Hae Anna.fi-sivustolta

mamma lomalle

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä murmeli, 25.08.2005.

 1. murmeli Vierailija

  hei!
  Nyt peräänkuulutan teitä kokeneita kreikankävijöitä.
  Mamma täyttää joulun alla 50 ja ajateltiin siskojen kanssa ostaa matka ulkomaille, ensimmäistä kertaa hänen elämässään. Kreikkaa ajateltiin, siellä kun aika paljo tykätään vähän vanhemmista ihmisistä??
  Mikä olisi sellainen turvallinen paikka, missä ei brittejä sikailemassa tai muuta bailupaikkaa. Hän ei kovin hyvin rannalla viihdy, kulttuuria ja luontoa saisi olla. Kertokaa hyviä matkavinkkejä.
  Kiitos!
   
 2. aloittajalle Vierailija

  Jos joulun alla Kreikkaan aiotte, valmismatkoja ei ole. Et kai provoile?
   
 3. murmeli Vierailija

  ajattelin ihan vaan tuossa touko- kesäkuussa, silloinhan sinne Kreikkaan yleensä näin turisteina matkustetaan...
   
 4. Maria Vierailija

  No eihän 50-v. ole edes mitenkään vanha. Ihmettelin vaan mamma-nimitystä. Ajattelin ekaks, että mammalomalle, siis äitiyslomalle, hih.

  Kreeta. Mikä tahansa kohde käy hyvin- ei kai nyt kukaan halua ihan ""autiolle"" saarelle mennä. Kyllä Kreetalta löytyy jokaiselle jotakin ja mukavia ihmisiä!
   
 5. eippi Vierailija

  Oma ""mammani"" viihtyi erinomaisesti Santorinilla, Firassa tai Oiassa katsellen häkellyttäviä maisemia!
  Ehkä jopa suurempi suosikki hänellä on Italian Gardajärvi (esim. Venetsian retki mahdollinen), siellä oltiin muuten viettämässä viiskymppisiä...
   
 6. Tuulia Vierailija

  Hei, ensin ajattelin ehdottaa Korfua, mutta jollei hän ole kova rannalla makoilemaan, niin miten olis joku Kreikan mannerkohde; Loutraki, Parga .. sieltä pääsisi helposti laajemmaltikin ympäristöä tutkailemaan ja Ateenaankin. ""Mammasihan"" on vielä niin nuori, että pysynee mukana vauhdissa kuin vauhdissa eli monta hyvää kohdetta kyllä Kreikasta löytyy ::))
   
 7. filemon Vierailija

  Pikkasen kalsaa on Korfulla ja pargassa joulukuussa...
   
 8. kts. ylemmäksi Vierailija

  Katsohan ketjua ennenkuin kommentoit säätä, ovat kyllä ihan kesäkaudelle lähdössä - juu, jouluukuussa kyllä voisi olla aika kuollutta meno Korfulla.
   
 9. Viivi Vierailija

 10. filemon Vierailija

  Juu sorry ajattelin ilman muuta silloin kun mamma täyttää, ei ollut ajasta tarkennusta. ja tosi moni menee Kreikkaan myös talvella, tosin ei valmispaketilla.
   
 11. mami Vierailija

  Hei!
  Itse +50 -ikäisenä Kreikka-fanina tykkäisin kovasti, jos joku tarjoaisi lahjaksi Ateenan matkaa! Paljon näkemistä - kaikenlaista ;) - hyviä ruokapaikkoja, shoppailua, historiaa jne.
   
 12. murmeli Vierailija

  kiitos kaunis kuin hevonen, muttei niin kamalan karvainen:) siinähän niitä tuliki jo jonkun verran. Ite ollaan käyty kans tuolla Gardalla, se vois kyllä toisaalta ollakki tosi kiva, Veronan oopperat ja Venetsia...
  Pistetään mietintämyssy päähän, äidille ikimuistoinen synttärilahja.
   
 13. Ainakin Tjäreborg tekee valmismatkoja aina joulukuun loppuun asti, jolloin voi vielä lähteä kolmen viikonkin matkalle. Finnmatkojen viimeinen valmismatkapäivä lähtee 26.11. Lueskelin vasta tänään palstaa, joten vastaus tulee vähän myöhään!
   
 14. jukka Vierailija

  Kreikkaan.

  Joulukuussa emme ole käyneet, taitaa olla jo vilpoista.
  Mutta keväällä on jo toisin. Kreetaalla on useita kivoja paikkkoja, Samos oli myös rauhallininen, Parga oli pienehkö kylä Joonian meren rannalla.paljon porukkaa mutta hyvä fiilinki.Lautalla pääsi viereisestä kaupungista(60 km9 Korfun saarelle . Lautta maksu 5,6 € linja-auto jotain 4.
  Kulttuuria löyty myös.,läheiseltä Lefkasen saarelta..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti