Hae Anna.fi-sivustolta

Madeira/Duas Torres

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä Malla, 07.04.2005.

 1. Malla Vierailija

  Kuulisin mielelläni kokemuksia Duas Torres-huoneistohotellista. Siisteys, sijainti jne. Sijaitsee ilmeisesti jonkin matkan päästä keskustasta. Suosituksia myös muista huoneistohotelleista otetaan vastaan - ei tarvitse olla luksusta kunhan on siisti ja toimiva hotelli, mielellään rauhallisella paikalla. Kiitos paljon!
   
 2. Tapsa Vierailija

  Tuli oltua 2003 marraskuussa kyseisessä hotellissa.Hotelli on todella hienolla paikalla,meren rannalla.Satuttiin saamaan huone vielä 9.kerroksesta ja meren puolelta.
  Duas torreshan on hieman syrjässä keskustasta,mutta n.1 kävelymatkan päässä(askeltajasta riippuen).
  Ilmais kuljetuksia suoraan hotellin pihasta Funchalin keskustaan oli muistaakseni useamman kerran päivässä.Ja takasin tietystikin pääsee....
  Ei mitään valittamista siisteydestä.Yhtenä päivänä oli aika mahtava myrsky,ja joillakin asukkailla oli tainnut tulla hieman vettä ovien/ikkunoiden välistä lattialle.Mutta lomallahan ei pienistä välitetä :)....Ilmat olivat muutenkin (oppaan mukaan) vuoden aikaan nähden tavallista kylmemmät.
  Aamupala oli erittäin hyvä ja monipuolinen.
  Ehdottomasti palaamme vielä Madeiralle,mutta hotelli saattaa olla lähempänä keskustaa,koska patikointireissuilta palatessa moni bussi kulkee vain keskustan kautta,ja jatko yhteyksien kannalta(ei jaksa enää kävellä) Duas torres on hieman syrjässä,Rauhallisella paikalla. Hyvää lomaa.
   
 3. Ennamari Vierailija

  Olin viime marraskuussa Duas Torresissa. Hotelli on siisti ja ihan mukava. Ilmainen kuljetus hotellislta kaupunkiin oli muistaakseni neljä kertaa päivässä. Taksi on hyvin suositeltava kulkuneuvo Madeiralla, itse emme sitä käyttäneet mutta sain sen käsityksen ettei kyyti paljoa maksanut. Sijainniltaan hotelli oli hyvä, ei kuulunut kadun melu eikä ravintoloiden äänet. Lähistöltä löytyi ihan mukavasti ruokapaikkoja ja lähin isompi markettikin oli kävelyetäisyydellä.
   
 4. torre Vierailija

  edellisiin yhtyen ja lisäten, että aamiainen oli hyvä ja monipuolinen.
   
 5. Tuhkanen Vierailija

  Kysyjä tuntuu kaipailevan rauhallista sijaintia. Käsittääkseni Duas Torres ei edustane sitä tällä hetkellä. Viime syksynä nimittäin aloittivat Duas Torresin viereiselle tontille rakentamaan suurehkoa uudisrakennusta. Nyttemmin lienevät edenneet rakentamisessa sen verran, että äänekkäimmät perustamisen maansiirtotyöt saattanevat olla ohitettu.
   
 6. Ennamarita Vierailija

  Rakentaminen oli todella aloitettu viime syksynä, mutta ainakaan marraskuussa se ei aiheuttanut häiriötä. Rakennuksella lopetettiin työt ennen ilta seitsemää ja taisivat aloittaa joskus seitsemän ja kahdeksan välissä. En kuullut kenenkään valittavan häiriötä. Ja jos vertaa Finnmatkojen muihin vastaaviin hotelleihin niin Duas Torres oli ainakin rauhallisimmalla paikalla. Jos ja kun ensi vuonna taas matkaan Madeiralle on ao. hotelli varteenotettava majoitusvaihtoehto.
   
 7. TT Vierailija

  Viime syksynä olimme muutoman päivän Duas
  Torresissa.. Alunperin hotellimme oli Imperaritz, mutta
  pienen välikohtauksen ;) takia halusimme vaihtaa
  hotelllia. Duas Torres oli oikein siisti ja viihtyisä hotelli.
  Paljon parempi kuin Imperaritz. Saimme kaikenlisäksi
  huoneen 11.kerroksesta.. näköalat oli huikeat merelle !

  Hotelli on ehkä hiukan ""sivussa"".. jonkun verran
  kävelymatkaa kertyy ""keskustan"" hulinoihin. Mutta meillä
  oli auto vuokralla koko viikon, meille sijainti oli loistava.   
 8. m Vierailija

  Tänä keväänä olimme Imperatriz -hotellissa. Olimme muuten erittäin tyytyväisiä, mutta viikolla oli kylmä sää, eikä hotellilla ollut riittävästi lämmittimiä. Pidän pienistä hotelleistä ja hinta-laatusuhde oli erittäin kohdallaan. Sijainti oli myös hyvä, pääsi nopeasti jalkaisin keskustaan.
   
 9. ? Vierailija

  Millainen on keittiövälineistö kyseisessä hotellissa? Onko kattiloita yms.? Pystyykö siis kokkaamaan?
   
 10. Lau Vierailija

  Nostetaanpas vähän tätä ketjua :)
  Olisi mukava kuulla tuoreita kuulumisia tästä hotellista, esim. minkälainen aamupala jne.?
   
 11. viivi 41 Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.01.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minäkin kaipaisin tuoreita tietoja ko. hotellista. Olemme varanneet matkan ko. hotelliin 2 viikoksi huhti-toukokuussa. Mukana on 2-vuotias ja olisin kaivannut tietoa minkälaiset huoneet ja allasalue on? Emme ottaneet aamiaista, mutta onko mahdollista mennä aamiaiselle, jos jonakin päivänä huvittaa ja maksaa siitä erikseen hotelliin? Löytyykö lähistöltä kauppaa? Madeira Shopping on ilmeisesti suht lähellä?
   
 12. ...on lähellä. Vierailija

  Hotellista ei ole kokemusta, mutta lähes tien toisella puolella on suurehko ostoskeskus Madeira Forum, jonka alakerrassa on suuri "hiper"market. Madeira Shoppingiin on pitempi matka, pääsee busseilla 16, 16A ja muistaakseni 8 ja/tai 8A.
   
 13. Lau Vierailija

  Kyselinkin itse hotellista jo tuossa aiemmin ja nyt on jo reissukin tehty. Olimme hotellissa tuossa vähän ennen joulua ja jotain voisin siis kertoilla.. :)

  Hotelli oli ihan OK, huoneet (ainakin meidän huoneemme) oli kieltämättä kyllä aika kulunut ja nuhjuinen. Keittiönurkkaus oli tosin melko uusi ja toimiva (jääkaappi, tiskiallas, kaapit, keittolevyt, joitain astioita jne:). Myös lämmitys/ilmastointi taisi olla aika tuore (ja meillä ainakin lämmitys viileinä iltoina tarpeen). Sängyt olivat huoneessamme erillään, välissä oli kiinteä yöpöytä. Huoneessa oli myos sohva, sohvapöytä, pieni TV, kaappi ja muutama tuoli. Kooltaan huone oli kyllä suuri, vaikka hieman kulunut jo olikin.. Parvekkeelta oli hienot näkymät merelle, tosin muovikalusteet olivat vähän likaiset ja parvekkeelta löytyi myös tupakantumppeja ja lokin ulosteita.. :/ Kylpyhuoneessa oli amme+suihku, meillä ei tosin tullut ensimmäisenä iltana lainkaan lämmintä vettä, mutta onneksi asia oli jo seuraavana päivänä hoidossa. Kylpyhuone oli myös hieman "kulahtaneen" oloinen, mutta hoiti kyllä virkansa. Eipä sitä lomaa sinne hotellihuoneeseen mennä viettämään!
  Allasalue oli pienehkö; uima-altaasta oli rajattu pieni osa lapsia varten ja uima-altaan reunoilla oli rantatuoleja.
  Mekään emme ottaaneet alkuun aamupalaa (sen olisi voinut varata matkatoimiston kautta ennakkoon 5 e/aamu/hlö), mutta hotellissa oli tarjous, jolla sai viikon aamiaiset (7 pv) hintaan 3 e/hlö (/aamu).Myös yksittäisten aamujen ostaminen oli mahdollista, joskin hinta oli silloin hieman korkeampi. "Aamiaislippuja" sai ostaa vastaanotosta. Aamiainen oli ihan OK ja sillä sai vatsansa täyteen (kahvia, teetä, mehua, sämpylää, kinkkua, juustoa, tomaattia, nakkeja, munia, jugurttia, muroja, hedelmiä jne.). Näkymät aamiaishuoneen/ravintolan terassilta olivat todella upeat! Varsinkin aurinkoisina aamuina oli todella mukavaa syödä aamiaista ja katsella maisemia merelle..
  Ja tuo Forum Madeira on tosiaan ihan toisella puolen katua (aivan uusi ostoskeskus). Sieltä löytyy iso ruokakauppa aivan alimmasta kerroksesta. Keskuksessa on muutenkin paljon kauppoja, ravintoloita jne. Duas Torreshan sijaitsee melkolailla hotellialueen lopussa ja sieltä on keskustaan jonkin verran matkaa (n. 3km?), mutta bussipysäkki löytyy aivan hotellin vierestä. Itse kävelimme usein hotellille ja keskustaan, mutta pienen lapsen kanssa voi tuo bussi olla mukavampi vaihtoehto.
   
 14. viivi 41 Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.01.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos Lau:lle vastauksesta.
  Hotelli tuntui olevan mielikuvani mukainen. Emme mitään luxusta odottaneetkaan, kunhan on toimiva. Meilläkin matkoilla kävellään mielellään pitkiäkin matkoja ja muksu menee kärryissä, mutta ajattelin, että toiseen suuntaan "kyliltä" voisi joskus tulla bussilla tai taxilla. Miten usein hotellin omat bussit kulki? Mitä taksi hotellilta keskustaan maksoi?
  Allasalue oli varmaan ihan ok tunnin pulikointiin muksun kanssa ja "auringon ottoon"(?) Siis mikäli paistaa.
   
 15. Lau Vierailija

  Me emme itse kulkeneet kertaakaan taksilla tai hotellin bussilla, mutta ymmärtääkseni taksit ovat kohtalaisen edullisia Madeiralla. Itse kuljimme jonkin verran kaupungin busseilla ja lisäksi meillä oli auto vuokralla 3 päivää. Hotellin oma bussi (minibussi) kulki arkisin. Tarkistin ajat esitteestä, jonka saimme matkatoimistolta (tosin nekin voivat olla jo muuttuneet.. hotellin pääovessa oli lappu, josta löytyi aikataulu). Mutta ainakin meidän käyntimme aikaan bussi kulki hotellilta keskustaan klo 10, 11, 12, 15:30 ja 17. Ja takaisinpäin klo 14, 16 ja 17:30.
  Allasalue käy kyllä varmaan hyvin pieneen pulikointiin ja lekotteluun. Itse emme siellä kovinkaan paljoa ehtineet aikaa viettää, eikä sääkään oikeen ollut sopiva.. Kesäkauden lähestyessä altaan vierellä toimii ymmärtääkseni jonkinlainen allasbaarikin. Lepotuoleihin sai noutaa pehmuisteita jostain altaan läheltä ja allasalueelle oli omat keltaiset rantapyyhkeensä (ainakin meidän tosin piti pyytää niitä erikseen vastaanotosta). Näkymät allasalueelta merelle ovat ainakin todella upeat, toivotaan että sää suosii matkallanne! :) Hotellin vieressä on myös Lidon merivesiuimala, mutta sen hinnoista tai muusta en sen paremmin tiedä.
   
 16. Oiskohan kellään tuoretta tietoa Duas Torresista. Olemme lähdössä tammikuussa Madeiralle ja nyt kiinnostaa ihan kaikki kys. hotellista. Siisteys, henkilökunta, aamiainen, ravintola, onko lähistöllä ravintolaa jossa musiikkia ja niin edespäin...? Entäs langaton internetyhteys?
  Kertokaa!
   
 17. raili1 Vierailija

  Hei!
  Hyvää Joulun jatkoa kaikille! Nyt kun Joulu on melkein ohi niin miele palaa kevään matkoihin ja nyt kysyisin samaa kun vuosi takaperin tässä on kysytty eli onko kenelläkään uutta tietoa ko. hotellista. Toiseksi millainen sää ja kevät on maalis/huhtikuun vaihteessa saarella.

  terv. Mailiisoi
   
 18. Vuntsali Vierailija

  Voi, miten kiva olisi, jos joku kertoisi tuoretta tietoa Dias Torresista - kuten esim. aamiaisen hinta, jos ottaa viikon paketin, pitääkö syödä peräkkäisinä aamuina, kaupunkibussin aikataulut ymsymsyms
   
 19. vierailija Vierailija

  Hei,
  Onko tuoreita kokemuksia hotellista? Pientä pintaremonttia taidettu tehdä?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti