Hae Anna.fi-sivustolta

Lyhyt vaihtoaika Pariisi-Miami

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Miamia13, 27.01.2013.

 1. Miamia13 Vierailija

  Lennämme Helsingistä Pariisin kautta Miamiin, ja CDG:n kentällä meillä on koneen vaihtoaika nihkeät 1 h 05 min. Ja tietenkin pitää vaihtaa terminaalista toiseen. Tiedättekö, onko mahdollista pyytää etukäteen saapumisportille vastaan lentokenttävirkailijaa, joka ohjaisi meidät jotain pikareittiä oikealle lähtöportille? Olemme reissanneet paljon (emme kuitenkaan kyseisellä lentokentällä ole käyneet), eikä oikean lähtöportin löytäminen varmastikaan olisi ongelma, JOS aikaa olisi enemmän kuin tuo 65 min.
   
 2. SeijaT Vierailija

  Pariisin CDG on muuten varsin tuttu, mutta vaihtanut en siellä ole. Monet tutut "kehuvat" CDG:tä paikaksi, jonne matkatavarat varmimmin jäävät tiukoissa ja vähemmänkin tiukoissa vaihdoissa. Eli kannattaa miettiä, mitä ottaa käsimatkatavaraan mukaan.

  Joillakin kentillä, mm. Münchenissä ja Amsterdamissa, on tiukoissa vaihtotilanteissa ollut virkailija putken päässä odottamassa ihan pyytämättä ja yllätyksenä ja vienyt jatkolennolle. Näissä tilanteissa on tosin ollut kyse minimivaihtoajasta tai hieman myöhässä olleesta ensimmäisestä lennosta.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti