Hae Anna.fi-sivustolta

matkalippu julkisiin Budapestissä

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä P-ia, 18.03.2007.

 1. Hellu Vierailija

  Olemme lähdössä budaan elokuussa 2012 10-vuotiaan lapsen kanssa.Onko 7-päivän lippuja myös lapsille ja paljonko maksaa.Olen yrittänyt hakea vaikka miltä sivuilta enkä ole löytänyt,ainoastaan meille aikuisille kyllä on ja tällä hetkellä se maksaa 4600 ft. olisin kiitollinen jos joku osaisi vastata tähän.
   
 2. Hellu Vierailija

  Olemme lähdössä budaan elokuussa 2012 10-vuotiaan lapsen kanssa.Onko 7-päivän lippuja myös lapsille ja paljonko maksaa.Olen yrittänyt hakea vaikka miltä sivuilta enkä ole löytänyt,ainoastaan meille aikuisille kyllä on ja tällä hetkellä se maksaa 4600 ft. olisin kiitollinen jos joku osaisi vastata tähän.
   
 3. tuvir48 Vierailija

  Osaisiko joku kertoa v. 2013 tiedot eläkeläisen "lipusta" julkisilla liikennevälineillä Budapestissa?
  Tällä palstalla aikaisemmin on ollut tieto, että matkat eivät mitään maksaisi, mutta varma tieto olisi tarpeen. Olen lähdössä maaliskuun puolivälissä muutamaksi päiväksi ja täytin tammikuussa 65 v. Riittääkö passi tai jopa kopio passista iän todistamiseksi, mikäli sitä kysytään?
   
 4. guest Vierailija

  Passi riittää, kuvallinen EU-Suomen henkilökorrti niin ikään kelpaa, kopio passista ei.
   
 5. hoomoilanen Vierailija

  Edellä keskusteltiinkin yli 65 vuotiaiden EU-kansalaisten oikeudesta kulkea ilmaiseksi Budapestin julkisilla liikennevälineillä. Yritin itsekin etsiä asialle vahvistusta liikennelaitoksen englannin kielisiltä sivuilta, mutten sieltä löytänyt mainintaa. Ilmeisesti sääntö on yhä voimassa ja passi siis sopii iän varmistamiseen? Olen lähdössä omien vanhempieni kanssa matkaan enkä haluaisi yllyttää heitä pummilla ajamiseen :)

  Entäpä lasten liput? Jossain väitettiin, että lapsetkin matkustavat ilmaiseksi (vanhemman mukana) julkisilla, mutta pitääkö paikkansa? Omat lapsemme ovat alle 6-vuotiaita.
   
 6. hoomoilanen Vierailija

  BKV:n FAQ-sivuiltahan löytyikin vahvistus tuolle yli 65-vuotiaiden matkustusoikeudelle, mutta omiakin kokemuksia saa kertoa, miten tarkastajat suhtautuvat passia näyttäviin eläkeläisiin? Ja miten tuo lasten matkustus, siitä en vieläkään löytänyt BKV:n sivuilta tietoa?

  F.A.Q. - Frequently Asked Questions
  "EU citizens of age 65 and above Can travel free. Pensioner pass certificate is not needed. ID card or passport is sufficient to justify your age."
   
 7. anssu Vierailija

  Saako nykyään ostaa jo lentoasemalta 3 päivän kortin julkisiin kulkuvälineisiin?
  Useilla "sivuilla" kerrotaan että kortin voi ostaa metroasemilta mutta kun haluaisin ostaa sen jo kentältä että voisin heti hyödyntää sitä!
  Siis kentältä bussi no.200E Köbanya-Kispestin metroasemalle ja sieltä metrolla Kalvin asemalle joka on hotellimme lähellä.
  Eli voiko ostaa jo kentältä?
   
 8. lazydays Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.07.2010
  Viestejä:
  468
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse ostin lentokentän Relay-kioskista kertalipun. Juttelin erään toisen suomalaisen kanssa ja hän oli ostanut tuollaisen usean päivän lipun lentokentältä. Muistini on vain hutera... muistelisin kuitenkin hänen ostaneen sen lentokentällä olevasta postikonttorista... voisiko tuo pitää paikkaansa vai kuuntelinko huonosti? Jos siis löydät lentokentältä postin, kysy sieltä. :)
   
 9. lazydays Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.07.2010
  Viestejä:
  468
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joku oli jo vastannut aiemmin:

  "Ylimmässä kerroksessa on posti, jossa myydään julkisen liikenteen lippuja.
  Sieltä saa 10 kerran sarjalippuja sekä useamman päivän lippuja."
   
 10. Akileija Vierailija

 11. Enis Vierailija

  72h lippu kustansi tänään 4150ft. 6-v ei maksa mitään,ainakin näin minulle kerrottiin bkk:n pisteellä mistä ostin lipun.
   
 12. Turhaan hain Vierailija

  Lippuja lentoaseman postitoimistosta. Vuonna 2017 on tuloaulassa julkisen liikenteen lippujen myyntipiste, josta liput voi hankkia. Myyntipiste on heti porttien jälkeen vasemmalla.
   
 13. importt Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.12.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yleensä kannatta ostaa liput ulkomaanmatkoillo 2 - 5 kk ennen matkan alkua ja tiistai on yleensä keskimääräisesti halvin päivä matkustaa. Ite ainakin tuolla https://www.kiwi.com sivustolla valinnu eka kuukauden ja siitä jonku päivän. Sit vertaillu mikä on halvin päivä lentää. Jos varaat useammalle henkilölle kerralla niin kannattaa aluksi koittaa hakea lentoja vain yhdelle henkilölle ja kattoo eroaako hinta.
   
  Last edited: 21.03.2018
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti