Hae Anna.fi-sivustolta

Maria Lund

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä sIndie, 09.03.2008.

 1. näin on! Vierailija

  Kauhean noloa katsoa Marian "laulua"! Sama karmeaa myötähäpeää aiheuttaa Milana Misic joka vuosikausia yritti omaa laulu-uraa ja kiemurteli haastatteluissa kun yllätys yllätys kysyttiin äidistään Laila Kinnusesta. Vaan annas olla, kun se ura ei sitten urennutkaan, nyt hän aivan härskisti ratsastaa äidillään; on tullut Kinnus-musikaalia ja muutenkin Milanacin pukeutuu kuten Maria, 60-luvun vaatteisiin ja meikkiin näyttääkseen tietenkin mahdollisimman paljon äideiltään näiden menestyneimmällä kaudella.
   
 2. itelles! kyllä kait se kuuluu ihan oikein mennä, että äitinsä on nyt vierellä kun on suruakin marialla. mitä ratsastamista tuo muka on äitinsä maineella? aina tämä paskamainen ja negatiivinen vääristynyt ajatus ensin.

  äiti vaikuttaa vielä pitkään näin ja hyvä että vaikuttaa. arvostakaa nyt mariaa eikä tehdä samaa kuin äidilleen.
   
 3. en ole tehnyt Vierailija

  Tamara Lundille yhtään mitään, ja tuskin kukaan muukaan "suuresta yleisöstä". Totuus vaan on se kuten näin on! kirjoittaa että niin Maria kuin Milanakin mitä suuremmassa määrin nimenomaan ratsastavat kymmenien vuosien takaisella äitiensä maineella. Se on yhdellä sanalla sanottuna NOLOA.
   
 4. Mullesama Vierailija

  Mun mielestä Marian laulu oli ihana herkkä, aivan toisenlainen ääni, kuin äitinsä vahva laulanta. Kaunis nainen ja kiva ääni. Maria osaa laulaa ja hänellä on omanlaisensa ääni, kun taas Milanalla on ihan tusinaääni, karaokessakin kuulee parempaa. Jos joku pitää Milanasta, niin se ei ole minulta pois eikä taas omat mielleyhtymäni muilta.
   
 5. pinokkio Vierailija

  Kaikki Mariassa on niin yliampuvaa kuin olla voi. 50-luvun vaatetus, meikki ja se ällöttävä lapsellinen kimitys-puhe niin yli niin yli. Näyttää lookissaan Burleski-taiteilijalta ja Obladiitakin katsoessa odotin koko ajan et koska alkaa vaatteet väheneen...eipä tarvi toista kisaa enää katsoa. Ja Mariahan olis ihan älyttömän kaunis normaalissa meikissä ja toisenlaisessa vaatetuksessa. Ehkä tuo Barbi-Barbityyli puree joihinkin näinä ped****** aikoina.
   
 6. La Donna est mobile Vierailija

  Minunkin mielestäni Maria Lund on kaunis nuori nainen ehkä samalla tavoin kuin eteläeurooppalaiset tai latinolaiset naiset, koska hän on niin tummahiuksinen ja voimakaspiirteinen. Olen kyllä kuullut hänen laulavankin teatterissa, muttei hän vielä ainakaan ole edesmenneen äitinsä, Tamara Lundin veroinen laulajana. Tamar Lund oli operetti ja ooppera-
  laulajatar, mutta ehkä Maria Lundin äänialat menevät enemmän sinne jazzin puolelle.
  Musiikkiteatteri on sopinut hänen kyvyilleen kaikkein parhaiten tähän mennessä. Onnea vaan Marialle yllätysvauvan johdosta !
   
 7. Off topiccia mutta Vierailija

  Miksi nimimerkkisi on La Donna est mobile = Nainen on kännykkä ?
   

 8. Voi hyvänen aika. La donna e mobile tarkoittaa, että nainen on ailahtelevainen (sananmukainen käännös liikkuva). Laulu La donna e mobile on Verdin maailmankuulusta Rigoletto-oopperasta. Ei siis ole kyse kännykästä, vaan adjektiivista mobile.

  Jos mennään takaisin topiciin, niin mielestäni Maria Lund on todella huono juontaja. En ymmärrä, miksi hänen täytyy puhua kuin lapsi. Laulutyyli on samanlainen. Tanssikisassa oli kyllä loistava.
   
 9. From Down Under Vierailija

  Kyllä Chilen kuuluisien kaivosmiesten nyt kelpaa paistatella päivää oltuaan maan alla yli kahden kuukauden ajan. Varsinkin kun vastassa on omat tyttöystävät, vaimot, rakastajattaret, äidit, isät
  sisaret, veljet, sedät, tädit, enot, serkut sekä kaikki muut läheiset ja rakkaat tärkeät ihmiset.
  Yhden nuoren 26-vuotiaan kaivosmiehen äiti toivoo, että hänen lapsellisena pitämänsä poika olisi alkanut jo aikuistumaan ja toivotaan, että kävisi niin. Toinen nuori kaivosmies on luvannut muuttua reippaammaksi ja itsenäisemmäksi ihmiseksi. Kolmas nuori mies olisi halunnut mennä naimisiin tyttöystävänsä kanssa, mutta hänen isänsä ei antanut hänelle lupaa jostakin syystä.
  Toivotaan, että kaikki kaivosmiehet selviytyvät ihan selväjärkisinä äärimmäisestä kokemuksestaan. Ehkä joistakin heistä tulee maailmankuuluja julkkiksia, jotka antavat vuosikausien ajan haastatteluja lehdille ja televisiokanaville, ehkä joku pääsee vaikka mukaan
  Hollywood-elokuvaan näyttelemään itseään.
  Jokatapauksessa elämä jatkuu kaikilla mainareilla puhdasta, raikasta ilmaa hengittäen !
   
 10. ihanaa Vierailija


  Totta. Ehkä saamme kuulla vielä kaivosvauvoista ja kaivoshäistä. odotan kiihkeästi tuota kaivoshollywoodfilmiä wives of the sunk miners, jossa rakastajattaret ja vaimot kyynelsilmin odottavat miehiään maan uumenista. Olihan se eka nostettu aika hyvännäköinen, tuotakoon se Suomeen kiertelemään ostoskeskuksia ja jakamaan nimmareita!
   
 11. Royal Gala Vierailija

  No täh, nyt se saa vauvan just sen vanhan ja lihavan äijän kanssa jonka kanssa se pyöri jo ennen avioeroaan ja toisteli mantraa "olemme vain ystäviä".
   
 12. AnniE Vierailija

  Olen hieman pihalla näistä Suomen julkkisasioista kun olen ollut vuoden ulkomailla, mutta seurusteleeko Maria Lund Vesa Keskisen kanssa?
   
 13. Tota--ööö Vierailija

  Pihalla tosiaan oot!
   
 14. yks tavis multifilosofi

  liittynyt:
  08.11.2009
  Viestejä:
  1 111
  Saadut tykkäykset:
  12
  No onneksi ei seurustele Vesa Keskisen kanssa - vaan kyseessä on lehtitietojen perusteella oman bändin joku soittajista.
  Onneksi olkoon tulevasta vauvasta!
   
 15. Miepämie Vierailija


  Tämä on taas näitä kateellisia v-mäisiä heittoja, joita takavasemman taviksilta tulee. Että pitää hävetä sinun puolestasi.
   
 16. vierailija Vierailija

  Mitä suurimmassa määrin
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti