltä vaikuttaa tää mies. Kyllä tässä säpinällekkin on mahdollisuus ja muutaman kerran niissä merkeissä tavata. En saa häntä sitoutumiskykyiseksi.. ainakaan vielä. Tie vie miestä. Mutta jos haluat jotain kevyttä niin sitä kyllä saat. Älähän kuitenkaan särje sydäntäsi ;)
   
 4. Torstain toiveet Vierailija

  Minulle voi katsoa omaan ketjuuni.

  Arkisista kuvioista tulee. Näkyy kaupan piha, jossa kääntyy puoleesi juttelemaan. Olisiko joku perjantai-ilta, kun vähän alkavan viikonlopun fiilikset. Tummat hiukset, vähän pörröiset, pitkähkö, hoikka, musta takki. Jotain koruja. Valloittava hymy ja muutenkin, välittömän oloinen. Teille tulee juttua ja juttu jatkuu jonnekin sisätiloihin. Jotain kuviota tästä syntyy, mutta en näe onko kuinka pitkä-aikaista. Tuskin sentään vielä tämän viikon perjantai, mutta aika lähellä tuntuu olevan kuitenkin ajallisesti.
   
 5. Aseita ja ruusuja Vierailija

  Kiitos. Ihan mahdollista, mutta varmaankin tapahtuu jonkun baarin edessä tupakkapaikalla :D kyllä varmaankin juuri joku pörröpäinen rockmies. Sellaisiahan mulla pyörii.
   
 6. Aseita ja ruusuja Vierailija

  Katsoin ketjuusi
   
 7. Torstain toiveet Vierailija

  Kiitos! Jätin sinulle sinne yhden kysymyksen jos vielä jaksaisit sen tarkentaa niin olisin kiitollinen.
   
 8. Aseita ja ruusuja Vierailija

  Vastasin siihen. :)
   
 9. Sitruunamelissa Vierailija

  Baari tms paikka missä kohtaaminen. Jollakin tavoin tuttu, mutta ei teillä ole ollut fyysistä ennen. Ristiverinen, vähän vallattomat hieman pitkähköt hiukset. Romanssina näkyy, joka ajoittuu tähän talveen. Alkaa tämän vuoden puolella.

  Kerrotko mulle samaan aiheeseen. Pysyvään en jaksa uskoa, siis että vielä tänä vuonna tulisi, mutta jotain muuta ehkä?
   
 10. Aseita ja ruusuja Vierailija

  Jokin vielä kipeä juttu sulla takana. Jollain tasolla et ole ihan vielä uuteen valmis. En tähän seksiäkään saa kun näkisin, että et olisi yhdenillanjuttujen harrastaja vaikka läheisyyttä kaipaatkim. Flirttiä, mutta hyvin kevyttä sellaista. Ja ajankohtana pikkujoulukausi. Kyllä siinä joku tummahiuksinen mies enemmänkin yrittää, mutta yrityksen tasolle jää. Vakavaan suhteeseen annetaan vain, että se kyllä tulee kun on sen aika. Et jää yksin. <3
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti