Hae Anna.fi-sivustolta

Majoitus vaihtui Korfulla

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Iris, 10.06.2005.

 1. Iris Vierailija

  Yllästys, yllätys!
  Tänään sain soiton Finnmatkoilta. Majoituksemme Korfulla Aharavissa on vahvistunut alkuperäisen suunniteleman mukaisesti. Asian oli vahvistanut hotellin johtaja itse. Tovottavasti kreikkalaisen miehen/naisen sanaan voi luottaa??!! Olemme kuulemma ainoat suomalaiset ko. viikolla heidän hotellissaan. Meitä tämä ei haittaa.

  Meidän osalta asia ratkesi onnellisesti, mutta kuinka on käynyt niille muille, jotka suunnittelivat lomaansa samaan aikaan - samaan paikkaan?

  Hyvää kesää ja auringonpaistetta kaikille!
   
 2. Matkailija Vierailija

  Onnea kovasti ja hyvää ja rentouttavaa lomaa!
   
 3. hh Vierailija

 4. onneeaa vaan.... Vierailija

  Onneksi kreikkalaiset ovat aina rehellisiä sa auttavaisia. Sopisi suomalaisten matkatoimistoittenkin ottaa mallia!
  Tässäkin sinun tapauksessasi matkatoimisto yritti jymäyttää, mutta onneksi hotelli itse tuli apuun....onnea!
   
 5. Irikselle Vierailija

  Onneksi olkoon. Tuo vaikuttaa siis olleen jotain Finnmatkojen peliä eli jos halusivat keskittää asiakkaitaan samoihin hotelleihin, mene ja tiedä. Mutta lopputulos on hyvä! Ei kannata luovuttaa ikinä!
   
 6. Tia Vierailija

  Kuulinpa tänään Finnmatkojen asiakkaille sattunutta: Viikkoa ennen lähtöä soitto asiakkaille:hotelli jonka buukkasivat Maltalla, ei ole käytössä. Alueella on ranekkustöitä, hotellia ei voi käyttää! Vaihto toiseen joka oli osoittautunut tosi kelvottomaksi! Että tällaista sattuu siis kyseisellä firmalla!
  No itse en hyväksyisi tuollaista, jos ei saa sitä mitä on tilannut täytyy saada perua koko matka tai saada vapaasti valita samasta tasosta ja hintaluokasta jokin uusi kohde.
  Varasin itse Tjäreborgin matkan, toinen johon luotan on Aurinkomatkat.
   
 7. petettää Vierailija

  Näyttää matkatoimistoilla olla kova hinku myydä olemattomia paikkoja jotka sitten yritetään muuttaa matkatoimistolle halvempaan. Minuakin yritettiin mutta en antanut periksi ja loppujen lopuksi sain mitä piti. Kovasti yrittivät selitellä ettei paikkoja ole, mutta kuitenkin lopulta oli???
  Taitavat koittaa kepillä jäätä ja kehoitankin kaikkia joita yritetään jymäyttää, älkää suostuko vaihtamaan hotellia tai jopa kohdetta. Jos me alamme antamaan periksi niin aivan varmaa on, että sitä enempi alkaa tulemaan tällaisia tapauksia. Loppujen lopuksi ostamme vaan matkan ja laitamme siihen toivomuksen mihin päin haluaisimme ja minkälaiseen hotelliin. Loppu onkin sitten aivan matkatoimistojen päätettävissä
   
 8. Tyytyväinen Vierailija

  Meillä on pelkkiä positiivisia kokemuksia Finnmatkoilta vuodesta 1982 aina tähän vuoteen 2005. En vaihtaisi matkanjärjestäjää toiseen, ainakaan helposti. Uskon että virheitä sattuu eikä se ole tietenkään kenenkään omalla kohdalla suotavaa saati mukavaa.
   
 9. Helios Vierailija

  Ei hemmetti kun on tyhmiä...kenen luulette ilmoittaneen ylibuukkauksesta Finkuille kun HOTELLIN!! Finnmatkat ovat sanoneet hotelliin, ettei asiakas suostu, joten pikku pakko on ollut hotelin toimia näin.Sinä tämä kreikkalaisten rehtiys sitten oli... en voi kun nauraa kuinka naiiveja kirjoittajia täällä liikkuu. Muutama vuosi Kreikassa hotelleissa töissä opetti ja paljon. Siellä määrää ainoastaan ja vain RAHA!
  Krekut on euroopan juutalaisia...näinhän se sanonta menee ja tosi on! Ihanaa kun olette siellä lomalla ja katselette kaikkea vaaleanpunaisten lasien läpi, mutta hyvä niin, muuten ette koskaan enää maahan palaisi.
   
 10. Helena Vierailija

  Muistan aina opasaikanani kun hotelli ylibookkasi ja kun vieraat saatiin vaivoin mankumalla takaisin omiin huoneisiinsa, hotellin johtajan iskiessä nyrkkiä pöytään, että want more more money ... ja kun asiakas tuli ovesta, sama äijä oli heitä vastassa metrin leveä hymy naamalla ja sanoi, että ihanaa kun pääsitte kuitenkin. Hän oli se joka ylibookkauksen takia heitti puolet pellolle , että kehtasi olla niin ällön teköpyhä ja kiero. Tätä se oli usein...asiakkaat tykkäs ja mies haukkui suomalaiset piheiksi joka lauantai kun oli vaihtopäivä...eivät syö hotellissa, eivät osta juomia baarista jne jne edessäpäin oli niin mairea kun paikallinen baarimikko. No tätähän tämä on. Missä hotellissa muuten olit töissä Helios?
   
 11. Jaakko Vierailija

  Mua naurattaa täällä kreikkafanien paratiisipalstalla se, että jos joku U-S-K-A-L-T-A-A arvostella Kreikkaa tai kreikkalaisia, niin heti tulee paskaa niskaan. Kreikkalaiset ei VOI olla rahan ahneita tai kieroja, ne on NIIIIIN ystävällisiä. SINÄ olet se paska kun USKALLAT arvostella Kreikkaa tai paikallisia. Onko niin että Kreikkafanit ovat niin naiiveja etteivät tosiaan näe metsää puilta. Realistisuus on asia joka heiltä puuttuu ihan tyystin.

  Minäkin lomailen siellä joskus ja olen huomannut yhtä sun toista vähemmän mairittelevaa siinä maassa, mutta näin on , eikä sille mitään voi. Älkää kuitenkaan unohtako tosiseikkoja, että raha ja bussines on Kreikassa asia n:ro 1.
  Sille nostan kyllä hattua, että se hymy ja ""ystävyys + ystävällisyys"" on joskus ihan aitoa.
  Kaikki kreikkalaiset ei hauku suomalaisia takanapäin, tosin sitäkin olen kuullut, sillä puhun jonkun verran kreikkaa.
   
 12. allekirjoitan Vierailija

  Kyllä, kreikkalaiset ovat pahuksen ahneita, se tiedetään. Haluavat rahaa etiikan kustannuksella. Noita vaaleanpunaisten lasein läpi tsiikaajia suomalaisissa riittä, kuorossa lauletaan :kyllä krekut ovat ah niiiin ystävällisiä, sinne mennään... ja antavat jymäyttää itseään mennen tullen. Ja ihmettelevät kyllä että hinnat ovat nousseet...
   
 13. Tia Vierailija

  Aivan totta tuo, mutta sitä ihmettelen kuinka törppöä väkeä kun kaiken uskovat. Luulen, ja se käy myös keksusetluista ilmi, eivät edes koskaan matkusta minnekään muualle. Ei ole missään asiassa vertailukohdetta edes ja sitten leikitään ah niin kaikkitietävää kun on oltu 17 kertaa Kreetalla, ollaan ""asiantuntijoita"" ja haukutaan tietysti pataluhaksi jokainen joka pystyy olemaan realisti sopivalla tavalla.
  Ei kannata suostua krekujen narutettavaksi. Mutta kaikki sen maan kansalaiset eivät toki ole samanlaisia mutta ""erottelevat"" kyllä ihmiset maan mukaan. Eli kun jenkkilauma tallustaa kylän raitilla (varttuneutta väkeä) silmät loistavat kirkkaina dollarit mielessä ja saattavat käyttätyä tosi moukkamaisesti ja röyhkeästi.
  Kreikka.net-palsta on varsinainen fanaatikkojen foorumi, joskus olen sinne vilkaissut. Säälittää... mutta sääliin ei kannata alentua...
   
 14. höpö höpölle Vierailija

  Et ole näköjään paljon matkustellut. All inclusive tarkoittaa
  että myös kaikki juomat ovat ilmaisia. Olimme porukalla
  Venezuelassa ja hotellissa all inclusive ja se tarkoitti ilmaisten ruokien lisäksi aamusta iltaan ilmasia
  cocktaileja allasbaarissa ja illalla sama meno jatkui
  hotellin muissa baareissa. Kaikilla hotellin asukkailla joilla
  oli a.i. oli ranneke ja siitä henkilökunta tiesi että ao. henkilö
  kuuluu ilmaisen tarjoilun piiriin.
   
 15. Maximus Vierailija

  Kreikka.netissä kirjoitusten taso on aivan toista luokkaa kuin tällä foorumilla. Fanaatikoksi kutsuisin paremminkin tuollaisia tyyppejä, jotka kiertävät sivustolta toiselle puuttuen jokaiseen keskusteluun jollain näsäviisaalla kommentilla, joka ei millään tavalla liity aloitukseen. (Kuten tässäkin.) Useimmiten aloitusta ei ole luettu ollenkaan tai ainakin se on väärin luettu ja ymmärretty. Oletkos sinä matkustellut niissä paikoissa, joista kreikka.netissä kirjoitellaan? Se on nimittäin aika laaja skaala. Kaikkea muuta kuin pelkkää Kreetaa. Mutta, jos Kreikka ei sinua kiinnosta, niin miksi ihmeessä kiusaat itseäsi ja käyt lukemassa (vilkaisemassa) ko. sivuja? Silkkaa tyhmyyttä, ei ansaitse sääliä. :(
   
 16. Tia maximukselle Vierailija

  Matkakertoja Kreikkaan on varmasti 50, en ole laskenut kylläkään koska tavoitteena ei ole ""80 kertaa elämässä Kreetalle""... vaan liikkua eri puolilla.
  Sana on vapaa siten kun se täyttää yleiset käyttäytymisnormit. Mielipiteitä saa lausua ja tuo fanaattisuus on joillain todella käsittämätöntä... No en sillä päätäni vaivaa mutta kerroinpa mielipiteeni joka on täysin omani ja sen pidän myös.
  Kreikan saaarista Kreeta on muutamalla reissulla läpikäyty mutta Kreikka on laaja maa.
  Euroopassa on monenlaista maata jotka ovat kaikki tutustumisen arvoisia. Osaan niistä on sukulaisuussiteitä joten kontakteja löytyy.
  Miksi maximuksen piti kirjoittaa tällainen haukkumaviesti, asiaahan siinä ei ole... siis muuta. Nimimerkkisi on varmaan joku muukin... kirosanat ja ""haistattelut"" vaan nyt puuttuvat. Hanki poika elämä ennekuin on myöhäistä!
   
 17. taas Vierailija

  Vaikuttaako tutulta?

  keksusetluista
  käyttätyä

  ""Kreikka.net-palsta on varsinainen fanaatikkojen foorumi, joskus olen sinne vilkaissut""

  Ai että joskus vilkaissut? Sinua vain ottaa päähän kun et voi häiriköidä siellä samalla mitalla kuin täällä. Oletko ihan oikeasti idiootti vai pelleiletkö?
   
 18. Maximus Vierailija

  Pieleen meni, Tia, että pätkähti!!! Kaikki arviosi olivat vääriä, mutta sinähän taidatkin nähdä vain vihulaisia ympärilläsi. Ja mitä tuohon ""haukkumiseen"" tulee, niin katsopa peiliin.

  Mikä ihmeen pakkomielle tuo Kreeta on sinulle? Tässä viestiketjussa mielestäni kukaan ei sitä ole tuonut esille. Aloituskin oli Korfusta...

   
 19. Pia Vierailija

  Onnea valinnastanne.
  Me olimme ko huoneistohotellissa 2002. Olimme varanneet huoneiston huomattavasti matalatasoisemmasta huoneistohotellista. Viikkoa ennen matkaa meille soitettiin Finnamatkoilta,e ttä ko paikka on ylibuukattu ja suostummeko vaihtoon ilman lisäkuluja.Tottakai suostuin. Matkakertomuksen löydät googlettamalla netistä.Suomalaisia perheitä oli silloinkin vain muutama. Koko huoneistohotellia-alue oli täynnä saksalaisia pikkulapsiperheitä.

  Nyt palasimme Karpathokselta huomattavasti vaatimattommammista oloista. Kirjoitan kertomuksen kunhan ehdin. Hyvää matkaa teille!
   
 20. ITSE mainitset sanan Kreeta omassa aiemmassa sepustuksessasi (joka nyt ei edes matkailua sivua...). Joten se siitä.
   
 21. bettina-k-sirius Vierailija  sannaliisalla on ulkomailla asuva tytar. siksi nainen on niin kansainvalinen.
   
 22. Sanopa missä hotellissa tai maassa All inclusive tarkoittaa ilmaisia juomia ja ruokia, tietääkseni tuo paketti pitää aina maksaa ennen kuin saa rannekkeen millä juo ja syö. Toki jos se on tosissaan ilmaista minäkin sen voisin ottaa vaikka muuten en kyllä lomalla sitoisi itseäni syömään hotellissa sillä ruokapaikan etsiminen ja vaihtelu iltaisin on tärkeä ja mukava osa lomaa.
   
 23. suomalainen Vierailija

  On suomalaisilla matkanjärjestäjillä hyviäkin hotelleja. Suomalaiset vaan eivät halua maksaa mistään mitään joten ei kai sitä mitään huippuhotelleja kannata tarjonnassa pitää kun ei niitä kukaan varaa kun ei haluta maksaa.
   
 24. just Vierailija

  Näinhän se, suomalaisille kelpaa (sille suurelle massalle) mikä vaan ja kaikki pitäisi saada puoli-ilmaiseksi. Kysellään vielä mitä maksaa kalja jossain, mitä maksavat vaipat ja vesipullo! Revi siitä sitten.
  Ja ""kohteet"" pitäisi olla niitä täysverisiä rantalomakohteita joissa on hotelliryppäitä, pizzerioita,vesipuistoa ja muuta hömppää.. ja päälle päätteeksi vain toisia suomalaisia! Yök!
   
 25. Ope Vierailija

  mutta ONNEKSI täällä maan päällä on vielä teitä täydellisiä kaikkitietäviä. Mihinkä me tyhmät muut suomalaiset joutuisimmekaan ilman teitä:
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti