Hae Anna.fi-sivustolta

maitoa?????

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Juustolat, 15.03.2006.

 1. Juustolat Vierailija

  saako Kreetalla MAITOA??? lapsiperhe kyseessä ja maidon ystäviä. . . toki voidaan olla viikko ilmankin. . . kunhan lähdin ja kysyin :)
   
 2. Tietysti Vierailija

  No aivan varmasti saa. Ainakin on rasvatonta, 1,5 prosenttista ja täysmaitoa. On tuoretta ja kestomaitoa. Ja löytyy monen kokoisessa tölkissä. Parin desin tölkeissä on pillikin mukana. Ja on ihan yhtä hyvää kuin Suomessa.
   
 3. Maha Vierailija

  Ja parempaa kun kotomaassa, koska ei vaikuta vatsaan ikävästi.
  Nm kokemusta:)
   
 4. Maidolla Vierailija

  Juu saa maitoa, mutta se ei ole saman makuista kuin Suomessa, ja se myydään muovipullossa.
   
 5. Kirre-Nandie Vierailija  Kaupasta saa ostaa Tetra=Pakin pakkaamaa purkkimaitoa.
   
 6. Tassu Vierailija

  Siis sitä kreikkalaista maitoo voi ihan huoletta juottaa lapsille? myös 1,5 vuotiaalle?

  *aatteli raahata maidot suomesta mukana*
   
 7. -HJN- Vierailija

  Kreikka on aivan sivistysvaltio ja siellä myydään suurissa marketeissa lähes kaikkea mitä meilläkin jopa vähän enemmänkin. Toki sen ymmärtää kun on kysymyksessä lapset ja muut imeväiset, joten maitoa tarvitaan, mutta sitä onneksi löytyy.

  Tuossa takavuosina seurasin joka aamu episodia aamiaisella Inglesissä, jossa ryhmä iäkkäitä eläkeläisiä pokoili ympäri aamiaisravintolaa maitoa etsien. Murhe oli suuri kun maitoa ei löytynyt tai jos löytyi se oli pahaa, mutta eräänä aamuna rukoukset antoivat palautteen, maitoa oli kaksi kannua ja vielä oikean makuista, näin loma oli pelastettu. Näin härmäläisenä junttina jo kohta eläkeikäisenä itsekin maito viimeinen neste mitä lomallani kaipaan.


   
 8. Totta kai maitoa! Vierailija

  Voin kokemuksesta kertoa, että jos Suomessa on tottunut juomaan maitoa, sen puute etelänmatkalla - yhdistettynä voimakkaasti maustettuihin ja raskaisiin ruokiin sekä viineihin - saattaa aiheuttaa kohtalaisen ikävää närästystä.

  Vuosia ihmeteltyäni, miksi moinen vaiva lomalla aina iski, pääsin siitä eroon ottamalla aamiaisvalikoimaan hyviä kreikkalaisia jugurtteja.

  Eli ei se maidon etsintä välttämättä hulvatonta hupia tai hurjaa koti-ikävää ole, taustalla saattaa olla melkoinen polte rintakehässä. Vanhetessa väistämättä joku paikka alkaa kremppaamisen.

  Edelleenkin itse etsin maitoa ja jugurttia matkoillani, vaikka se näyttäisi kuinka naurettavalta. Vaihtoehtona olisi muuten pelkkä riisivelli ja vesi illallisella :(
   
 9. Juustolat Vierailija

  KIITOS kaikille vastanneille ;)
   
 10. kääk Vierailija

  Kauhuskenaario on että joutuisi laittamaan MAITOA suuhunsa, vieläpä lomalla. Maito käy kyllä Irish Coffeen koristeeksi kermavaahtomuodossa tai juustona tai joskus jopa caffe lattessa, mutta että lasista joisi maitoa....puistattaa
   
 11. Island Hopper Vierailija

 12. Hande Vierailija

  Joku kirjoitti, että maito myydään pulloissa. Voihan sitä ehkä pulloissakin olla, mutta enimmäkseen kylläkin tölkeissä ainakin muualla Kreikassa. Kreetasta en muista. Sen verran sitä tulee ostettua, että saa aamulla kahvin sekaan.
   
 13. kauppias Vierailija

  milloin olet ollut viimeksi kreikassa. Tavallista(kevyt) sekä rasvatonta maitoa on saannut Kreikassa litran tölkeissä ainakin viisitoista vuotta.
   
 14. Island Hopper Vierailija

  Suurilla saarilla - kyllä. Hyvin pienillä saarilla kuten esim. Tilos (satamakylässä 120 asukasta, saaren pääkaupungissa 200) voi kuitenkin jäädä ilman tuoretta maitoa. Tilokselle sitä tuli ainoastaan torstaisin vielä viitisen vuotta sitten. Muu aika piti pärjätä makeilla kestomaidoilla.

  Saa nähdä kuinka käy tänä syksynä kohdesaarella Agathonisillä. Se on Tilostakin pienempi. Tosin laivaliikenne on tiheämpää, joten tuore kahvimaito päivittäin ei ehkä jää pelkäksi haaveeksi.
   
 15. Kerasi Vierailija

  Ihan viime kesänä maitoa myytiin pullossa. En tiedä tölkeistä, tetroista ym mutta itse ostin maitoa tavallisesta kaupasta Lefkaksella, Pargassa ja Delfoissa, ja maito oli pullossa. Jaa, muista paikoista en tiedä enkä ota kantaa eikä paljon kiinnostakaan, onko teidän milkkinne pullossa vai pallossa!
   
 16. PITÄÄ SAADA Vierailija

  Me vaaditaan kaikenlaista maitoa erityyppisissä pakkauksissa kaikille Kreikan saarille vaikka siellä ei ketään asuisikaan, vaaditaan vaaditaan vaaditaan

  Loma mene pilalle jos ei saa kahviin MAITOA oikeanlaisesta pakkauksesta, ymmärrätkö?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti