Hae Anna.fi-sivustolta

Maksullinen mies

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä Tasa-arvostelija, 29.07.2005.

 1. Tasa-arvostelija Vierailija

  Tuli tuolla aiemmin esille maksullinen mies.
  Jos olet käyttänyt maksullisen miehen palveluja oletko kertonut niitä myöhemmin miehellesi tai jos olisit käyttänyt niin kertoisitko?
  Mielenkiintoinen asia kaiken kaikkiaan josta ei ihmeemmin hölistä. Toisin päin kylläkin. Miten paljon täältä löytyy kokemusta maksullisten miesten palveluista ja toisaalta halua ""rahalemmen"" ostoon? Kyllähän näitä ammattilaisia löytyy suurimmista kaupungeista joten se ei pitäisi olla ongelma.
  Näin miehenä toteasin, että jos vaimoni kertoisi joskus maksaneet panosta jollekin niin se paljoa vettä lasissa läikyttäisi. Ihme kyllä?
   
 2. Miksi maksaa... Vierailija

 3. kukkamekko Vierailija

  En tiedä mistä noita palveluja löytää, mutta voisin hyvinkin ostaa miehen illaksi. Eipä olisi jälkipyykkin pesua tai ruikutuksia jatkosta.
   
 4. Lissu50 Vierailija

 5. Lissu50 Vierailija

  Kaveri mainosti sivuillaan antavansa hyvää suuseksiä. Täytyy sanoa että ylitti kaikki odotukset ja oli vielä syötävän hyvän näköinenkin, suosittelen ;)
   
 6. Tiinaa78 Vierailija

  "Mies oli ammattilainen loppuun saakka"

  Tapaamisemme oli tervehdyttävä. Tajusin, että osaan nauttia seksistä ja heittäytyä mukaan. Mies osasi helliä minua kuten toivoin ja opetti minut nauttimaan myös uusista asioista. Ja mikä parasta, hänkin tuntui nauttivan.

  Pystyin puhumaan hänelle asioita, joita en ollut jakanut kenellekään. Tapaamisemme jatkui seuraavaan aamupäivään. Varasin uuden tapaamisen lähes saman tien.

  Tapaamisillamme on väliä kuudesta viikosta kahteen kuukauteen. Olen oppinut paljon itsestäni ja se on myös vahvistanut itsetuntoani.

  Koska nykyinen on–off-parisuhteeni on häilyvä, kaipaan palvelua edelleen. Haluaisin nauttia siitä kuukausittain. Koska olen melko pienipalkkaisessa työssä ja itsenäisesti yrittänyt huolehtia lapsistani, ei talous ole tähän taipunut.

  http://miesescort.webnode.fi/
   
 7. luv Vierailija

  Voin lämpimästi suositella tämän herran palveluita <3 Laitoin nettisivuilta lomakkeen kautta viestin ja hän tuli käymään kotonani sovitusti. Kerroin mitä halusin ja maksoin etukäteen. Sain rahalleni vastinetta ;)

  Oli todellakin taivaallista.

  https://maksullinenmies.wixsite.com/maksullinenmies
   
 8. vierailija Vierailija

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti