Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja -DLD-:Just tein jauhelihakastikkeen ilman lisättyä rasvaa.
Paistetaan jauhelihaa, kun kypsää niin lisätään muutamia ruokalusikallisia vehnäjauhoja. Sitten reilusti vettä.
Toinen vaihtoehto kevennykseen on sitten tomaattimurska.
Alkuperäinen kirjoittaja papan mamma:En tiedä kuinka teet kastikkeet normaalisti, mutta mä teen makkarakastikkeen niin, että ensin ruskistan makkarat. Sitten päälle vettä ja kipossa sekoitetut jauhot ja vesi. Jauhoja laitan sellaisen vajaan desin ja vettä sopivasti, ne vispilällä sekaisin.
Sitten vaan se jauhoseos pannulle, keitetään muutaman minuutti ja sekaan lihaliemikuutio väriä ja makua antamaan. Ja vaikka loraus ruokakermaa, niin hyvä tulee.
Olikohan liian hankalasti selitetty... :ashamed:
Alkuperäinen kirjoittaja -DLD-:Just tein jauhelihakastikkeen ilman lisättyä rasvaa.
Paistetaan jauhelihaa, kun kypsää niin lisätään muutamia ruokalusikallisia vehnäjauhoja. Sitten reilusti vettä.
Alkuperäinen kirjoittaja jeesh:Aina tehny niin että ruskistan ne jauhot voissa pannulla ja sit yhdessä paistettujen makkaroiden kanssa kiehuvaan veteen about 10min.ajaksi.
Eli rasvasta ku mikä,siksi harvoin tehny.
Ihan selvästi sä selostit,täytyypä kokeilla =)
Alkuperäinen kirjoittaja ruujsal87:Alkuperäinen kirjoittaja jeesh:Aina tehny niin että ruskistan ne jauhot voissa pannulla ja sit yhdessä paistettujen makkaroiden kanssa kiehuvaan veteen about 10min.ajaksi.
Eli rasvasta ku mikä,siksi harvoin tehny.
Ihan selvästi sä selostit,täytyypä kokeilla =)
Voithan tietty valita mahdollisimman vähärasvaista makkaraa ja vaihtaa vaikka voin ruokaöljyyn. Kyllä ne öljyt silläkin sitoutuu :flower: