Hae Anna.fi-sivustolta

Marina Suites/Puerto Rico

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä nipeho, 25.04.2007.

 1. nipeho Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.11.2006
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt se on sitten varattu ensimmäinen Kanarianmatka meidän perheelle! Lähtöön tosin aikaa vielä lähes vuosi (2.4.07) ja Oulusta suoraan lennetään.
  Hotelli olis tuo Marina suites (kaksio), toivottavasti tuli tehtyä hyvä valinta.
  Olisko mitään hyviä vinkkejä/neuvoja antaa ensikertalaisille siellä päin?
  Myös hotellista tietoja otetaan mielenkiinnolla vastaan! Matkakuume on kova,mutta onnex elokuussa pääsee Kreetalle sitä lieventämään ;)
   
 2. selaa Vierailija

  hyvä hotelli ja ystävällinen palvelu, ei portaissa kiipeilyä pitkin rinteitä. Yksitoista vuotta sitten meidän hotelli oli aamuauringon puoleisella rinteellä ja portaita 213 ostarilta. Marina suitesin lähellä on kolme pienempää superia ostoksia varten. Ulvova Mylläri ravintola 300 m päässä mutta kallis. Hieno pienvene satama ihan vieressä. Mutta selaa vanhoja tuolta alempaa niin saat lisää tietoa
   
 3. Aram Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  hotellin on Ricon keskitasoa "hienompi". Hyvä valinta. Huonet tilavat ja modernisti sisustettu. Allas on Ricon parhaimmalla paikalla, jos ei tuule kovaa mereltä. Meillä oli kolmio ja tilaa oli hulppeesti, mutta aurinko ei paistanut lainkaan, vaikka näkymä oli satamaan päin. Kaksioissa ei ole tätä ongelmaa. Pyyhkeet voit vaihtaa porealtaiden viereillä olvessa teltassa. Kannattaa vain mennä seisomaan teltan kohdalle ja viittoilla henkilökunnalle niin oikea henkilö tulee vaihtaan pyyhkeet. Altaalla ei saa leikkiä puhallettavilla leluilla ja hyppiminen on etetty tarkkojen uimavalvojien toimesta.
   
 4. Aram Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  joo ja vielä knnattaa katsoa www.rab.c.fotopic.net/c337618.html ja www.marinasuitesgrancanaria.com
   
 5. perheenäiti Vierailija

  olimme toissa vuoden lopussa tuossa Marinassa ja jäi hyviä muistoja. Hotelli on erittäin rauhallinen, sijainti todellakin erinomainen, näköalat hyvät. Meilläkin oli kolmio (siinä on kaksi kylpyhuonetta !) ja aurinko ei "ehtinyt" suoraan parvekkeelle iltapäivällä, mutta ei haitannut, lämmintä oli ja aurinkoa voi vaikka nauttia upealla altaalla. Oli mukavaa lökötellä altaan reunalla ja katsella ohi lipuvia veneitä ja rannikkoristelijöitä. Meidän pojilla oli isossa altaassa mukanaan uimarenkaat,melko isot, niistä ei silloin ainakaan kukaan sanonut mitään. Allaspyyhkeitä ei todellakaan kannata raahata Suomesta, ne saa siitä valkoisesta kopista ja voi vaihtaa puhtaisiin, vaikka joka päivä (taisi olla tietty kellonaika millä välillä vaihto tuli tehdä) Aamulla oli mukava käydä aamupalalla allasalueen vieressä ja samalla nauttia aamun ensimmäisistä auringonsäteistä, kun aurinko nousi kallioiden takaa Ricon ylle paistamaan. Tallelokero (huoneessa) oli mielestäni kohtuuttoman kallis, valitettavasti en muista enää hintaa. Huoneistossa on marmorilattiat jotka voivat olla jonkun mielestä viileät, ota töppöset mukaan, jos tarvitset.
  Ruokapaikoista vielä, en menisi siihen Ulvovaan Mylläriin ainakaan ruuan takia, ei ole hintansa veroinen. Erinomainen paikka hotellin lähellä, hiukan oikealle, tunnelin läpi, pienelle yläostarille, taisi olla El Genador, nam ! Sen alla on myös ruokakauppa, ei välttämättä edullisin, mutta ihan hyvä. Ja jos pidätte minigolfista, sekin on siinä ko ostarin vieressä, oikein siisti ja mukava (voitin perheeni siellä :)
   
 6. lämpin Vierailija

  "" Meillä oli kolmio ja tilaa oli hulppeesti, mutta aurinko ei paistanut lainkaan, vaikka näkymä oli satamaan päin. Kaksioissa ei ole tätä ongelmaa.""

  Mitähän tuo lause tarkoittaa. Ovatko kaksiot ja kolmiot eri sivuilla hotellia? Olen varannut kaksion kyseisestä hotellista marraskuussa.
   
 7. perheenäiti Vierailija

  huoneistojen parvekkeet ovat hotellissa kahdella sivulla, toinen on suoraan meren "ulapalle" ja allasalueelle päin (pääty etelään). ja se pitempi sivu, joka usein näkyy kuvissakin enemmän, on venesatamaan päin (länteen). Kolmiot sijaitsevat jokaisen kerroksen päädyssä, siis yksi/kerros päällekäin ja sillä pitkällä sivulla. Koska PR on laaksossa, kallioiden ympäröimänä, nousee aurinko aamulla Marinan takaa kallion takaa paistamaan ja laskee sitten meikäläisittäin melko aikaisin toisen kallion taakse, lahden toisella puolella. Paistaakseen suoraan niihin kolmioihin pitäisi lahden toisella puolella oleva kallio olla poissa ja silloin voisi katsella aurinkoa pitempään myös Marinan puolelta. Ja kolmioiden parvekkeet ovat jotenkin vähän enemmän sisään vedetyt, niin sekin vaikuttaa. Mutta ei se todellakaan haitannut, näkymät hotellin jokaisesta huoneistosta ovat upeat, merta ja veneitä. Sama valoisuus ja lämpö kaikkialla, aurinkoa ei vain voinut siellä kolmioiden päädyssä parvekkeella ottaa. Kaksioissa (varsinkin ne päädyssä olevat) aurinko paistoi suoraan parvekkeelle, ainakin jonkun aikaa.
   
 8. Aram Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  jos katsot tarkaan hotellista otettuja fotoja, jotka on kuvattu satamasta päin (tällöin näkyy hotellin pitkä etusivu), huomaat että vasemman puoleisimmat huoneet ovat porrastettu sisään päin. Kolmio ovat siis mereltä katsottuna kauimmassa päässä. Parveke on satamaan päin, mutta pitkän sivun muiden huoneistojen parvekkeet varjostavat sitä, koska ovat ulompana seinästä. Vasta kuuden jälkeen aurinko on niin lännessä, että voisi paistaa parvekkeelle, jos olisi vielä horisontin yläpuolella...
   
 9. ei marista Vierailija

  Marina Suitesissa kannattaa olla heti kl 8:00 menossa altaalle varaamaan paikat
  altaan läheltä sillä englantilaiset ja hollantilaiset menevät silloin varaamaan parhaat
  paikat altaan viereltä (ovat altaan länsipäässä). Altaan vierellä on rajoitetusti paikkoja. Aamupalalle voi sitten tietysti mennä myöhemminkin. Lähistöllä on pari pienempää supermarkettia joista saa evästä ja vettä ostettua huoneeseen. Ravintoloita löytyy useita lähistöllä - edellä El Cenador on siinä pienessä ostoskeskuksessa jossa myös intialainen ja kiinalainen sekä toinen espanjalainen ravintola. Ns. alaostarille on matkaa noin puoli kilometriä lievään ylämäkeen. sieltä
  löytyy paljon liikkeitä ja ravintoloita. Aivan perällä on edullinen ja hyvä kiinalainen ravintola. Marina Suitesin huoneet ovat suuret, siisti ja valoisat. Siivous oli tehokasta ja tehtiin joka päivä. Uima-altaan vesi oli lokakuussa tosi lämmintä. Allasbaarista sai
  juomaa kohtuuhintaan ja ruokaa löytyi aamupalalla altaan lähellä olevasta ravintolasta
  lähes jokaiseen makuun ja samasta ravintolasta sai päiväsaikaan myös lounasta. Mennessä jouduimme odottamaan huoneen siivousta pari tuntia eli noin kl 14:00 asti.
   
 10. Hämmentynyt Vierailija

  Onko Marina Suitesin uima-allas lämmitetty maaliskuussa?

  Katselin hotellia ensin AM sivuilta ja kun siellä ei asiasta mainittu laitoin sähköpostikyselyn. Vastaus: ei ole lämmitetty. MUTTA myöhemmin huomasin että sama hotelli on myös Tjäreborgilla ja heidän nettisivuillaan sanotaankin että allas ON lämmitetty... Eli nyt kyselen matkailijoiden kokemuksia, kummin on. Kiitos :)
   
 11. ollut Vierailija

  oli lämmintä, kyllä se on lämmitetty. toki kuuman auringon jälkeen aluksi tuntuu viileältä, mutta silleen mukavasti :)
   
 12. Kevätmatka Vierailija

  Tjärellä on tullut lisää kuvia ko. hotellista nettiin. Hienolta näyttää. Mielenkiinnolla odotellaan matkaa sinne.
   
 13. Kohtamennään Vierailija

  Onko kellään kokemusta ko. hotellin puolihoidosta? Me ei olla lähdössä ruokamatkalle, tarkoitus olisi saada maha täyteen helposti ja ilman vatsatautej. Onko aamiainen/päivällinen buffetista vai miten toimii? Kannattaako tuossa hotellissa otta puolihoitoa?

  Kiitos
   
 14. 4 henkeä Vierailija

  meitä oli reissussa vanhemmat ja kaksi teiniä, kasvavia poikia. Aamiainen oli hyvä, erityisesti miesväki piti "nenän edessä" paistetuista kananmunista, tai letuista. Leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, leivonnaisia, mehuja,jugurttia, muroja, ruskeita papuja (englantilaisille ?) ym. Hintansa väärtti, kuten yleensä buffa-aamiaiset Espanjassa. Meidän pojat ainakin syövät niin paljon ja erilaisia ruokia, että omat eväät kaupasta ostettuna ja LAITETTUNA, tuskin tulisivat halvemmaksi. Puhumattakaan siitä helppoudesta. Siisteys oli erinomaista,myös ruokailussa.
  Parasta ehkä tämän hotellin aamiaisessa oli minun mielestäni (ruoka oli hyvää !) kuitenkin aamiaistilan sijainti. Se on allasalueen vieressä, samassa tarjotaan päivällä lounasbuffaa. Aurinko nousee kuin varkain kahdeksan jälkeen kallion takaa, mereltä, paistaen kyseiseen tilaan isojen ikkunoiden läpi. Siinä oli joka aamu sellainen sanoinkuvaamaton tunnelma. Silloin ei ainakaan ollut kauheasti ryysistä ja mikään ei koskaan päässyt loppumaan.
  Muita ruokailuja emme hotellissa "harrastaneet", illalla kävimme siellä sun täällä.
   
 15. Kohtamennään Vierailija

  Kiitos 4henkeä vastauksesta. Me päädyttiin kans samaan, eli varattiin pelkkä aamiainen ja loput ruoat syödään muualla. Ravintolasuosituksia kuulisin myös mielellään!

  Nämä ruoka-asiat mietityttää, kun itse raskaana ja mukana myös alle 3-vee nirsohko lapsi... Ja vielä liian hyvässä muistissa Tunisian tuliainen, kun sain hotellin ravintolasta salmonellan :(
   
 16. Kevätmatka Vierailija

  Kuulostaa houkuttelevalta toi aamiaisravintolanäkymä! Onko eroa, ostaako aamiaisen etukäteen Tjäreltä vai paikanpäältä? Esitteessä 46e/vko. Toisaalta olisi kiva mennä valmiiseen pöytään, mutta olis se luksusta nukkua jos nukuttaa ja juoda parvekkeella kaikessa rauhassa aamukaffeet.
   
 17. 4 henkeä Vierailija

  aamiainen alkoi klo 8 ja jatkui ainakin klo 10:een, siis paikallista aikaa, joka on kaksi tuntia meiltä jäljessä. Meidän sisäinen kello toimi aamuisin hyvin Suomen ajassa, joten ehdimme melko pian 8.00 jälkeen aamiaiselle. No eipä kyllä hipattu illalla ollenkaan, nukkumaan käytiin viimeistään klo 24.00. Hintaa en kyllä paikanpäältä muista, kysy hotellista sähköpostilla suoraan, niin voit vertailla.
  Uskoisin, että ne ihanat letut (niihin oli erimakuisia kastikkeitakin) ja paistetut munat, vihannekset, keksit ja pullat uppoavat nirsollekin lapselle.
  Jos olette menossa altaalle aamiaisen jälkeen, ottakaa pyyhe (se hotellin "tarjoama") mukaan ja varatkaa paikat samalla, se on siellä tapana :)
   
 18. Aram Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  viime tammikuussa yhtenä aamuna kerättiin varauspyyhkeitä pois. Ihan vaan varoitukseksi...
   
 19. Ryysyne Vierailija

  Pari vuotta sitten oltiin Marina Suitesissa ja meille ei kuulunut aamiaista huoneen hintaan. Kävimme sen muutaman aamuna syömässä (reissussa olimme 11 päivää) ja muistelisin, että hinta oli n. 5-6 €, eli ei todellakaan paha siihen nähden, mitä kaikkea aamiaisella oli tarjolla.
   
 20. Juuri tultiin Vierailija

  Marina Suites on valmistuessaan ollut huipputyylikäs. Nyt paikat on vähän kuluneet ja haalistuneet, mutta ihan ok se silti vielä on. AM:lla luokitus on **** miinus, ja se on ihan oikea. Palvelu vaihteli, oikein ystävällisestä tylyyn. Hisseissä ja muussakin tekniikassa toimintahäiriöitä ja niiden korjaamisessa oli manjana-meininkiä. Ruoka tavallista parempaa. Sijainti vähän sivussa, mutta toisaalta sitten rauhallinen. Allasalue kuvien ja videoiden mukainen, vähän kuluneempi ja ahtaampi vaan.
   
 21. *miinuska* Vierailija

  Sunnuntain ratoksi etsiskelin kuvia Puerto Ricosta:

  http://pekkah.1g.fi/kuvat/MATKAKUVAT/ , löytyi kuvia hotellista ja muutenkin alueesta.
   
 22. ekaa Puertossa Vierailija

  Oltiin viime viikko Puerto Ricossa, ja asuttiin Marina Suitessa. Hotelli oli ovelasti keskeltä auki ja sisään pääsi satamaan osaa käytäviä vettä, ja mm. hissien ovien eteen yläkerroksissa oli vettä, ja vettä ei siivoojat saaneet heti pois, ja täten oli varoitustauluja lattian liukkaudesta. Altaalle ja siellä oleviin aurinkotuoleihin oli kova tunko, ja tyylinä ekoilla, että allaspyyhe jätettiin koko päiväksi varaamaan paikka. Aika kumma systeemi, jota käytti pääasiassa muut kuin suomalaiset. Saihan tuota alfaa vähän kauempanakin allasta. Muuten hotelli oli hyvällä ja rauhallisella paikalla, ja sieltä pääsi huononpi kuntoinen liikkuun pitkin rantaa, vaikka Playa de Amodoreksiin asti, jonka hiekka oli kunnon hiekkaa, vastoin kun oli Puerton "siltti", joka tuotu Inglesistä, ja sinnehän se on lentänyt Saharan myrskytuulten mukana. Puerto osoitti muuten aurinko varmuutensa. Mitä Montecarlon kauppakeskuskeen, niin oli jotenkin jäänyt 70-80-tasolle, ja Pappatunturibaari ja Ulvavamyllärikään ei ollut ihan turistitason paikkoja. Hienoa oli nousta ylös kukkuloille, jossa oli porukkaa meidän lisäksi patikoimassa paljon. Kukkuloilla pitää muista ottaan mukaan juomista ja hyvät lenkkarit. Vastaisuudessakin Puertoon tai Amadorekseen, muttei kumminkaan niiden rinnehotelleihin, vaan "merentasoon", vaikka vähän enemmän maksaen.
   
 23. Ennenkin Ricossa Vierailija

  Oli hotelli mikä tahansa, niin alue on saaren varmin aurinkolomapaikka, sillä vuodessa vain puolen tusinaa sadepäivää.
   
 24. puerto rico Vierailija

  olemme käyneet monta kertaa p.ricossa ja eri hotelleissa. Viime reissun vietimme marina suitesissa. Hotelli oli hyvä tietysti hiukan arvokkaampi kuin rinteessä olevat mutta muita vaihtoehtoja ei ollut tarjolla koska jätimme tilaamisen viime tinkaan. Luulen että pidätte kyseisestä hotellista. Muuten p.rico on paras kanariansaarten paikoista ravintolaoita ja baareja paljon tarjolla, pappatunturibaarissa hyvä karaoke ja oikea pappatunturi:) Säät ovat olleet joka kerta hyvät. Hyvää matkaa lämpöiseen!
   
 25. Jeanette W Vierailija

  Olemme menossa Puerto Ricoon ja Marina Suites hotelliin eka kerta joten jännittää kyllä vähäsen. Onko kenelläkään tietoja internetyhteydestä ja sen hinnasta?
  Minun työkaverini on myls lähdössä mutta jo ensi kuussa!
  Kiitos sinulle joka laitoit linki Pekan kuvagalleriaan, olipa hienoja kuvia!
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti