Hae Anna.fi-sivustolta

Maanantaivaihtoja :)

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Revontuli, 11.05.2020.

 1. Revontuli Vierailija

  Moikka! Maanantain mittaan vaihtelisin mielelläni.

  Mua kiinnostaa rakkaus. On/off - touhu, onko tästä mahdollista kehittyä jotain syvempää haluamaani? Entä aivan uusi kovin samanhenkiseltä vaikuttava tuttavuus?

  Lisäksi vähän kiinnostaisi myös työasiat, kesäksi suunniteltu työrupeama johon oma suhtautuminen ristiriitaista. Miten onnistuu ja mitä tähän näkyy?

  Mihin sulle katson? Kiitos aidoista vaihdoista :)
   
 2. Rräntää Vierailija

  On Of Pilviä syntynyt taivaalle, viestein lähestyy uudestaan, tunteista ei selvää,verkossa useampia kaloja sinulla hänellä ? Anna aikaa jos shoppailet näissä asioissa :)
  Samanhenkinen vahvatahtoinen nainen vierellä ja lukenut henkilö sinäkö? vastoinkäymisiä tapaamisten suunnittelussa.Anna aikaa tutustu älä heti luovuta .
  Hylkäätkö sopimuksen, työ voi olla itsenäistä kun olet yksin.Viestiä työstä.

  Arjen piristystä ?
   
 3. Revontuli Vierailija

  Kiitos sinulle.

  Piristystä on kyllä, mutta tällä hetkellä toisaalla, mielestäni kokonaan eri elämänalueella kuin mihin sitä kaipaat.

  Kaipaamasi piristys on ajallisesti aika lähellä, kipinöitä parissakin paikassa ja lähellä sellainenkin millä mahikset roihahataa liekkeihin ja tuoda arkeen iloa muutenkin kuin pienenä piristyksenä.

  Sellainen viba tähä tuli, että pään kääntämistä vaatii sinulta että tämän piristyksen näet ja koet niin hyvänä kuin se voi olla.
   
 4. Unelma Vierailija

  Huolet näkyy päällimmäisenä, onkohan kysymys rahasta, vaikuttaa jopa unen laatuun. Odotat mieltäsi vaivaavaan kysymykseen, mikä se sitten onkaan, menestyksekästä lopputulosta. Näkyvillä on tapahtumia menneessä joihin olet saanut apua luotettavalta taholta, ystäviltä,kenties. Sait rakkautta tihkuvan yhteydenoton, et kuitenkaan oikein usko siihen. Näin on nyt ehkä parasta sillä lähitulevassa viihdyt omiksesi ja kotona. Tämä lähtee omasta halustasi, ei ole ainoastaan vallitsevasta yleisestä tilanteesta johtuvaa. Tämä ei ole jatkuvaa sillä pääset pois tilanteesta missä nyt olet ja rakastava mies odottaa tien päässä. Voisi olla kohtalaisen kookas mies,ehkä vaalea tai ristiverinen. Esteitä näkyy, mutta apua saat kun pyydät. Valinnan kortti, koskee parisuhdetta. Kortit näyttää, kallistut vanhemman puolelle, mutta nuorempikin on kiinnostava.

  On/of touhu on sitä kun mies harkitsee tarkkaan. Olet hänen mielessään.
  Uusi tuttavuus, onko yrittäjä.Näkyisi kuinka teillä olisi yhteityökumppanuus. Tällä miehellä ollut jotakin muutoksia, muutto tms. tai harkitsee sellaista. En sanoisi tätä kovin mahdolliseksi vaihtoehtona.
  Työasiaan mietintää toisen vaihtoehdon suhteen.

  Minulle katsotko taloudellisia järjestelyjä asunnon ja kesäpaikan suhteen. Suuria suunnitelmia ja useita vaihtoehtoja, sukulaiset mukaan lukien. Onnistuuko haaveet vai unelmoinko turhaan? Kiitos jo nyt Sinulle.
   
 5. Sateenkaaren alla Vierailija

  Hei! Toivottavasti et lannistu, kun sanon ettei näistä vielä kumpikaan tarjoa sinulle pidempiaikaista parisuhdetta. Tämä on off tulee aika sotaisinkin energioin välillä. Sama henkinen mies näkyy rauhallisempia energioina. Lähitulevassa näkyy tyydyttävää tunnetta, mutta sitä seuraa surua. Joskus on vaan niin, että yrityksistä huolimatta, tilanne ei ole vielä oikea. Vierelläsi asettuu mies, ei kumpikaan näistä, myöhemmin tänä vuonna.
  Työrupeamasta jää vähän ristiriitainen olo, ota se opin kannalta. Saat siitä jotain missä voit ottaa opiksi. En tiedä mikä muutoin on työtilanteesi, mutta loppu kesään/alku syksyyn näkyy hyviä fiiliksiä.

  Katseletko minun kesäni ja syksynä kulkua. Olen ollut raskaissa energioissa talven/kevään aikana. Työstettöviä asioita työn alla. Ystävyyssuhteet vähän mietityttää eikä kumppania ole. Loman alkuun ei ole enää kovin kauaa.
   
 6. Sateenkaaren alla Vierailija

  Vielä haluan lisätä, että tämän on off miehen kanssa on vetovoimaa. Mies tuntuu tilanteen hallitsijalta. Hän välillä kääntää selkänsä sinulle, mutta ei sitten pysy erossakaan.
   
 7. pax Vierailija

  On/off-touhussa edestakas liikettä, mahdollisuus on, mutta tie onneen voi olla raskas. Samanhenkisen kanssa tulee jokin este, joka vie tilanteen hankalaksi. Onnellisena sinut kyllä näen tulevassa, mutta en ole varma onko se tämä on/off-kaveri vai joku muu.

  Työrupeama opettavainen, avaa sinun ajatusmaailmaa, tärkeä jatkon kannalta, jotta tiedät tarkemmin mitä todella haluat työelämässäsi tehdä.

  Vaalean naisen kanssa erittäin hyvää kommunikaatiota, lämmin vuorovaikutus molemminpuolin, vaikuttaa juuri siltä, mitä olen aina etsinyt vierelleni. Pieni epävarmuus itsellä kuitenkin vanhojen huonojen kokemusten takia muiden naisten kanssa, mutta pyrin välttämään negatiivisuuden tuomista tähän. Avoimuus on kuitenkin ollut erittäin tärkeää ja hienoa molempien mielestä välillämme. Miltä näyttää, eteneekö tapaamiseen, kun työkuvioilta ehdimme ja korona hellittää?
   
 8. Revontuli Vierailija

  Tulin tähän väliin kertoon, että en oo teitä unohtanut ja katson taas takaisin kun on rauha katsoa :)
   
 9. Revontuli Vierailija

  Kiitos, en lannistu :) on/off miehen kanssa on ihan todella hyviä hetkiä mutta vaikuttaa haluavan sekä vakaan parisuhteen että muutakin joten todennäköisesti olet hyvinkin oikeassa.

  Heti sun nimimerkistä tulee kuva, että olet todellakin sateenkaaren alla ja pitäisi valita suunta, kumpaa sateenkaaren päätä kohti lähteä. Tiedät kyllä ja valitset oikein, mutta päättämättömyys on se raskas energia mistä kirjoitit. Itselläsi on avaimet siitä jatkaa valitsemaasi suuntaan.

  Ystävyyssuhteisiin, ota aikaa itsellesi. Siellä sateenkaaren päässä on aarre mutta sinne on vielä vähän matkaa. Hopeanristiverinen mies ja paljon asioita, joita olet toivonut mutta kuten sanottu, vielä on matkaa. Matka on enemmän henkinen kuin fyysinen ja kun ne sun onnen avaimet tulee käyttöön, hyviä asioita alkaa löytyä ja ne alkaa jotenkin kertaantua.

  Loppuun tulee vain "luota" hyvin selvästi.
   
 10. Revontuli Vierailija

  Kiitos. Tähän mennessä on/off touhussa ollut juuri tuota, ihanat ja antoisat pätkät vuorottelee ihan päinvastaisen kanssa. Ja oon itsekin epävarma pystynkö luottamaan vaikka tiedän että se olisi edellytys, toisaalta hyvien pätkien takia en haluaisi luopua, kun niissä toimii suunnilleen kaikki.

  Vaaleaan naiseen tulee lyhyesti "anna mennä!" kehittämällä pelkoja ja estoja siihen luot itse jarruja ja kiviä kenkään. Tulee kuva vaunujen tai kärryjen jarrusta joka vetää maahan vanaa. Eli jos annat mennä tuli mitä tuli nauttien kaikesta hyvästä ja laittaen vähemmän painoarvoa todellisille tai lähinnä kuvitelluille huonoille jutuille, jutulla on hyvät mahikset. Ihan kuin olisit itse suurin jarru jutun onnistumiselle.

  Tää ei ole nähtyä vaan itse koettua, mutta jarruttamalla pystyy todella pilaamaan hyvänkin suhteen - pelot alkaa tavallaan muuttua itseään toteuttaviksi.

  Joskus asiat vaan on just niin hyviä kuin ne vaikuttaa. En muista koska viimeksi olisi tullut näin hyvät energiat.
   
 11. Revontuli Vierailija

  Kiitos sinulle ja pahoittelut kun meinasit jäädä välistä. Palasin katsomaan ketjua ja huomasin viestisi jääneen välistä.

  Näistä kesäpaikka johon liittyy sukulaisia tai muita ihmisiä vaikuttaisi tunnetasolla tärkeämmältä. Se suurimmalta osin onnistuu, jokin kirsikka jää kakun päältä puuttumaan mutta kun miettii oikeasti tärkeitä juttuja se ei haittaa. Useampiovinen rakennus, 2 ovea näkyy jossa perinteisen malliset kuistit.

  Asuntoasiaan ensihätään kompromissia jonka kanssa pystyt elämään, mutta toteutuu myöhemmin ja erilaisena kuin nyt haluat. Loppujen lopuksi parempi näin, nyt haluamasi ei olisi tulevassa enää sulle yhtä hyvin mieleen.
   
 12. pax Vierailija

  En koe mielestäni jarruttavani. Jotenkin, kun teen itse aloitteita johonkin suuntaan, niin en oikein saa vahvaa vastakaikua joillekin asioille, esimerkiksi juuri tähän tapaamiseen liittyen. Ehkä tarvitsee aikaa vielä kypsyä tämä meidän juttumme, että tämä nostettaisiin kunnolla puheenaiheeksi. En tiedä menikö sinulta ohi, mutta näkyykö sitä tapaamista meidän välille?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti