Hae Anna.fi-sivustolta

Marjakiisselin pakastaminen?

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä lissu*, 16.05.2007.

 1. lissu* Vierailija

  Oisko kellään kokemusta marjakiisselin pakastamisesta? Haluaisin tehdä vauvalle (8,5kk) kiisseliä, mutta mielellään tekisin kerralla enemmän. Meneeköhän kiisseli sulatettaessa vetiseksi? Vitamiinit varmaan kuitenkin säilyy samalla tavalla kuin pakastemarjoissakin...
   
 2. eräs vaan.. Vierailija

  En kyllä itse pakastaisi, ei varmaan oikein pysy hyvänä.. Säilyyhän se jääkaapissakin muutamia päiviä, ja tekee vaan sen verran vähemmän sitten, eipä tuo ole isotöistä tehdä.
   
 3. pinjami Vierailija

  En tiedä miten koostumus muuttuu, mutta tähän vuodenaikaan marjakiisselit ainakin tehdään pitkälti pakastemarjoista ja vitamiinit kärsii useista sulatteluista ja lämmittämisistä.
   
 4. huoneenlämmössä Vierailija

  "Säilyyhän se jääkaapissakin muutamia päiviä"

  Kiisseli menee jääkääpissa vetiseksi/klönttiseksi, joten en suosittele sitäkään. Pari päivää säilyy ihan huoneenlämmössä. Itse olen kerran pakastanut ja kiisselin koostumus pysyi sillä kertaa ainakin ihan hyvänä. En kuitenkaan usko sen olevan enää kovin vitamiinirikasta.
   
 5. vierailija Vierailija

   
 6. vierailija Vierailija

  Pakastin suurustetun kiisselin, mönkään meni. Perunajauhosuurus paakkuntui ihan kokonaan, mutta kiisselin marjamehu muuttui mehuksi jälleen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti