Hae Anna.fi-sivustolta

Maantieteelliset ulkonäköpiirteet Suomessa?

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä mielenkiinnosta vaan, 17.08.2011.

 1. vierailija Vierailija

  Vai Joensuussa upeita naisia? Ehkä jotkut. Lyhyitä pohjoiskarjalaisia, siis savokarjalaisia lylleröitä monet. Itse tulen Jyväskylästä, ei ole hiertyneet sieraimet, hampaat kunnossa, 170 cm pitkänä tunnen itseni pitemmäksi kuin suurin osa joensuulaisista naisista. Monet miehet ovat pituisiani. Myös joensuulainen ex-mieheni kehui jyväskyläläisiä paremman näköisiksi kuin joensuulaisia.
   
 2. vierailija Vierailija

  Hauskoja huomioita, mikä ettei, mutta ruotsinsuomalainen on Ruotsissa asuva suomalainen, kun taas - jos tarkoitat ruotsia äidinkielenään puhuvia Suomen kansalaisia, jotka asuvat Suomessa - he ovat suomenruotsalaisia.
   
 3. Lumoojatar Vierailija

  Mielenkiintoinen aihe!

  Pohjoisissa, siis ihan Lapissa olen huomannut juuri tuota momgoloidi-piirrettä.. Vinot silmät ja ruskeat sellaiset, tai sitten sinisilmäisiä.. Tai lappalais-piirteitä.. Siniset silmät, häijy ilme niinkuin shamaanirumpu soisi, lyhyenläntää ja lyhyet jalat. Jalat ovat vissiin lyhkäiset siksi että ruumis pysyisi lämpimänä ja veren ei kestä kiertää niin kauan yläruumiiseen.. Lappalaista ei muuten kannata suututtaa, kosto on noitamainen ja alkukantainen.

  No, itse olen länsirannikolta tullut viettlijätär, pitkät sääret a mantelimaiset isot silmät, täyteläiset huulet ja rinnat, pitkät hiukset ja laiha vyötärö. Isoäitini oli karjalasta, muut satakuntalaisia.. Ihmettelen näitä supergeenejä, koska perinteiseltä suomalaiselta en näytä. Mutta en venäläiseltäkään niiden nenineen ja mongoloidisilmineen.

  Miksi suurin osa perussuomalaisista naisista on lyhytselkäisiä ja persjalkaisia emäntiä hiiriletteineen? Tylsää. Jos olisin mies niin en kyllä näihin naisiin syttyisi. Suomimiehelle riittää helposti o tällainen nainen sillä äiti tai siskot ovat tällaisia, mieshän etsii isona naista, joka muistuttaa lähisukulaista i. e. Turvallista imeytävää äitiä tai siskoa.. Musta tää on super ällöttävää.. Itse en naisena halua ainakaan miestä, joka muistuttaa omaa isääni.. Ja suomalaiset "matit ja juhat" ovat ulkonäöltään ja luonteeltaan liian hiiriä. En myös halua "etelän hedelmää", ovat makuuni liian tummia ja karvaisia, kukaan ei jaksa lisäksi arjessä lässyttää: "huooono suooomi" . Hyi! Jotain kompromissiratkaisua odotellessa, että saisi nämä supergeenit joskus eteenpäin.. Saan kyllä varoa omien lasteni kanssa joskus.. Hurmaavat kaikki.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti