Hae Anna.fi-sivustolta

matkalippu julkisiin Budapestissä

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä P-ia, 18.03.2007.

 1. P-ia Vierailija

  Mistä saa ostettua sellaisen matkalipun,jolla voisi matkustaa muutaman päivän julkisilla.Ja paljonkohan suurinpiirtein maksaa.
   
 2. IJ Vierailija

  Deak ter-aukion metroasemalta niitä saa, hintaa en muista mutta ei se kallis ole.
   
 3. Akac Vierailija

  Näitä lippuja myydään kaikilla metrojen lippuluukuilla eikä vain Deak-Terillä. Viikon tiketti on jotain 7 euroa. Siis esim 3pvän lippu ei paljon p....kaan, ainakin ilmaista Suomen julkisiin verrattuna.
   
 4. jossu_76 Vierailija

  3 vrk turistilippu maksoi nyt viikolla 3100ft. Kaikilla asemilla ei ole mainintaa kuin juuri tuosta 3 vrk lipusta mutta kyllä saa 7 vrk lippujakin...
   
 5. möksö Vierailija

  Palasimme reissultamme viikko sitten, joten aika tuoreita hintatietoja. :) Ne kun kuulema vaihtelevat siellä aika usein. Viikon lippu maksoi 3600 forinttia. Aika kovaa vedätetään turisteja Budapest-kortilla, joka maksaa kolmelta päivältä lähes 7000 forinttia. Toki sillä saa alennuksia museoista, kylpylöistä ja ruokapaikoista, mutta Budapest on niin suuri kaupunki ja paljon nähtävää että kiirettä saa pitää jos aikoo päästä "voitolle" tuolla kortilla.
   
 6. Miten pääsitte lentokentältä hotelliin? Pienellä budjetilla lapsen ja isoäidin kanssa matkustavana haluaisin hyvää mutta halpaa.Onnistuuko?
   
 7. metrobussi Vierailija

  Bussilinja 200 lähtee terminaalin edestä, sillä Kobanya-Kispest metroasemalle ja siitä metrolla Deak Ter:lle. Helppoa kun bussi ei mene tuota asemaa pidemmälle ja on myös metron pääteasema, joten "väärään suuntaan" ette voi mennä.
   
 8. asti Vierailija

  Voiko tuon 7 päivän lipun ostaa jo lentokentällä? Jos, niin mistä? Käykö se myös siihen Kobanya-Kispest metroasemalle tulevaan bussiin?
   
 9. pörköltti Vierailija

  Hei,

  ei ainakaan viime vuonna ollut lentokentällä myynnissä. Eli kannattaa ostaa kertalippu lentokentän lehtikioskista ja seitsemän päivän lippu metroasemalta.

   
 10. Pörköltti Vierailija

  Voimassa olevat paikallisliikenteen hinnat löytyvät täältä:
  http://www.bkv.hu/english/jegyek/index.html

  seitsemän päivän lippu maksaa nyt 3600 forinttia eli noin 15 euroa.
   
 11. ville vaan Vierailija

  Eläkeläisten matkat Budan julkisissa ovat ilmaiset (ikäraja muistaakseni 65 v.) Passi oltava mukana iän varmistamiseksi, jos tarkastaja sattuu olemaan paikalla.   

 12. *Mistä sait tuon lipun BUDAPESTISSÄ ostettua tuohon hintaan ? Oliko yleinen hinta tälle 7pv lipulle ? yst. vast. nimim. Helmikuussa sinne
   
 13. ei ymmärrä Vierailija

  Mistä: esim.metroasemien lippuluukulta.
  Yleinen hinta:mitä tarkoitat yleinen hinta ?
   
 14. Anna-Anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.08.2006
  Viestejä:
  82
  Saadut tykkäykset:
  0
  Seitsemän päivän lipun voi minusta helpoiten ostaa minkä tahansa metroaseman lippuluukulta. Ainoa ongelma, mihin me törmäsimme lokakuussa, oli se, että lippuluukulla palvelevat virkailijat eivät osanneet niitä kieliä, joita me (englanti, saksa kotimaisten lisäksi). Olin varautunut siihen tulostamalla edellä olevalta Budapestin liikenteen nettisivulta unkariksi lipun nimen ja hinnan, eikä sitä näyttämällä ollut mitään ongelmaa.

  Lippu on henkilökohtainen, siihen kirjoitetaan nimi taakse ja sen jälkeen se toimii tarvittaessa näyttölippuna, eli näytät sen, jos lippua kysytään. Ohjeissa sanotaan, että henkilöllisyys pitää todistaa myös, mutta ei meiltä mitään kysytty. Lokakuussa hinta oli 3600 forinttia ja lippu kävi kaikkiin Budapestin sisäisiin liikennevälineisiin, joita käytimme.
   
 15. Onko viikkolipun nimi unkariksi: hetijegy ? Mikäli näin on, sen hinta on 4000 HUF. En löydä englanninkielistä selostetta liikennelaitoksen sivuilta, vaikka periaatteessa siellä ohjataan engl.kielellä "tickets and passes".
   
 16. Anna-Anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.08.2006
  Viestejä:
  82
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinpä näyttää tilanne olevan, englanninkielisiä sivuja ei nyt löydy ja hintakin on jo eri. Luultavasti noussut vuoden vaihteessa. Olin itse kirjoittanut tällaisen rivin omaan matkapäiväkirjaani a hét naptári napra érvényes hetijegy ára ja sen kohdalla unkarinkielisillä sivuilla on nyt hinta 4000.

  Löytyi matkapäiväkirjastani lokakuulta http://www.Budapest.vuodatus.net.

   
 17. Harri_ Vierailija


  Me ostimme seitsemän päivän lipun metroaseman lippuluukulta 18.2.2008. Lippuun leimattiin päivämäärät 18.2.2008 - 24.2.2008 ja se maksoi 4000 forintia.

  Ainakin tämä virkailija ymmärsi sanat "seven days". Ydinasia unkarinkielisessä litaniassa on "hét nap", joka sisältänee saman informaation. Heittomerkki e:n päällä pidentää vokaalin (heet).
   
 18. Ari Salminen Vierailija

  Taxi Driver:
  Mr. Istvan Gyarmathy
  (Mobile Tel. +36 30 212 1727)
  Method of Payment: in cash to the driver (no credit card payment possible at this time)
  Transfer Rate: 5 800 HUF / Transfer (about 23.00 EUR)
  Boss: Ms. Orsolya Bakondi

  Toimi hyvin ja reilusti... (helmikuu 08) Autoina Mersu 124 korinen ja uusi Ford mondeo. Haki hotellista sisältä aulasta. Suosittelen koska puhui hyvää englantia ja mainitsi että monet liikematkalaiset suomalaiset (nokian työntekijät?) käyttävät häntä.yt,Ari
   
 19. Budapestissa kun on noita busseja ja metroja ja lähijunia, niin mihin kaikkiin kulkuvälineisiin tuo 7 päivän lippu käy? Ja millä alueella se käy, eli missä kohtii pitää alkaa ostamaan ns. seutulippua? Vai voiko hypätä turvallisesti mihin vaan metroon tai ratikkaan ja lippu käy varmasti ko. linjalla?
   
 20. Pisa* Vierailija

  Seitsemän päivän lippu julkisiin oli matkan paras hankinta, julkinen liikenne toimii hyvin. On kiva ajella metrolla johonkin ja nousta ylös katselemaan mitä siltä kohdalta sattuukaan löytymään :) Viikon lippu käy kaikkiin liikennevälineisiin (bussi, HEV-paikallisjuna, ratsikka, metro, hammasratasjuna), paitsi ei koululaisjunaan (sinne voi ostaa lipun asemalta tai junasta lapsilta). Rohkeasti vain liikkumaan niin ehtii nähdä mahdollisimman paljon kaupunkia!
   
 21. HEV lippu Vierailija

  7 päivän lippu käy Hev-junaan, mutta vain Budapestin rajalle saakka eli jos aiot mennä esim. Hev:llä (kuten me viime vkolla) Szentendreen. Näyttämällä lippuluukulla 7 lipuasi maksoi lippu Szentendreen 250 HUF/hlö/sivu.
   
 22. Hungaroringille Vierailija

  Eli kolmen päivän kaupunkilipulla ei pääse HÉVillä Mogyoródiin (Hungaroringille), mutta näyttämällä kaupunkilipun paikallisjunalippu on halvempi, niinkö?
  Mitenkäs, arvattavasti asemilla on tungosta F1 seurauksena kisapäivinä, voinko ostaa HEVin liput Mogyoródiin (päiviä) etukäteen? Mitenköhän sellainen onnistuisi vai ei ollenkaan?
   
 23. Ekaa kertaa Vierailija

  löysin 2009 lippujen hinnat www.bkv.hu/english sivuilta. 7 päivän lippu 4400 ft ja 3 pvä 3700.
   
 24. gee Vierailija

  Joko lentokentältä saa ostettua julkisiin useamman päivän lippuja?
   
 25. mee Vierailija

  Saa...
  Ylimmässä kerroksessa on posti, jossa myydään julkisen liikenteen lippuja.
  Sieltä saa 10 kerran sarjalippuja sekä useamman päivän lippuja.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti